Zivju pagatavošanas receptes

Nu pildīta līdaka,pildījuma gatavošana ir pirmajā daļā.
siekalas nerīt!
7.marts 2011, 20:52 | links
 
zivnieks - maita!
vai kaads nezin cik tirguu luciishi maksaa? :P
man kaut kaa pa celjam tikai rimi :(
un veel viens jautaajums: kaa ir nez malt ar elektriskajiem maljamajiem? pasham taads, nav bet shitaadas receptes deelj apsveru iegaadaaties ;)
7.marts 2011, 20:45 | links
 
Nu tā kā Jūs ķerat lielas zivis,tad sākam ar tīrīšanu!
7.marts 2011, 20:40 | links
 
Nu populārākās zivis , līdaka , zandarts , līnis , sams , asaris , bute un tt .
7.marts 2011, 20:29 | links
 
Nezinu kādas vēlmes-pa zivju ēdieniem,vai zivju tīrīšanu,filēšanu.Esmu jau licis kaut ko,baigi jau daudz visādi ir tie video,nav jau jēga salikt simtiem video.Vajag apmēram konkrētāk pa kādām zivīm un ko gatavot.
7.marts 2011, 20:25 | links
 
Jā , tikai 10 sekundēs man nesanāk , minūtē vienu mierīgi .
7.marts 2011, 19:42 | links
 
Ir kāds tā mēģinājis tīrīt kā Boroda ieliktajā linkā?
7.marts 2011, 19:15 | links
 
Āķi , paldies , šitas gan labs ! Varbūt vari vēl ielikt šitādas video receptes ? Super ērti un saprotami .
7.marts 2011, 19:06 | links
 
Kyharka gatavo zivju galertu;
7.marts 2011, 18:46 | links
 
Zivnieks> jāsaka , Paldies par luču sagatavošanas recepti , supper garšīgi !!
4.marts 2011, 19:56 | links
 
 
Nenocietos, cirtīšu uz bodi! Paldies!
3.marts 2011, 11:40 | links
 
nu maļamais agregāts jau noderēs ne tikai lucīšu kotļetiem :DDD vienīgi nepierakstīju, ka tas cepšanas process ir diezgan pailgs, jo cepot lucīšus, viņu tā brūnā āda, gluži vai izšķīst un šamais paliek tāds diezgan pabalts (šajā brīdī viņi it kā ir gatavi, un varētu jau ēst tā pat) bet viņus vajag cept vēl, lai tas viņa gaišums apcepās un paliek brūngans, tad tiem kotļetiem cits smeķis būs :)))
3.marts 2011, 11:38 | links
 
Paldies,Zivniek! Recepte laba, siekala notecēja bet pārvācoties uz jaunu mitekli neesmu iegādājies maļamo agregātu, bet varbūt vērts aizskriet līdz bodei!
3.marts 2011, 11:32 | links
 
kuskis
te pat paŗis postus zemāk ir uzrakstīts tas, ko es ar viņiem daru...
3.marts 2011, 11:28 | links
 
Lūdzu iemetiet kādu recepti kā pagatavot lucīšus(kūpinātavas vaf, miltos apvārtītus izcept nav māksla). Internetā par lucīšu pagatavošanu info naf.
3.marts 2011, 11:17 | links
 
aakkis
zivs nav ēdiens,no kura var noēsties,zivs tik tāds našķītis vien ir!!!
:DDD
25.februāris 2011, 16:45 | links
 
Beidz Tu,vienreiz Engurē uz ledus viens Rus stundu stāstīja visam baram vienu pagatavošanas recepti.Visi apkārtējie klausījās mutes atplētuši,tad beigas bija pašas labākās,ka tas paziņoja;...un to dārgo,lielo gaļas gabalu izņem no trauka,atkrivajiem okno.berjom i virasivajem sobakam.I kakije vkusnije jerši prigotoviļis.
25.februāris 2011, 16:37 | links
 
Zivnieks
cik ilgi tās murēnas ir jāapcep???šamās tak visu mūžu tādas brūnganas!!!
:DDDDD
25.februāris 2011, 16:36 | links
 
vislabākā&visgaršīgākā zivs ir gaļa!
:))
25.februāris 2011, 16:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager