Zivju pagatavošanas receptes

to vai esi nonammajis lidakas garu vai ne,redzesi nakamajas copees :),ja kersies makanas tad lidakas gars ir tevi!:)
25.novembris 2012, 22:30 | links
 
Paldies, par atbildēm!

Ple, sanāk ka toč ar visu garu būšu apēdis :/
25.novembris 2012, 19:51 | links
 
Zivij tā pat kā gaļai jānostāvas vēsumā !Ja cep vai vāra ļoti svaigas tās lokās un plaisā...Šodien vārīju asarus,šīs dienas ķertie saplaisāja,vakardienas-nē...
24.novembris 2012, 22:03 | links
 
Liku krāsnī uz cepampapīra.
bums, tiesa! No upes līdz krāsnij bija labi ja 10min :)
24.novembris 2012, 21:08 | links
 
Droši, ka iepriekš zivij ādu iegriezt vajadzēja, lai nesavelkas! Uz pannas cepot lielā gabalā arī tā dara!
24.novembris 2012, 14:40 | links
 
Tu jau viņas garam neļāvi no rumpja aizbēgt :DD
Vot viņš ari to kūkumu uzmeta ;DD
24.novembris 2012, 14:31 | links
 
Sveicināti, kungi!
Virtuvē iesācējs neesmu, bet ar zivīm baigi nekad neesmu aizrāvies. Nesen tiku pie līdakas, atvēru to, apkrāmēju ar apkrāmējamo un liku krāsnī, bet viņa tur sarāvās faktiski kamolā. Kāpēc tā?
24.novembris 2012, 13:26 | links
 
Paslaik labi keras raudinas un plakanie un daudzi nezin ko ar vinam darit es daru ta-Notiru zivim zvinas ,tad ar asu zivju nazi nogriezu muguras pie ta bisku japiesaujas kamer tiras zivis uz pannas sacep sipolus ,papriku burkanus pieliek tomatu merci vai pastu garsvielas kadas patik uztaisa tadu ka pabiezu zupu .Nemam nogriezto zivs miesu apvilajam miltos ,apcepam to visu liekam paauksta trauka kartam piegriezam kadu nadzinu kaploka ja garso.var est kad atdisis un viss savilcies ,ja vel pie maizites panem kadu ,,slapjumu,,vienkarsi super.vienkarsi un garsigi!
5.novembris 2012, 11:50 | links
 
Paļdies jezup.
jautājums Buma kungam, vai ar plūmi ir tas pats kā ar ķirsi kūpināt?
8.oktobris 2012, 14:55 | links
 
Pics1!

Foruma labajā stūrī augšā meklētājā - ieraksti - 9. jūlijs 2010 10:03 bums.Uzsit -enter!

Nekā labāka priekš vistām pagaidām nav izdomāts!

P.S.
Par autortiesību pārkāpumu atvainojos Buma kungam!
8.oktobris 2012, 14:06 | links
 
Labākā zivs ir vista, tāpēc lūdzu iesakat man labu recepti, lai pagatavotu vistu kūpināšanai.
8.oktobris 2012, 11:13 | links
 
Zivju zupa norvēģu gaumē.

Apcep uz pannas zeltainus sīpolus, tad liek klāt sagrieztus burkānus, selerijas sakni - sautē kamēr gandrīz gatavi - tad pieliek sagrieztu fenheli un nedaudz pasautē, ņem pannu nost no uguns.
Aukstā ūdenī katliņā liek zivis, uzvāra - noputo, pavāra kādu brīdi, ņem nost un izkāš buljonu.
Buljonu lej katliņā, pieliek laša gabaliņus, dārzeņus no pannas, puķkāposta un brokoļa gabaliņus , puravu, garšvielas (noteikti čilli) uzvāra - pielej saldo krējumu - kad uzmet burbuli, pieliek lobītas garneles, slēdz uguni ārā - gatavs.Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi, kurai uzsmērēta majonēze ar saspiestu ķiploku.
6.oktobris 2012, 15:11 | links
 
Vasals ēdis...
:o))
22.septembris 2012, 13:46 | links
 
Nekrietnelim
Pēc Tavas ieteiktās receptes izgatavotām kotletēm ir divas vainas-tās ātri beidzas un jāsargā mēle (un ne jau nu no asakām).
22.septembris 2012, 00:27 | links
 
Vai kāds zina, kā garšīgi pagatavot taimiņu/lašu pieņus? Izskatīju daudzas receptes, bet ir tikai vīnā, sojas mērcē, utt nu meistarībā var sapi...ties, bet gribētos pa vienkāršo.....
21.septembris 2012, 23:16 | links
 
Nepaliek sausāka.Sula neiztek ārā,bet paliek baltmaizē,pēc tam baltmaizi arī var ēst.
21.septembris 2012, 08:21 | links
 
Nu ko piedāvāšu vienu līdakas kotlešu variantu. Stipri vienkāršs, bet man patīk. Tātad līdaku izfilē, ja grib var stundiņu vai divas pamērcēt pienā, bet var arī nemērcēt. Samaļ, labāk divreiz. Uz kilogramu maltās masas ņem apmēram 300-350 gramus siera, vēlams pasāļāku,(labi der piemēram Maksimā nopērkamais Gouda) pierīvē līdakas gaļai,mazliet vēl pasāla, kārtīgi samīca, veido mazas jaukas kotletītes, apviļā rīvmaizē un cep kamēr gatavas.Labāk sākumā apcept uz lielākas uguns un pēc tam uz mazākas izcept līdz galam.
20.septembris 2012, 17:57 | links
 
Kāpēc līdakai baltmaize vēderā jābāž? Nepaliek vēl sausāka?
20.septembris 2012, 14:53 | links
 
ienācās šodien garšvielkaste ar pievienotu recepti

sams kadiķogās

uz 1 kg sama miesas , kas sadalīts 3 cm grilgabalos, ber 1 sauju dauzītas ogas, 3 saspiestas ķiplokdaivas, 1 citrona rīvēta miza,sāli, baltus piparus, 100ml labu eļlu, tā atstāj stundu, un grilam virsū.

recepte no pavāra Arvja Zēmaņa.
20.septembris 2012, 00:01 | links
 
var arī speķīti vēderā būs sulīgākas
19.septembris 2012, 21:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager