Zivju pagatavošanas receptes

Tencinu...
3.septembris 2011, 17:20 | links
 
Ļ. god. Buma kungs! Vai varētu atsūtīt recepšu grāmatu uz: krisciks@inbox.lv Sieva būs ļoti pateicīga. Paldies!
3.septembris 2011, 18:15 | links
 
Bums,man 2 jautājumi par lečo:
-kad liek klāt etiķi?
-vai der plastmasas vāciņi vai tikai metāla?
3.septembris 2011, 18:31 | links
 
Es lieku puslitra burciņās ar uzgriežamo vāku
3.septembris 2011, 19:49 | links
 
Etiķi lieku klāt kad visa masa sagriezta un nolikta ievilkties Etiķis un sāls izvelk sulu no fruktiem :DD
3.septembris 2011, 19:53 | links
 
2 bumsi
Ta jedritvai,rakstu vēlreiz gvido.rasmanis@navigator.lv
3.septembris 2011, 20:09 | links
 
Nu vot ja adrese irr tad var aizsūtīt :DDDD
3.septembris 2011, 20:18 | links
 
2 bumsi
Neliec vairs tik skaistas bildes (zanders lečo)!Man ir čūla un saasinājies gastrīts.Paldies par receptēm!Visi mājā guļ vēderiņi pilli. DDD
4.septembris 2011, 10:48 | links
 
bums
Jautājums par spiedkatlu. Es ieminējos sievai par spiedkatlu un viņa manu ideju atšuva. Teica lai tad gatavoju pats. Viņas pierede ar spiedkatlu esot tāda, ka caurums griestos, visas sienas ar vārīto saturu un dieva laime, ka pati tajā laikā esot iegājusi blakus istabā.
Ja man atmiņa neviļ, tad spiedkatls kuru es atceros ir tāds ar vienu rokturi, aizsprādzējams vāks un apaļa ,,svilpe,, (pārplūdes vārsts) vākam pa vidu augšpusē.
Vai ir vēl kādi veidi un pārliecinoši drošāki ? Es tak nebūšu tagat pavārs un pa virtuvi neņemšos bet ēst gribās katru dienu un kautkā sieva pie vietas jānoliek :) Kur tādus ,,drošos,, katlus tirgo ?
Un cik burkas vienlaicīgi tajā ir jākarsē ?
5.septembris 2011, 22:07 | links
 
Щука — не закуска, а лекарство

Лекарство от алкоголизма. Живую щуку (она должна еще дышать) весом около 250 г поместить в литровую банку, залить 0,5 л водки, плотно закрыть полиэтиленовой крышкой и поставить на 7 суток в прохладное темное место (но не в холодильник). Затем 5‑6 раз процедить настойку через 2‑3 слоя марли и дать пьющему. Желательно, чтобы он выпил ее в течение одного дня.
Газета*Народный доктор*.
7.septembris 2011, 11:24 | links
 
veliks,skatos ka tavā izpratnē viss sievietei jādara :D:D
7.septembris 2011, 11:35 | links
 
Un uzlidoja tapēc gaisā ,ka sieva gaisa vārstu nebīja atskrūvējusi. To svlpošo puļki atskruvejusi!
7.septembris 2011, 11:39 | links
 
Labsnakts!
Nav jau labs tonis te Bumi kacināt, bet Vinnija šedevrs, kurš man pēc 10min. liesies burkās, ir kauč kas "das is fantastiš..."
Visu laiku es taisīju lečo, kurš saucās "Lečo kā bērnībā", bet tagadiņās mans Nr 1. būs cits.
Bumsi neraudi! Vinnijs lai taisa šmores(viš galu galā sertificēts pavārs), bet bleķi labākie pie Tevis...
:o))
p.s.Vinnij, es tomēr nenocietos un sākumā pie kabačiem piešāvu maķenīt eļļu...
7.septembris 2011, 23:39 | links
 
Buma kungs! Vai iespējams arī man nosūtināt receptūras?
artis.nelsons@vega1.lv
LIELS paldies jau iepriekš...
:o))
7.septembris 2011, 23:42 | links
 
Galu galā 8x0,7L + 1X0,5L sanāca...
:o))
Viss, eju pildīt vīra pienākumu!
8.septembris 2011, 00:19 | links
 
Saucās tas produkts "Zandarts konjakā"

nepieciešamās izejvielas:

Svaiga zandargta fileja, sāls, pipari un 50 grami konjaka vai arī laba brendija. (nekādā gadījumā nav lietojami tādi produkti kā bonoparte, merkurs, u.t.t., jo tie nav pat ne brendiji, bet gan uz kokakolas bāzes tapuši spirtoti padzērieni. Arī Metaxa neder. Tāpat jābūt uzmanīgiem ar n-tajiem baltā un melnā stārķa paveidiem)

Pagatavošana - zamdarta fileju uzmet uz sakarsētas pannas, kura aplieta ar eļļu. Uzber sāli un piparus pēc garšas. Apcep no abām pusēm, tomēr ne pārāk ilgi. Apmēram 2 minūtes no vienas puses, un 2 minūtes no otras - tobiš, kamēr pusgatavs.

Uz tās pašas uzkarsētās pannas, kur cepas zandarti uzšaujam 50 gramus konjaka. Tūdaļ sāks tvaikot ārā arī spirts, tāpēc momentā tam visam piešaujam uguni un ļaujam, lai spirts uz pannas izdeg. Kad spirts ir izdedzis, ļaujam tam visam vēl mazliet pacepties - apmēram kādas 2 minūtes, un maltīte gatava.

Man šī recepte patīk, jo tādā gadījumā zandarta fileja pat sanāk tāda, kā mazliet grillēta, savukārt no konjaka izkritušie un dedzināšanas procesā pakusušie cukuri ap fileju veido tādu kā glazūras kārtiņu.

DROŠĪBAS INFO:

Dieva dēļ esiet uzmanīgi šaujot klāt uguni pannai ar koni. ja ir gāzes plīts, tad to izdarīt ir vienkāršāk - pavicina pannu un uguns tiek paķerts no plīts liesmas. ja nē, tad es ieteiktu lietot garos sērkociņus, lai rokas neapdedzinātu. Tvaikojošais spirts uzliesmo tik pat ātri kā benzīns.
8.septembris 2011, 11:58 | links
 
Nekrietneli :)) lai labi garšo :))
8.septembris 2011, 22:04 | links
 
Šodien noķeru skaistu jŗas foreļpapu uz 2.4.kg. Nofilēju kā nākas, sasālīju un arī svaigu ieplēsu uz maizītēm. Sakiet, vai svaigu Taimiņu var ēst?

P.S.
Tas man ir pirmais Taims, bet dīvaini šķita, ka ir dūņu piegarša! Kā tikt vaļā no tās dūņu piegaršas un varbūt svaigam vajag asini nolaist, kā Olte rādīja pārraidē, lai gastronomiskā vērtība pelielinās?
28.septembris 2011, 23:41 | links
 
Tas pats lasis vien ir....
28.septembris 2011, 23:44 | links
 
Varu pateikt vienu, neko garsigaku vel nebiju edis, Kupinats Alants, neviena cita zivs nestav klat! Nesmu gan visas zivis kupinajis, bet si tiesam super!
19.oktobris 2011, 18:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager