Mani pacienāja ar tāda tipa kūpinātavām zivīm kā Bumam tik atšķirība bij tā ka taisīta no metāla seifa nevis mucas. Sen tik garšīgas zivis nebiju garšojis. Viss, esmu nobriedis vēl vienai kūpinātavai.
Iesaku
breksim kurš ir ķidāts- nerīvēt vēdera iekšpusi ar sāli ,bet vienkārši ieliet 50 gr koncentrēta sālsūdens uz 200 gr glāzes ūdens izšķīdina 2 pilnas ēdamkarotes sāls .Obligāti jālieto W profīls .Sanāk nu ļoti labi -sulīgi un perfekti pēc garšas.Labu ēstgribu .Šie ir gatavoti tieši tā-tapēc arī tāds taukuma spīdums
bums
lielos brekšus(2 kg +), ar tā pat kūpini? Cik mēģināju pēc Tavas metodes, lielajiem jādod baigais karstums, bet nu sulīgi gan sanāk bez visa koncentrāta, ar parastu sāli.
Nācu pie slēdziena ja jau veselas negrieztas vistas 1.5-2 kg var nokūpināt kāpēc 2 kg breksis būtu karstumizturīgāks.Kāpēc lietoju sāls koncentrātu-tas paātrina buljona iesūkšanos muguras daļā.Savādāk iznāk neliels fušieris it kā ribu daļa ir pārsālīta bet mugurai trūkst -šajā gadienā viss ir sabalansēts visam viss pietiek.
Pareiza brekšu ievietošana kūpināšanai Šajā gadījumā W profīls notur zivis vertikālā stāvoklī un buljons kurš veidojas kūpināšanas gaitā iesūcās muguras daļā