Zivju pagatavošanas receptes

Vidējam zandartam notīru zvīņas ,izņemu iekšas un izņemu žaunas tad veicu slīpus griezienus no galvas līdz astei Tajos nedaudz iepildu majonēzi un ielieku salami desas pusītes.visu zivi piparoju apsālu,citrons bez kauluņiem un lieku uzkarsētā cepeškrāsnī.nedaudz pārleju ar eļļu.Zacene uz goda parasti to daru ar 4-5 zandartiem 600-800 gr katram ģim loceklim pa vienam .Finišā tiek virinātas cepeškrāsns durvis un meklēts vēl kāds aizķēries zobainis

šis vēl tika būvēts bez salami.
16.augusts 2009, 23:37 | links
 
4-5 atkarībā cik ilgi bums copējot nav ēdis :)))
16.augusts 2009, 23:53 | links
 
man ģimene ir 7 cilvēki ,ja tu esi viens pats tad tā jau ir problēma .
17.augusts 2009, 11:07 | links
 
Copmaņiem, kuri specializējušies uz treknajām zivīm — karpa, līnis,breksis u.c. rekomendēju marinādes recepti: 250 gr. ūdens, 2,5 ēdamkarotes sāks (rupjā) , 2,5 karotes. cukurs, 1 ēdamkarote etiķis 9% , sīpoli (griezti rinķos), dilles,koreandrs./var arī melno piparu ,bet tas pēc gaumes/ Izgriežam fileju , jāsagriež gareniski šurās sloksnēs Un liekam kastrolī . Uzlejam marinādi uz zivs , ja marinādes nepietiek ,gatavojam vēl tādās pašās proporcijās /marinādei jānosedz zivju gabaliņi .Zivi no aukšas nedaudz noslogojam .Ar visu kastroli liekam ledus skapī uz 8 — 10 stundām , Pēc tam aukstā ūdenī zivi nomazgājam no marinādes to veicu 2 — 3 min. Nomazgāto zivi liekam stikla burkā , un aplejam ar eļļu .Pēc 1 stundas var likt uz galda un mieloties

Neaizmirst šņabīti
Iesaku esenci nelietot tā zivi sausinās — zudīs garšas kvalitāte un knifs — var mēģināt variēt ar ūdens daudzumu
Pēc pieredzes- breksim smalkās asakas izzūd.
Recepti it sevišķi iesaku karpiniekiem un zandartistiem šis zivis iznāk fantastiš.
4.oktobris 2009, 23:17 | links
 
Kadam ir receptiite linis + abolu sulu. Vai kkas saistiits ar aboliem. ?
6.oktobris 2009, 13:25 | links
 
Kohas recepte, labāku vel nēsmu atklājis
Vēdzelēm notīra gļotas, izņem iekšas, sagriež porciju gabalos, apkaisa ar sāli, maltiem melnajiem pipariem un kārto cepamā traukā. Mērcei ņem četru olu dzeltenumus, 100 gramus mīksta

sviesta, divas glāzes krējuma, naža galu rīvēta muskatrieksta, tējkaroti etiķa, visu rūpīgi samaisa. Zivis pārlej ar mērci, virsū uzkaisa 100 gramus rīvēta siera un divas ēdamkarotes rīvmaizes, pārlej ar 50 ml olīveļļas un uzliek vāku. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un 250 grādos cep pusstundu. Beigās noņem vāku un ļauj kārtojumam apbrūnināties. Pārkaisa ar smalki sagrieztām dillēm un pētersīļiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem
14.novembris 2009, 00:30 | links
 
nu nez man k-kā zivis ar kartupeļiem galigi neiet kopā :D
14.novembris 2009, 00:34 | links
 
Nu ja godīgi man arī :) To iekopēju no WORD. Es parasti lieku rīsus klāt :)
14.novembris 2009, 00:39 | links
 
vislabāk vienkārši zivs bez nekā...lai jūti zivis garšu :D
14.novembris 2009, 00:52 | links
 
Ja zivju maz,tad var mizot spaini ar kartupeļiem.
14.novembris 2009, 05:59 | links
 
Vislabākā gaļa ir zivs!!!
14.novembris 2009, 21:11 | links
 
Es karpas kūpināju sekojoši- nomazgāju,nogriezu galvu, izķidāju , pārgriezu gar mugurkaulu, bet lai āda satur kopā un kamēr kūpinātava iesila(tas ir viens neliels klēpis ar malku),zivis nokaisīju ar sāli, pipariem un ķiplokiem un liku kūpināties. Sanāca pa pirmo.
Laša fileju - nokaisīju ar sāli un pipariem un viss, kupinātavā iekšā.
Bet laiku konkrēti pateikt nevar viss ir atkarīgs kāda kuram kūpinātava.
14.novembris 2009, 22:03 | links
 
pasakat kads labu plauzu recepti.. iznemot zavesanu un grilesanu... paldies
15.novembris 2009, 10:43 | links
 
Finierim nogriez abas filejas, un samal divreiz, pieliec klāt malto gaļu, sāli, piperus, majonēzi, pierīvē vienu zaļu kartupeli, un cep kokletes. Baigai labas!:)
15.novembris 2009, 11:17 | links
 
Aizmirsu sīpolu, to pirms pieliek vajag sacept.
15.novembris 2009, 11:18 | links
 
Gunča.sauc lietas īstajos vārdos!savādāk kāds točna iedomāsies ka finierim ir filejas! :DDD
15.novembris 2009, 11:19 | links
 
Braukšu laikam pēc vistu spārniņiem(ķekavas), siekala mutē sabiezēja:)
15.novembris 2009, 11:23 | links
 
Vislabāk sanāk, ja gaļas:zivs attiecība ir 1:1, teiksim 1breksis:1liellops, nu sliktākajāq gadījumā, 1breksis:1cūka ;DDD
15.novembris 2009, 11:23 | links
 
Pastāsti labāk, kā bušu zupu vārīji ;)
15.novembris 2009, 11:24 | links
 
vislabākā zivs ir gaļa!:)
15.novembris 2009, 11:26 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager