Zivju pagatavošanas receptes

fish1 uz kurieni tad lai sūta Omaī laukos ??? Adrese ??
3.septembris 2011, 15:58 | links
 
2 bumsi
A bērni raud neēduši,recepšu ta nav.
3.septembris 2011, 15:17 | links
 
:DDD
3.septembris 2011, 15:02 | links
 
man Buma lečo pagaidām ievilkšanās stadijā:DDDDDD, līdz vakaram būs burkās:)))
3.septembris 2011, 11:59 | links
 
Labsrīts!
Šorīt man burciņās iegūla Buma "a la lečo", rītu taps Vinnija zafte....
3.septembris 2011, 11:19 | links
 
Līnis krievu gaumē
1kg līņu,
3 ēdamkarotes sviesta,
1 galviņa kāpostu,
3-4 kaltētas sēnes,
1 sīpols,
1 burkāns,
1 selerija,
1 pētersīlis,
5-6 pipari,
3 krustnagliņas,
1/2 tējkarotes kanēļa,
1 tējkarote cukura,
1 gl. krējuma,
2 olas,
rīvmaize.
Sarkanos vai baltos kāpostus saēvelē skaidiņās, pieber sāli, pārlej ar buljonu, kas vārīts no
kaltētām sēnēm, garšsaknēm un garšvielām, pieliek sviestu, sautē. Pievieno kanēli, krustnagliņas,
cukuru, krējumu, rīvmaizi un sautē, līdz ēdiens kļūst biezs. Pieliek sasmalcinātas olas.
Pasniedz ar ceptām līņu filejām.
2.septembris 2011, 17:43 | links
 
Vinnijs saka pareizi burkām jābūt tīrām un sausām Lieku burkās karstu Vāku virsū un fiss :DD
2.septembris 2011, 16:35 | links
 
līnis krievu stilā- varbūt tas variants ar griķiem?
2.septembris 2011, 15:35 | links
 
vinnij, paldies, tad bik tās burkas pirms uzpildīšanas cepeškrāsnī pasildīšu
2.septembris 2011, 14:39 | links
 
Personīgi es nekarsēju, vienīgi, burkām jābbūt sausām un vāciņus, pirms vākošanas, izkarsē.
Līnis krievu gaumē ir mārrutku marinādē vai ar mārrutku mērci.
2.septembris 2011, 13:49 | links
 
Kāds var pateikt, kāds ir līnis krievu stilā?
2.septembris 2011, 13:03 | links
 
bums, vinnijs
par to lečo likšanu burkās;
tā arī liec burkās, aizvāko, un viss, vai vēl papildus pēc tam jākarsē?????????????
2.septembris 2011, 12:50 | links
 
Aizmirsu melnos piparus, maltus 15g. Sorry :))
2.septembris 2011, 11:54 | links
 
Sveiki zivju mīļi :))
Man ir līdzīga recepte kā Bumsim, tikai ar kabačiem un čilli.
2kg kabači (tīrīti un sagriezti kubiņos)
2 kg tomāti,
1kg sīpoli,
1kg burkāni,
2 galviņas ķiploka,
1 tomātu pasta (500ml),
2 pākstis čilli pipara,
20g svaiga bazilika, ja nav , tad 10g kaltēta.
Liek katlā sautēties kabačus līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievieno rīvētus burkānus. Sautē 30 min., pievieno kapātus sīpolus, sautē līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno kubiņos sagrieztus tomātus. Sautējam aptuveni 30 min, tad pievienojam tomātu pastu, baziliku, čilli piparu sagrieztu un bez sēklām smalcinātu ķiploku(var caur spiedi) sāli60g, cukuru100g. Pasautējam 20 min un pildam burkās. Var lietot aukstu vai karstu, tikai jārēķinās ar to, ka karstajā versijā rihtīgi sildīs :))
Lai labi garšo!
2.septembris 2011, 11:22 | links
 
paldies ,bums, par labo recept!:)
2.septembris 2011, 08:12 | links
 
Nekas nesadalās viss ir čikiniekā
Uz ziemu es taisu A la lečo ,jo ziemā ar zaļumiem ir švakāk-dārgāk Un ar šo aplieta zivs /jebkāda/ir fantastiska zakuska.Dodu proporcijas kādās ir jābūvē
3.kg tomātu
2 kg burkānu
1kg sīpolu
1kg paprika
200 gr eļļas
200 gr 9% etiķa
3-4 ēdamkarotes sāls
cukuurs pēc garšas
1 vidējs ķiploks/personīgi asumam lieku/
Burkānu sagriež skaidiņās /var rīvēt bet tad sanāk putra/Sīpolus tomātus papriku sagriež biezās šķēlēs apmēram 1 cm biezāsVisus dārzeņus saliek lielā traukā.sajauc ar eļļu cukuru sāliun atstāj uz 2-3 stundām ievilkties Es visu daru vēlu vakarā un atstāju lidz rītam.No rīta visu lieku uz uguns un vāra 20-30 min.Kad burkāni palikuši mīkstāki /bet ne pavisam mīksti/liek burkās un aizvāko Sanāk 6-7 litri.Ziemā sataisa zivju filejas sacep attaisa burciņu un ar lečo pārlej uzceptās zivju filejas Visu kārtojumu liek uz lēnas uguns 10 min Un tad zakuska iznāk pipec Izdzertās čagas daudzums tad netiek ievērots ..............Labu apetīti un gatavojaties ziemai ....
2.septembris 2011, 08:00 | links
 
bums
Paldies par padomu. Vai pats arī esi tādā veidā kādu zivi iesaiņojis ? Vai viņa tur nesadalās vienkārši putrā ?
1.septembris 2011, 23:37 | links
 
Bums- kur Tu tik daudz zini???
Kūpinātavu idejas, receptes , vēk pričendāļus labo ne pa jokam!
Laikam sens kā pasaule!!??
25.augusts 2011, 08:38 | links
 
Samu vari gatavot tieši tā pat kā karpu -tušonka Skat receptēs -
Tušonka no karpas/sama/vēdzele
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
24.augusts 2011, 22:20 | links
 
ēdienu gatavošanas sadaļa šajā lapā man patīk gandrīz vislabāk. Neviens nevienu nenoliek, visi pozitīvi un daudz labu padomu.
24.augusts 2011, 22:11 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager