GrowPro93 [04.08.20]: GrowPro93 [Vakar]: Sveiki.
Interesē Buma muca.
Izbūros cauri gandrīz visai šai sadaļai un radās daži jautājumi.
Lūgums atbildēt tiem, kuri reāli šādu izmanto.
1. Kā ir ar tām temperatūrām? Var noturēt vienmērīgu un kāda ir tā reālā temperatūra, pie kuras notiek kūpināšana?
2. Vai var nokūpināt ne tikai vistu vai zivi, bet arī kādu cūkgaļas gabalu? Kādās temperatūrās tas notiek un +- laiks?
3. Vai ir nepieciešami kādi uzlabojumi attiecībā pret oriģinālu? Piemēram, siltināt??
Par buma mucu nezinu...
Vai var nokūpināt ne tikai vistu vai zivi, bet arī kādu cūkgaļas gabalu? Kādās temperatūrās tas notiek un +- laiks?
Zivi var da jebkur,gaļu arī gandrīz jebkādā pečkā,bet vistai vajag visnopietnāko pieeju!Ja grib mīkstu ādu!
Ja kautcik tradicionāli kūpina,tad vistai laiks ap 3h+- temp.70-80+-siltinātā kūpinātavā
Gaļa vismaz man, kūpinot gabalus līdz 1,2kg gatava būs ātrāk...jāatcerās,ka tas ir karstais kūpinājums!pus gadu glabāt nevarēs!:)