Jā, tagad ir atkal viela pārdomām!!! Truba vai mūrēšana?!?!?!
2.novembris 2020, 19:16 | links
Jā, tagad ir atkal viela pārdomām!!! Truba vai mūrēšana?!?!?!
erzelis5, 2.novembris 2020, 19:16
raimob [15.11.20]: 40 grādos apžāvēju zivis. Jūk ārā ari aukstas. Galīgi mīkstas.A kāpēc 40C es kad kūpināju pavasarī ar vējenēm, 60C un bija perfektas.
Sveiki! Varbūt kāds var pastāstīt pr zivju kūpināāsanu. Kūpināju butes. Sanāca mīkstas, jūk ārā. Varbut vajadzēja ilgāk? Kūpināju ap 40 grādiemar atvēru durvi divas stundas un tad ar aizvērtu durvi ap 90 gradiem 4 stundas. Kapēc zivs jūk ārā? Vai tas no marinādes? Liku uz divām stundām sāslūdeni?
Varbūt marinādi stiprāku vajag?
raimob, 15.novembris 2020, 21:47
Domaataajs [15.11.20]: Sveiki! Varbūt kāds var pastāstīt pr zivju kūpināāsanu. Kūpināju butes. Sanāca mīkstas, jūk ārā. Varbut vajadzēja ilgāk? Kūpināju ap 40 grādiemar atvēru durvi divas stundas un tad ar aizvērtu durvi ap 90 gradiem 4 stundas. Kapēc zivs jūk ārā? Vai tas no marinādes? Liku uz divām stundām sāslūdeni?Ne pa velti es prasu.... Bilde var redzet kada kupinatava! Ar kur termometrs. Kuupinu uap uz 90 100 graadi. vistu kuupinu apr100-110 ap 5-6 stundaam.
Varbūt marinādi stiprāku vajag?
raimob, 15.novembris 2020, 21:47
90 gŗādi 4 stundas?
tur tak voblai vajadzēja sanākt.
raimob [16.11.20]: Domaataajs [Vakar]: Sveiki! Varbūt kāds var pastāstīt pr zivju kūpināāsanu. Kūpināju butes. Sanāca mīkstas, jūk ārā. Varbut vajadzēja ilgāk? Kūpināju ap 40 grādiemar atvēru durvi divas stundas un tad ar aizvērtu durvi ap 90 gradiem 4 stundas. Kapēc zivs jūk ārā? Vai tas no marinādes? Liku uz divām stundām sāslūdeni?Tu to nopietni?! Vistu 100-110 grādos 5-6 stundas?!? Izklausās kosmoss!
Varbūt marinādi stiprāku vajag?
raimob, 15.novembris 2020, 21:47
90 gŗādi 4 stundas?
tur tak voblai vajadzēja sanākt.Ne pa velti es prasu.... Bilde var redzet kada kupinatava! Ar kur termometrs. Kuupinu uap uz 90 100 graadi. vistu kuupinu apr100-110 ap 5-6 stundaam.
raimob [16.11.20]: Domaataajs [Vakar]: Sveiki! Varbūt kāds var pastāstīt pr zivju kūpināāsanu. Kūpināju butes. Sanāca mīkstas, jūk ārā. Varbut vajadzēja ilgāk? Kūpināju ap 40 grādiemar atvēru durvi divas stundas un tad ar aizvērtu durvi ap 90 gradiem 4 stundas. Kapēc zivs jūk ārā? Vai tas no marinādes? Liku uz divām stundām sāslūdeni?Tādos gādos,tik ilgi???110gr. 6sundās...kautkas neiet kopā!
Varbūt marinādi stiprāku vajag?
raimob, 15.novembris 2020, 21:47
90 gŗādi 4 stundas?
tur tak voblai vajadzēja sanākt.Ne pa velti es prasu.... Bilde var redzet kada kupinatava! Ar kur termometrs. Kuupinu uap uz 90 100 graadi. vistu kuupinu apr100-110 ap 5-6 stundaam.
Par zivs likšanu sālsūdenī!?priekš kam mērcēt?
Willy, 16.novembris 2020, 19:12
[quote=635721]
Domaataajs, 16.novembris 2020, 19:35
Domaataajs [16.11.20]: Par zivs likšanu sālsūdenī!?priekš kam mērcēt?Butes pāris reizes esmu kūpinājis,lielas pieredzes nav...
Willy, 16.novembris 2020, 19:12
Lai nebūtu jāber sāls virsū pēc žāvēšanas + gļotas (ja ir) tiek nomazgātas pirms žāvēšanas.
Vismaz butes man patīk sālsūdenī pamērcēt. Manuprāt, vienmērīgāk izsālās un neizvelkas mitrums ārā. Bet tas ir tīri subjektīvi.