Zivju pagatavošanas receptes

Zivnieks izsauca labu diskusiju,ko var piebilst...nianses jau tajā kotlešu masā daudz.Bet varu tikai pateikt,ka es pie masas parasti pielieku karotes galu sodas.Tad tie bumbuļi tādi pufīgi iznāk,viņi nav tik blīvi izcepot.
25.februāris 2011, 16:27 | links
 
kilka
zini ko es Tev teikšu.....da neko es Tev neteikšu :DDD
25.februāris 2011, 15:32 | links
 
par gaumi nestrīdās))))))
25.februāris 2011, 15:29 | links
 
Zivs teu tāda viesmīlīga:))) Pie sevis ielūdz:)))
25.februāris 2011, 15:25 | links
 
Boroda, es znaju, es baltvīnu dzeršu AR memmi PIE zivs :DDD
25.februāris 2011, 15:14 | links
 
Kilka, znaješ - ar zivi baltvīns nav jādzer:)))
25.februāris 2011, 15:13 | links
 
:DDD
Zivniek, es tiešām nezinu, ko rīt darīšu :((
Šķiet kurināšu grilliņu un uzgrillēšu ārā, zaļā zālienā, kur narcises zied, kādu sībasu vai foreli :DDD
Nevaru tik piedzeršanai izšķirties starp aukstu piucīti vai baltvīnu ;)))
25.februāris 2011, 15:09 | links
 
Zivnieks

Es klāt vel klāt liktu ķiploku un mazliet skābo krējumu.

Būs ok!
25.februāris 2011, 14:57 | links
 
Katram sava recepte, kā to visu dabūt lidz galam, tā, kā pašam patīk.
Citam nemaz sīpols negaršo un ko tad!
25.februāris 2011, 14:55 | links
 
nu re pareizā tēma
25.februāris 2011, 14:53 | links
 
atļaušos nokopēt pareizajā tēmā:
tātad lucīšu kotļeti :)))
iesaku izdarīt tā - saķer lučus, aizstiep mājās, mājās ejot nopērc sīpolu, baltmaizi, bairīti (vismaz 2 litri), malto gaļu, kad esi mājās nogriez galvas, izņem iekšas, uzmet uz pannas sviesta piku, pagaidi kad izkūst, tālāk šitos čūskulēnus virsū, apber ar sāli, lucīšus nevajag īpaši kārtot vienkārši čupu uzmet un cep, kamēr šie paliek tādi brūnganīgi, tālāk, noņem to visu nost no uguns un ieber bļodā, kamēr dziest, nomizo sīpolu, sagriez četrās daļās, pārīti ar baltmaizes šķēlēm iemauc ūdentiņā (var pienā) lai drusku pamirkst! Tālāk no pagultes velc ārā gaļsmašīn, kurā stūķē iekšā padzisušos lucīšus, sīpoldaivas, un maizi, kad tas viss izdarīts, iegūto masu izlaid cauri gaļsmašīnai vēlvienreizīt :)) tad visu samaisi kopā ar jau malto gaļu, tad atkal kurini plīti un mauc virsū pannu, lai karsējās, kad uzkarsusi, uzpilini tuč, tuč eļļas, vai uzliec pikuci sviesta, kad tas izdarīts, no iegūtās masas veido smukus bimbuļus un mauc virsū uz pannas, apcep no visām pusēm, tad steidzīgi rauj vaļā bairīti, un kodies bimbuļos, kamēr tie silti, un dari to tik azartiski ka tauki tek pa zodu lejā, tad to visu apslaki ar vēsu bairīša malku...atkārtot tik ilgi kamēr esi spējīgs :DDD
p.s. lucīšu un gaļas attiecība ir apmēram tā - 1kg lucīšu, pret 400 gramu malto gaļu....

ak jā un pēc šīs receptes tā kotļetes garšo...pat nezinu...liekās sajūta, it kā ēstu kaut ko kūpinātu

p.s.s
par beizpieniem tad arī šeit varat turpināt :DD
25.februāris 2011, 14:52 | links
 
16.janvāris 2011, 09:16 | links
 
Izfileetu asaru filejas bez aadas apvaarta kvieshu miltos, cep lielaa daudzumaa olivelljas lidz zeltaini bruunas. Tad saliek uz salveteem, lai uzsuuc lieko ellju. Nem tostereetu graudu maiziti, uzsmere kanepju sviestu un liek virsuu izcepto filejinju un uzkaisa zaljumus...
Kozham...izgarshojam.. un uzdzeram baltviinu.

Tagad tieshi izbaudu :D
10.janvāris 2011, 21:06 | links
 
Labs recepšu apkopojums - http://parcopi.lv/Recepu_grmata.pdf
10.janvāris 2011, 20:41 | links
 
urmaas, mlg2
ko jūs mani te tagad piesmejat???
nav man neviena alus korķa, laivas būdu nācās sakārtot, jo man tur šāda tāda filmēšana notikās, tā kā tur man viss izlaizīts (līdz nākam gadam) un vispār šitādā aukstumā alus pie dūšas neiet, ja nu vienīgi kopā ar tiem ašukiem, ko gatimbb ieteicu :)))
30.novembris 2010, 18:16 | links
 
Nu re , Zivnieka ieliktajā video , tīra tieši tāpat , kā to daru es , tikai es 10 sekundēs vēl nemāku , man sanāk nepilna minūte , galvenais ka virtuvē nebūs nekādu zvīņu .
30.novembris 2010, 18:15 | links
 
ādas novilkšana ļoti elementāri , pārgriez ādu no augšas visā garumā no galvas līdz astei gar pašu spuru , tad vēlreiz spurai no otrās puses , izņem spuru , nogriez galvu , izņem iekšas un ādu ar visām zvīņām nolobi nost . Kad piešaujās , stundā var 100 gabalus nolobīt , sieva būs priecīga jā neuzkrausi viņai šo smago darbu .
30.novembris 2010, 18:07 | links
 
donačņik:)
dalamies pieredzē,sūdu izkratīšanā!!!
:)))
30.novembris 2010, 18:04 | links
 
Tirinātāji, jau daliet lāci, kurš vēl mežā?
:)))
30.novembris 2010, 18:03 | links
 
Mlg2:)))
būtu dīvaini,ja šamam to nebūtu!!!
:)))
30.novembris 2010, 18:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager