Kūpinātavas

daddy, bet ne jau mājas apstākļos vajag kaut ko tādu ražot un arī ne pie kaimiņa. Var jau arī mājas apstākļos visādus brīnumus izgatavot, gandarījums par padarīto var atsvērt ieguldīto darbu. Bildēm apakšā rakstīts: prasmīgās ru. rokas meklē sadarbības partnerus ražošanas uzsākšanā. Domājot globālā mērogā 1000 gabali ir piliens jūrā.
16.decembris 2010, 11:57 | links
 
Urmas, man vajag īsto. Tikai vēl vajag klāt mājas pagalmu:))
16.decembris 2010, 13:14 | links
 
Boroda
Tev vietas nav,kur uzstādīt kūpinātavu???:DDD
pagalms liels+pāri ielai maximas placis utt utt
:DDD
16.decembris 2010, 13:17 | links
 
Urmaas, es jau tik priekš sevis gribu, ar tirgošanu nenodarbošos:DDD
16.decembris 2010, 13:29 | links
 
Vispār nevajadzēja likt to bildi man.Visi spriež ka nebūs tirgus,jā,Latvijā jau neko daudz nepārdos ar 60+% uzcenojumu.Bet RU.vienā pilsētā vairāk ēdāju,kā te pa visu valsti.Un tas agregāts nav tikai zivīm paredzēts,gatavo ko sirdij tīk.
16.decembris 2010, 14:20 | links
 
Manta par glaunu izskatās un rēcīgs skurstenīts,nav viņš vajadzīgs,vieglāk tač vākā uztaisīt cohumus!
16.decembris 2010, 14:23 | links
 
Ja kādam vajadzīgs termometrs kūpinātavai,apskatās DEPO pie grilu pričendāliem.Atradu vienu pa 1,30 Ls.
5.februāris 2011, 11:52 | links
 
Labsvakars!
Jaut'jums specijālistiem...
Kāda varētu izskatīties gaļīte pēc kūpiņa Bumveidīgā kūpinātavā? Respektīvi - zivīm laba, klukstēm laba, bet kā ar gaļas kūpināšanu?
Dziļā pateicībā par atbildi...
:o))
8.februāris 2011, 17:42 | links
 
Kāda starpība , vista vai gaļa , tā pati gaļa vien ir , jā gaļa lieliem gabaliem būs , vajadzēs ilgāk kūpināt , tas arī viss .
8.februāris 2011, 18:41 | links
 
Tā nu viš i -gintsgg gaļa ir gaļa
8.februāris 2011, 19:22 | links
 
Sveiki kolēgas,

Brīvdienās sagribējās kādu kūpinājumu, un tā kārtīgi nosiltināju savu jauno mucu...tā nosiltināju, ka sabeidzu savus abus 120C termometrus...nu es tak nezināju, ka tik maz malkas vajadzēs, vēl tādā aukstumā :):)
Kādi būtu Jūsu ieteikumi, kur Rīgā varētu pameklēt termometru teiksim līdz kādiem 200-300C

Pateicība jau iepriekš.
17.februāris 2011, 15:08 | links
 
uzmet aci pāris postus zemāk :))))
17.februāris 2011, 15:10 | links
 
un ko zemāk:)?

Pats to termometrus esi redzējis tajos depo?
Kad es pirku, tad tur bija max cipariņi 120C....DDD
17.februāris 2011, 16:48 | links
 
Štrunts ar grādīzeri,bet paskatījos-kūpinātavai vāka nav.Bļāviens,25m no mājas,noteikti jau domāja ka tas ir alumīnijs,jo pati tā no alumīnija.Tikai zaglis kļūdījās,vāks nebija no krāsainā metāla.Nemaz nepievērsu uzmanību pēdējās četras dienas(biju jau arī prom),pēdu ar nav-tad jau puteņa laikā.Atkusīs zeme,tad jau mēģinās to alumīniju izraut-ja nedabūs sāli dir...!
17.februāris 2011, 17:12 | links
 
Termometrus var paskatīt kādos siltumapgādes/ūdensapgādes veikalos, piemēram, sanistal utt, tur 100% termometri būs, tikai nezinu cik tā skala liela, līdz 200^C jau vajadzētu būt.
17.februāris 2011, 17:53 | links
 
kam kūpinātavai tik ņiprus termometrus vajag??
:)
17.februāris 2011, 17:54 | links
 
Viš liks kurtuvē lai redzētu cik uguš kārsc :DD
17.februāris 2011, 17:56 | links
 
paskaties Makšķernieku noslēpumu raidiijumu šeit pat saitaa!!!
17.februāris 2011, 18:08 | links
 
kūpinātava nav cepeškrāsns,kur vajadzīga liela temperatūra!!!kūpinātavai jāpietiek ar 120* termīzeri.bet hozjain barin.lai liek kādu vēlās!
:)))
17.februāris 2011, 18:13 | links
 
nu nezinu ,bet Grabovskis raidiijumaa iztika ar kaut kaadiem 60graadiem!
17.februāris 2011, 18:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager