Kūpinātavas

Jurčik, uz malkas visos katos var nokūpināt, man arī tās neinteresē, tamdēļ caur skaidu un strāvu -ātri, ērti un ar garantiju!!! Kūpināšanas izmaksas 40 eurocenti-toks +skaida. Za ribalku!!!
P.S. Bilde, darbībā!
5.aprīlis 2015, 13:30 | links
 
Man gan zivju praktiski nav nekad,bet kūpinātavu ta gribas!:) Bet čakarēties negribas!Esmu šo sadaļu lasījis krustām šķērsām-viss šķiet ļoti sarežģīti-to dūms sanāk nepareizs,to temperatūra,utt. Šis seedoo variants liekas ļoti ok man kā sliņķim un kā cilvēkam,kam zivs mājā ir retums:)
Gaidu linku!
5.aprīlis 2015, 17:09 | links
 
Darīts-man ar tagad tāda būs! 334juri
6.aprīlis 2015, 00:07 | links
 
sveiki..
Lieta tāda ka nepietiek dūmu, zivis nepaliek tik tumšas cik gribētos (brūnas), kupinatava koka, 1.2 X 1.2, augstums 1,5, truba 5.5m, diam 25cm, kad saaku apdumot dumu itkaa daudz, bet zivis zeltainas nevis brunas, nezinu ka ielikt foto zivju, ieliku pie sevis galerijaa..? vai draugos.lv

https://www.draugiem.lv/user/243327/gallery/#/gallery/?pid=385518792
6.aprīlis 2015, 20:14 | links
 
Vai Tev uz tik garu trubu karstuma pietiek? Manuprāt pie tik garu rori var sanākt tikai aukstais kūpiņš.
6.aprīlis 2015, 20:47 | links
 
karstuma var uztaisiit pat 150 C, bet nesaprotu kas ar dumiem, itka daudz, bet nav tumshi brunas, domaju kurtuvi lielaku uzciniit?
6.aprīlis 2015, 20:54 | links
 
a dūmu materiāls ta kāds?
6.aprīlis 2015, 21:01 | links
 
man patika, smuki zeltainas, kā ar garšu?
6.aprīlis 2015, 21:15 | links
 
Karstā nedrīkst būt vairāk par 70-80 jo pie lielāks sanāk cepšana Aukstai kūpināšanai ne vairāk par 24-28 Tas ir Tehnoloģiskas temperatūras zivīm
6.aprīlis 2015, 21:32 | links
 
Tu, mērkaķi uzsprēgāji! Nu, tad palieci kur esi!
He he he
7.aprīlis 2015, 02:00 | links
 
kūpinu ar alksni (slapš + sauss 50% 50% ), citreiz kirsi.

Dūmoju arī kā vajag, bet to brūnumu nekā nevaru dabūt. Varbūt ja tikai 2h apdūmot..... :-D


a dūmu materiāls ta kāds?

Domaataajs, 6.aprīlis 2015, 21:01
7.aprīlis 2015, 15:56 | links
 
Skatoties uz kādu zivi, man pašam pats labākais amūrs, zutis, līnis

man patika, smuki zeltainas, kā ar garšu?

Juurasbullis, 6.aprīlis 2015, 21:15
7.aprīlis 2015, 15:58 | links
 
kūpinu ar alksni (slapš + sauss 50% 50% ), citreiz kirsi.

Dūmoju arī kā vajag, bet to brūnumu nekā nevaru dabūt. Varbūt ja tikai 2h apdūmot..... :-D


a dūmu materiāls ta kāds?

Domaataajs, 6.aprīlis 2015, 21:01

ainars.dz, 7.aprīlis 2015, 15:56


Pamēģini tikai uzsildīt ar sausu, pēc tam dūmo ar zaļu, citi met čiekurus klāt, kadiķīti kādu mazu zariņu pašas beigās. Ja tu raksti, ka truba 5,5 m un temperatūra liela tad visticamākais, ka sausais par daudz. bet manuprāt krāsa ir ok. Nu gaumes lieta gan.
7.aprīlis 2015, 21:58 | links
 
Iemet bērzu ar visām tāsīm,būs cmuki....DDDD
7.aprīlis 2015, 22:32 | links
 
Iemet bērzu ar visām tāsīm,būs cmuki....DDDD

Arvids8, 7.aprīlis 2015, 22:32

Kādu bērzu? Tikai egli!
7.aprīlis 2015, 23:10 | links
 
Kādu egli? Tikai šo!
7.aprīlis 2015, 23:38 | links
 
nee temp turu normas robezas, vienkaarshi saku ka iespeejams arii lielu uzdziit. Paslaik taisu kupinatavu 1x1m ar trubu 3.5m diam 20cm, pec dien 3 buus gatava, shitai buus kurinaatava lielaka, paskatisimies kas sanaaks...


kūpinu ar alksni (slapš + sauss 50% 50% ), citreiz kirsi.

Dūmoju arī kā vajag, bet to brūnumu nekā nevaru dabūt. Varbūt ja tikai 2h apdūmot..... :-D


a dūmu materiāls ta kāds?

Domaataajs, 6.aprīlis 2015, 21:01

ainars.dz, 7.aprīlis 2015, 15:56

Pamēģini tikai uzsildīt ar sausu, pēc tam dūmo ar zaļu, citi met čiekurus klāt, kadiķīti kādu mazu zariņu pašas beigās. Ja tu raksti, ka truba 5,5 m un temperatūra liela tad visticamākais, ka sausais par daudz. bet manuprāt krāsa ir ok. Nu gaumes lieta gan.

Domaataajs, 7.aprīlis 2015, 21:58
8.aprīlis 2015, 07:05 | links
 
skatos, ka te veči mīl darvu un sveķi kurināt :D
8.aprīlis 2015, 11:06 | links
 
mana žāvētava ir 1,2x1,2x1,5, koka, kurtuve (tranšeja, no sāniem ar ķieģeli izlikta, pa virus metāllūžņi.)1,5 m. kur ienāk uguns kastē - izlikts ar akmeņiem. sāku ar sausu malku, tālāk 30/70 sausa/slapja. sākumā zāvētavai vāks vaļā lai mitrums skrien ārā, kad nožūst vāku ciet .beigās krāsai 2 lielas saujas ar sausām skaidām/skujā uz 5 min. tāāādas reģes un karpas sanāk... kas var būt labāk par to...
8.aprīlis 2015, 12:12 | links
 
]Iemet bērzu ar visām tāsīm,būs cmuki....DDDD

Arvids8, 7.aprīlis

Tad jau labāk kād eļļain pufaik......
8.aprīlis 2015, 14:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager