Man reiz ieteica recepti,pie kuras joprojām pieturos.Pēc kūpināšanas zivis iemērc sālsūdenī ( uz 10l. ūdens 1kg. sāls )un iztur ~30-40 min.Pēc tam zivis ar vēderiem uz leju notecina un ļauj nedaudz apžūt.Zivis sanāk mitras,kas man un manējiem patīkās.Tā daru ar līņiem,asariem,brekšiem,līdakām,vimbām.Par butēm neatminu,jo pārsvarā cepu.
Par kadiķi reiz man teica,ka to kādreiz esot likuši,lai grauzēji neaiztiktu pieliekamajos...uz taisnību nepretendēju !
Es parasti paļaujos uz čuj,ņuh,poņ :),bet ja grib ieklausīties profos,tad te viens no entajiem ,,viģikiem" no interneta dzīlēm .
https://www.youtube.com/watch?v=M5bNZA7v8ig
Par kadiķi reiz man teica,ka to kādreiz esot likuši,lai grauzēji neaiztiktu pieliekamajos...uz taisnību nepretendēju !
Es parasti paļaujos uz čuj,ņuh,poņ :),bet ja grib ieklausīties profos,tad te viens no entajiem ,,viģikiem" no interneta dzīlēm .
https://www.youtube.com/watch?v=M5bNZA7v8ig
18.novembris 2020, 08:22 | links