Jēj, cik esmu nevīžīgs, no otra gala paskatījos datumus :) Izrādās 2008 tēma aizsākta :)
28.decembris 2018, 14:01 | links
Sayed [28.12.18]: Sveiciens! Skatos šajā tēmā pēdējais ieraksts ir bijis 2008, tāpēc gribētos pacelt atpakaļ :) Esmu nesen sācis mājās kūpināt.. Tēma šeit ļoti gara un kas tās 100 lapas var izlasīt :)Vienkāršākā sausā marināde- sarīvē ar sāli un saspied daudz kiploku klāt. Atstāj uz 3 dienām un gatavs. Tiesa karbonāde un skinkis būss sauss. Es parasti nemu cauraudzi.
Gribētos kāda kūpinātāja labu recepti aizņemties kā garšīgi nokūpināt kādu sivēna karbonādīti vai šķiņķīti. Ar pārējiem lopiem ir tā kā viss skaidrs, bet par sivēna karbonādi nekā.
Vairāk interesē laba sausā marināde priekš karbonādes.
Paldies un ne asakas :)
Sayed [28.12.18]: Sveiciens! Skatos šajā tēmā pēdējais ieraksts ir bijis 2008, tāpēc gribētos pacelt atpakaļ :) Esmu nesen sācis mājās kūpināt.. Tēma šeit ļoti gara un kas tās 100 lapas var izlasīt :)Ar sauso nezinu vai labi savilksies, atkarīgs cik lieki gabali. Es taisu slapjo, ķiploks un sāls. Sāls tā, ka kartupelis uzpeld (nebūs par sāļu gala rezultātā), ķiploks pēc garšas. Turu 2 dienas. Man nekad šķiņķis sauss nav sanācis.
Gribētos kāda kūpinātāja labu recepti aizņemties kā garšīgi nokūpināt kādu sivēna karbonādīti vai šķiņķīti. Ar pārējiem lopiem ir tā kā viss skaidrs, bet par sivēna karbonādi nekā.
Vairāk interesē laba sausā marināde priekš karbonādes.
Paldies un ne asakas :)
comprex [28.12.18]: Ar sauso nezinu vai labi savilksies, atkarīgs cik lieki gabali. Es taisu slapjo, ķiploks un sāls. Sāls tā, ka kartupelis uzpeld (nebūs par sāļu gala rezultātā), ķiploks pēc garšas. Turu 2 dienas. Man nekad šķiņķis sauss nav sanācis.Skaidrs, ka katram tā dūmubůda citādāka, bet cik ilgi un aptuveni kādā karstumā šis tiek kūpināts?
Domaataajs [29.12.18]: Tā varētu būt. Citreiz arī desas pavāra pa starpu un tad žāvē tālāk. Desas ari mēdz apgrozīt, lai tauki nekrājas vienā galā.Par vārīśanu arī biju iepriekš dzirdējis. Vairāk ņemšanās, bet vajadzētu kautkad izmēğināt.
Otrādi griešanai gan neredzu jēgu, ja silda līdz tiem 80 grādiem. Tauki pakūst, bet nekur prom netek.
EdgarsB, 29.decembris 2018, 19:53
Niezers [06.01.19]: Sveiki. Ir doma nopirkt kūpinātava no metinājumi.lv.Pag. Kūpinātava tā būs viena tēma un malka un marināde tā būs jau cita tēma. Marinādei nav ne kāda sakara ar šo vai citu kūpinātavu.
Ir kādas atsauksmes par šo izgatavotāju?
Ir tikai dažreiz būts klāt kad kāds cits kūpina tāpēc varbūt kāds var dot padomus kā to labāk darīt? Malka(sausā vai slapja) temperatūra marinādes utt.
Paldies
Naits [07.01.19]: Kādas viņiem cenas salīdzinot ar abas izstrādājumiem? Mājaslapā nav.Facebook ir.