Kūpinātavas

Ir Gemosā Tie domāti gaļas gatavības noteikšanai Iedur dipsī un apskaties cik tur temperatūra riktīgi irr:DD
18.jūnijs 2012, 20:34 | links
 
Ideja jau nav slikta ar to santehnikas termometru, bet praksē viss savādāk, ja tev kūpinātava no metāla ,tad viņš lasa sienas temperatūru koka vai mūra sienā tā tolkam neieliksi jo devējs par īsu,ar tiem ,ko cienīts kungs bums iesaka jābūt uzmanīgiem viņiem mēdz korpuss ap asi pagriezties tas no paša pieredzes, kad ziemā salā man viņš rādīja plus 15c, vēl jau ir digitālie tagad atkal parādījušies, bet maksā ap 15zivtiņām bet za to zonde ap metru bāz kur gribi
http://www.culina.lv/product/lv/db4f3fe4a34742e31098f513378357aa/115
19.jūnijs 2012, 21:45 | links
 
No paša pieredzes ar tiem digi un metrīgu zondi-izmesta nauda, jo nav paredzēta šādiem mērķiem(ilgstoši)!!! Nav svarīgi vai maksā 9,99 vai 25 laši, tos kurus var nopirkt virs 30, jā tur nestrīdos var trāpīties labi eksemplāri. Iesaku arī papildus paskatīties specapkures veikalos ir labi mehāniskie un ar garu devēju.
19.jūnijs 2012, 22:08 | links
 
Savu laik apkurei šancēja nevainojami, precizitāte +- pāris grādi un arī no ūdens nebaidās :) http://www.akvedukts.lv/big_foto.php?HITEM_ID=40206&HLANG=lat
19.jūnijs 2012, 22:45 | links
 
 
Es tādu gradusņiku nopirku Depo.Pie grila pričendāliem.3Ls
20.jūnijs 2012, 14:16 | links
 
Sveiki! Rādu savu izstrādājumu:MBM-mobilā Buma muca.
Sastāv no diviem v/maš.Rīga korpusiem,slīpos galus ar fleksu nogriež.Abas daļas ideāli spraužas kopā',pateicoties gropei.Var sametināt,vai sakniedēt.Vienu galu ar ner.tēr.akurāti aizmetina.Restītes saliku 2 stāvos.Iekšā protams dūmpagales.Nu un apakšā šitam reaktoram karstumu.Jau pirmā reizē kūpinājums sanāca pa pirmo!Ir pāris bildes albumā. Esmu apmierināts ar šito.Paldies veči par dalīšanos pieredzē!
2.jūlijs 2012, 21:50 | links
 
Pa pirmo Ar to ņeržu labi izdomāji
2.jūlijs 2012, 22:35 | links
 
Vai dūmpagales var būt ar mizu,vai jāatdala.Paldies.
4.jūlijs 2012, 15:39 | links
 
Labs rīts,

Mēģināju ko sakarīgu atrast par vēja zivju kūpināšanu, neko prātīgu neatradu, tāpēc pajautāšu- tie kuri ir kūpinājuši vēja zivis, kādi ieteikumi zivs sagatavošanai, ir kādi knifi? Kā ar sālīšanu, pirms vai pēc?
5.jūlijs 2012, 09:08 | links
 
Spura...

Kūpina kā jau karsti kūpinātu zivi... Ja gribas ņemties, tad ir vēl tāda fīča - vēderos saliek speķi (svaigu vai žāvētu) un notin zivi ar striķi kā zuti... Tas padara zivi ievērojumi treknāku un sulīgāku... Es kūpinu uz restēm - tur ērti salikt ar vēderiem uz augšu un nekas ārā neitek..
5.jūlijs 2012, 09:35 | links
 
Kāpēc kūpinātavā veidojas tā melnā darva ?
5.jūlijs 2012, 09:46 | links
 
zaraza paldies, bet kā paliek ar to sālīšanu? moš pirms kūpināšanas mazliet papeldināt sālsūdenī? Vai nevajag? Uzberam sālīti tikai pēc kūpināšanas beigām?
5.jūlijs 2012, 09:51 | links
 
tr222
A kur tad šamai palikt???
5.jūlijs 2012, 10:32 | links
 
tr222 mēģini pavēdināt kūpinātavu. tas ir nelikt vis vāku virsū bet kādu vecu rupja auduma deķi, džutas maisus. Lai dūmi un mitrums nāk ārā pa augšu arī ārā.
5.jūlijs 2012, 10:36 | links
 
5.jūlijs 2012, 11:03 | links
 
Nemāku ielikt bildi, bet otreiz kaut kā bleķa kūpinātavu netaisītu, visu kaut ko esmu izmēģinājis bet nepatīk, iekšā liels mitrums darva tek virsū gaļai. Jādomā par koka kūpinātavu.

p.s. Varbūt kāds var vienkāršā valodā apskaidrot kā pielikt bildi
5.jūlijs 2012, 11:10 | links
 
Lai ieliktu bildi, pirms tam viņa ir jāpublicē kaut kur (šeit, vai picassa vai kur līdzīgi). Tad jānokopē bildes URL kods un jāievieto starp

To kodu es dabonu, klikšķinot uz bildes ar peles labo taustiņu, tad properties un ta' tik kopē nost.

Lai veicas,
o.
5.jūlijs 2012, 11:13 | links
 
ui, paņēma kā formulu:
(tik bez atstarpēm)
5.jūlijs 2012, 11:14 | links
 
ieliku bildi alūmā pie profila, varbūt kāds var pakomentēt kas nav kārtībā
5.jūlijs 2012, 11:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager