einardins [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58
brenci21 pēc ES standartiem kūpiņi un ķeršana ir kaitīga.tu vispirms visus noliec pēcāk prasi padomu.
Jā, ES standartos ir C&R un visi , kas tā nedara ir barbari. :DDDD
Es kūpinu un ēdu, tik to dūņu garšas ,, smalko noti,, nav gadijies sajust. Tāpēc arī tagad prasu par karpām, taisos kūpināt, varbūt tad to dūņu garšu sajutīšu. :))))