Zivju pagatavošanas receptes

Vienkārši uzcepta vēdzele -tā jau ir izšķērdība-galertiņš no vēdzeles ar mārrutkiem uz maizītes gan ir labs
14.maijs 2008, 11:11 | links
 
Bet nu protams, Latvijā viss garšīgākā zivs (VIENOZĪMĪGI) Vēdzele. Noķer to un bez receptes cep..
14.maijs 2008, 11:06 | links
 
Grilēšanai baigi labais -Var izmantot laikam visas kas ir pieķērušās:)Pašam vislabāk ir garšojis sapals.
Izķidājam,zvīņu nost-kārtīgi nomazgājam nosusinam-ņemam foliju izklājam-apberam ar garšvielām,obligāti kariju;zivi piestūķē ar majonēzi un garšvielām(gan jau var zaļumus vai kādu sīpoliņu pievienot)ietinam folijā-labāk ja var kādu stundiņu ievilkties,tad uz grila virsū;var arī ugunskurā:)
14.maijs 2008, 10:43 | links
 
nu daudzi man prasiija vienu recepti, tik neatceros nosaukumu!
(viena no labaakajaam recepteem ka pagatavot rudulus, var likt praktiski visas zivis). ta nu luuk- apcepam zivis miltos un olaa. Panemam siipolus sagriezam shkeeliitees, panemam katlinu, ielejam uudeni un ieberam siipolus, pievienojam saali, cukuru, lauru lapas, piparus. vaaram visu liidz siipoli paliek miiksti. pagaidam, lai nedaudz atdziest un ieliekam iekshaa saceptaas zivis. Pievienojam etiki un zelantiinu! Gatavs! var arii nelikt etiki, zelantiinu, piarus, lauru lapas, tas kaa kuram labaak garsho :) labu apetiiti :)
14.maijs 2008, 10:06 | links
 
Līni iztīra, izgriež žaunas, sadala pēc iespējas lielākos gabalos, liek katlā (kopā ar galvu un spurām), pievieno sīpolu, sāli un pārlej ar ūdeni. Uzvāra un pievieno garšvielas, vāra kamēr sīpols mīksts. Līni izceļ, atdala gaļu no asakām un to ievieto bļodinās. Buljonu novāra līdz paliek tikai tik daudz, lai tikko nosegtu gaļas gabaliņus bļodiņās un ar to pārlej gaļu, atdzesē un liek ledusskapī (galerē bez želantīna). Citronam izspiež sulu un sajauc to ar etiķi attiecībā 1:1. Pasniedz ar iegūto mērci.
13.maijs 2008, 21:06 | links
 
Jaa,takaa es gribeetu ar kaadreiz pats uzshmoret gribeetu zinaat:)!!!!It sevishkji grilleejumu un zhaaveejumu pirms proceduuras??
13.maijs 2008, 20:44 | links
 
Ķert mēs ķēram, bet kā mēs pagatavojam noķerto lomu? Lūgums padalīties ar savām kulināru receptēm ar kolēģiem, pēc iespējas precīzāk.
12.maijs 2008, 22:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager