Kūpinātavas

Es kūpinu ar zaļu bet man nav muca man dūms iet no kurtuves un sanāk smuki zeltīti...
23.novembris 2011, 01:16 | links
 
Skaidām jābūt sausām ! Mizas arī nav ieteicamas,kad kūpina ar dzīvo dūmu,malkai arī jābūt sausai,pirms kūpināšanas ipriekšējā dienā iemērkt.Ļoti skaistas zivis iznāk ar sausiem kārkliem,to man iemācīja vecs Doles zvejnieks...
22.novembris 2011, 23:53 | links
 
Man vislabāk iet ķirsis pasauss un alksnis zaļš, ar ābeli antonovku drusku skābuma piegarša bij, vairs nelietoju, jo baltā dzidrā naf.
22.novembris 2011, 22:09 | links
 
No skaidām nāk daudz mitrums, sākumā arī tā darīju, nepatika, nākošajā etapā izmēģināju tādas kā ēveļskaidas, labāk bija, bet bija tendence aizdegties pie mazākās lieka gaisa piekļuves( paceļot vāku). Tagad daru tā- ābelei zāģēju no paresna zara ripiņas aptuveni 5cm biezumā, un tās arī lieku mucas apakšā, smuki gruzd, dūms normāls, lieks mitrums nav, un nekas nedeg.
22.novembris 2011, 21:53 | links
 
Paldies par to pašu, jautāšu Bumam.
22.novembris 2011, 21:12 | links
 
es parasti alksnis + ābele, bet te Bums tev palīdzēs :)
22.novembris 2011, 20:39 | links
 
Ko vislabāk likt kūpinātavā priekš dūmiem, lai zivis būtu smuki brūnas? Ar tām skaidām kautkā man nesanāk,tādas gaišas nesmukas kā vārītas.
22.novembris 2011, 20:37 | links
 
Imants
Es savai no kolhoza laika ūdeļu būriem paņēmu, apcinkotas, esmu apmierināts.
8.novembris 2011, 18:44 | links
 
imantsk

Savai kupinatavai nerusejosaa metaala sietu pirku
Braslas ielā 24, Rīgā (LATVIJAS METĀLS tirdzniecības centrs).
7.novembris 2011, 13:39 | links
 
varu ieteikt kuupinaatavas.. gan stacionaaras, gan paarvietojamas, kuras arii lieliski veic savas funkcijas :) www.kupinatava.lv
3.novembris 2011, 22:29 | links
 
zaraza. Paldies par atbildi, sen jau nokūpināti un noēsti tie kupāti, sanāca ļoti garšīgi lai gan arī pasausi.
3.novembris 2011, 21:29 | links
 
Vai kāds varētu ieteikt, kur dabūt restes priekš kūpinātavas.Es uztaisiju no divām mucām,neko piemērotu neesmu atradis,varbūt, kāds var ko ieteikt?
3.novembris 2011, 20:24 | links
 
varbūt copmaņiem ieitresēs manis izgatavotā kūpinātava, pēc maniem uzskatiem teicami kūpinās, kā zivis, tā arī gaļa.
ja kādam intresē, tad varu arī izgatavot.
ir arī uzkrāta neliela pieredze par kūpināšanu.
kūpinātavas princips ir ņemts no Bumša mucas (paldies Bumsim par ideju)
bildes manā galerijā.
30.oktobris 2011, 22:51 | links
 
Takš nosūtīju uz profilu,vai nesaņēmi ? Rakssti uz profilu,nekaitini tautu...
28.oktobris 2011, 20:19 | links
 
Arvids8 veljoprojam gaidu atbildi
28.oktobris 2011, 16:33 | links
 
Cav bums atsuti man ari ludzu to gramatu mustangs69@inbox.lv
28.oktobris 2011, 15:40 | links
 
spinis34...

kupātus kūpināt var un garšai nav nekādas vainas, bet tomēr kupāta konsistence nav īsti piemērota kūpināšanai - pārāk mazs blīvums un par treknu.
lai gan kā saka guntarskl - kūpinātu un ar ķiploku pat sū... var apēst...
27.oktobris 2011, 19:39 | links
 
???
27.oktobris 2011, 15:02 | links
 
ieintereseja gaidu atbildi :)
26.oktobris 2011, 00:07 | links
 
Pārvadājama kūpinātava no nerūsējoša tērauda. Izmēri-340x430 h-330,biezums 2mm. Svars 13,5kg,reste 4,5kg,pasākums samērā dārgs,ja nav sentēvu krājumu. Bildes albūmā...
23.oktobris 2011, 22:10 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager