Zivju pagatavošanas receptes

Iztiriju iekshas . izravu zhaunas. Apsaliju 24h atstaju lai notek skjidrums utt. Izkaru uz balkona.(caur aciim) Skatos tagad dazham tiesham var redzet ka baltie pa iekshu rapo. Jamet araa viss. Kur es kljudiijos?
22.augusts 2010, 16:33 | links
 
Viri kaa pareizi vai vislabak taisit voblu? dzirdeju ka aptiira tur iekshas utt apsala un sutku lauj lai taa sula notek. Tad uz balkona un pec 2 nedeljasm gatavas?
17.augusts 2010, 19:54 | links
 
Nu baznīcas pārstāvis reklamē;
10.augusts 2010, 11:05 | links
 

vieta dūrienam Mierīgi ieliec ziftiš ledus skapī un viss būs oki Ja sašpricēsi jau no vakara arī nebūs ne vainas Jo sašpricēšana ir vienīgais veids kā ar sāli zivij nenodarīt ļaunumu /gastranomisku/
21.jūlijs 2010, 16:56 | links
 
Paldies.

Kā ar žaunām? Ņem ārā?
Ja plānots nožāvēt tikai nākamajā dienā pēc vakara copes, tad manuprāt žaunas jāizņem.

Es i optimists, ceru ka būs ko žāvēt :-)
21.jūlijs 2010, 16:45 | links
 
Nopirku med piederumu veikalā 200 mg šprici ar adatām Man liekas, ka tās domātas ūdens nosūkšanai.Adatas arī tādas iespaidīgas.Dūrienu zandartam un asarim taisu starp abām krūšu spurām caur pakaļu nav ieteicams jo tad sālsūdens nonāk zarnās un nekāda labuma Durot starp krūšu spurām sāls nonāk tieši vēdera dobumā.Brālens gan visas ķidā bet vēderus šuj ciet vai arī visu zivi pārsien ar diegu lai vēdera dobums būtu ciet.Vēl nianse asarus vajag maķenīt apkaltēt neliekot klāt skaidas dūmam ,kad astītes paliek sausas liek dūmmalku vai skaidas.Maniem neķidātajie papildus apkaltēšana nav vajadzīga.
21.jūlijs 2010, 16:40 | links
 
Necep uz pannas bet uz oglēm un fiss būs oki doki :DD
21.jūlijs 2010, 16:23 | links
 
Bums, kā veic to sālsūdens saspricēšanu zivī?
Es sapratu, ka tā jādara kā vēdera pieliešana ar sālsūdeni nevis taču kā pote dibenā/gaļā? :-)).
21.jūlijs 2010, 16:13 | links
 
Šodien sanāca tā, ka gadījās pilnīgi neparedzēts loms - 1,4 kg zutis.

Tā kā vienu gabalu kūpināt īsti negribās (nav pašam savas kūpinātavas un baigi negribās štukot kur to nokūpināt).

Varbūt kāds var ieteikt citu recepti. Pagājušo reizi kad cepu zuti vienkārši uz pannas (kā parasti zivis cep) viņam bij tāda dīvaina piegarša. Varbūt kāds ar zin kā no tās atbrīvoties.
12.jūlijs 2010, 23:37 | links
 
Vēss piebaldzēns:)))
2.jūlijs 2010, 19:47 | links
 
Man ir Brenguļu gaišais. Ko jūs lokat?
:)))
2.jūlijs 2010, 19:44 | links
 
Mam slupst, tēvs slupst, es viens pac neslupst:DDD
Nu tie texti al vien slupstihāhi paliek...:DDD
2.jūlijs 2010, 19:42 | links
 
Kilka, npiefērs usmanīpu. Semniex paliek semniex.
:DDD
2.jūlijs 2010, 19:39 | links
 
Nefantasē, rupš? Kur? :DD
Stila isjūta :DDD
Žēl, bet, nu naf man tāda stila - miltos un olā sifi viļāt :DDD
2.jūlijs 2010, 19:34 | links
 
Kilka, Tu tur UK esi rupš palicis. Galīgi stila isjūtu pazaudējis. Bet lūpu us Tevi neuzmetu. Saprotu. Dzimtene tālu ...
2.jūlijs 2010, 17:18 | links
 
Brāliti - "pie jūras dzīve mana" un svaigu zivju netrūkst :P
Griezeeja galvenais vadmotīfs jau bija labi sagatavoties "kumeliņa peldināšanai", bet pēc "zlopēšanas pa vienkāršo iekšā" tik tāda gunāriņa staipīšana vien paliek :DDDD
P.S. Kaut kur jau te nesen par jonānistiem runa panesās :DDD
2.jūlijs 2010, 17:10 | links
 
Kilka kamēr tu vazājies pa pasauli un galveno - copi esi nomainījis pret darbu - te veči zandartus kā mailes skalda !!:)) Nav vairs laika ņemties ar burkānīšiem,piparrīšiem krējumiņiem.Sagriež gabalos ,miltiņš,oliņš,uz pannas - ēd katru dienu.Džeki te jau sapņo kā kādu raudu vai asaru noķert.BET ķeras tikai zandarti :))))))) Tā kā ej savā UK uz bodi -nopērc saldētu zivi un cep .Mēs tikmēr te svaigus zanderus zlopējam pa vienkāršo jau iekšā :)))))
2.jūlijs 2010, 14:04 | links
 
Bweee, ku salkani primitīfa recepte Tef, Griezeej. Kantrīs apfēmos lasot :DDD
Sacūkot sandartu ar miltiem un olu un, neskapēc, sept olīfeļļā :DDD Tā jau no mīļās far dapūt ar čību pa pieri, nevis cerēto sekasu pēc vakariņām :DD Un nekādas pasņas par vinčiku nepalīdzēs :DD
Sandartam piestāf netauc apcepc burkānišš, sīpolišš, piparišš, knipucīc sāls un tad pasautēšana saldajā krējumā, nedauc reducējot tā apjomu procesā!
kau kā tā ;))) un tad gan farpūt kauko isspiedīsi no memmes :DDD
2.jūlijs 2010, 13:09 | links
 
Ui, kāc salkans primitīvisms no Tavas puses :)
2.jūlijs 2010, 08:38 | links
 
Griezeej, sadomājos, kā tu to varētu izpildīt un apņirdzos - mana vienīkā, šis ir ļoti rec vīns no Caperne Saufignon fīnogām Penedes apgapalā. Man nepija viekli to dabūt un ceru, ta tu to nofērtēsi... Kaut kā tā.
:DDD
2.jūlijs 2010, 07:36 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager