Kūpinātavas

guncca, kur tu aatraak biji, es tikko 2 alus iztriecu.
7.jūnijs 2011, 20:20 | links
 
Breksēnus šprotēs var likt ne tikai ar zvīņām.

Tiko nokūpināju vēja zušus...ietinu plēvē, gaidu ēdājus:)
7.jūnijs 2011, 20:16 | links
 
kad taisa šprotes tad breksēniem ir jānotīra zvīņas vai nav?
7.jūnijs 2011, 19:48 | links
 
Sveiki! Man jautājums vai ir iespējams mucā nokūpināt cauraudzīti? Ja to ir vērts darīt , tad pametiet padomu, lai nesanāk iebraukt auzās ar pirmo reizi.
7.jūnijs 2011, 09:50 | links
 
otīlij,ja gribi būt visām pudelēm par korķi,tad vismaz iemācies normāli rakstīt.
3.jūnijs 2011, 09:47 | links
 
jūsneko nasaprotat kūpina no sākuma iskurinā tad izlaiž tvaikuno kupinātavastad tikai jāliek! nekasnav jāvēdina kurinot zivi jātdalano ūdens palēnām jo labāka garša lābāk lēnām kūpinot. sāls pastiprinā ūdensizdali tāpēc sanāk negaršigi tā kā sausā labāk turāet pirmstam un tad tik kūpina.
3.jūnijs 2011, 09:42 | links
 
Man ir metāla kūpinātava.Kūpinu uz "čuju" - sanāk gandrīz vienmēr.Pareizā temperatūra,manuprāt,ir tāda ka nevar noturēt roku uz kūpinātavas bleķa.Un vēl ja T pa daudz tad dzird bišku čūkstēšanu,tad bišku piebremzē ar kurināšanu vai pavelk pāris pagales ārā.Zivis gatavas 1 stundas laikā,gaļa (speķis) 8 stundas apm.
3.jūnijs 2011, 08:36 | links
 
Neskatieties uz grādiem kūpiniet kamēr gatavs un viss Zivis vispirms apžāvējiet ar pusatvērtu vāku Gaļu uzreiz var taisītciet -vistas tā pat /tas par mucu /
3.jūnijs 2011, 08:16 | links
 
sievasmāte lepni paziņoja ka iemarinēts rukša krūtiņa ;D

Cik ilgi kādos grādos dūmot? lietoju mucu.
3.jūnijs 2011, 08:12 | links
 
wiking- var darīt kā visi un un var darīt pa savam, līdzīgi, dažādi. Tas, ka kāds dara pa savam nenozīmē, ka dara nepareizi.

4hx100C kombinācijā no vistām iztek 5x mazāk nekā pa 1h uz 150C. Žel, ka nenobildēju, ādiņas veselas, visa sula/marināde iekšā, bet apsolos nākamo porciju atrādīt. Tik sulīgas vistas sen nebija tikušas :) Rekomendēju pamēģināt. Ja grādīzers ir labs un nemelo.
3.jūnijs 2011, 07:34 | links
 
V.S.O.P., 4 stundas 100°C!? Jūs tās vistas mumificējāt?
2.jūnijs 2011, 23:30 | links
 
vistu var 15min iscept uz pannas:)))
2.jūnijs 2011, 21:52 | links
 
par 1,5 h var ātri apdūmot un izcept, piem, vimbu, bet garšīgi nokūpināt vajag vairāk laika. Gaumes lieta, protams, taču pēdējais experiments ar vistām -Buma ieteiktā marinādē un 4 h 100 grādos bija super. Grādi tika mērīti starp sietiem un ir patiesi. Nobalansēju rezīmā, kad tauki gandrīz nepil. Rekomendēju - pamēģiniet!!!!

Vecie ķekavas vistu kūpinātāji saka, ka vista jāmauc 150-180 grādos 1, 5 h un ir gatava. Jā ir, cepta. Tas pats ar zivīm - var izcept ātri, bet var garšīgi nokūpināt.
2.jūnijs 2011, 21:40 | links
 
kaa taad nevar izkupinaat pa 1.5h zivi....
2.jūnijs 2011, 11:52 | links
 
Nu nevar pa 1.5h normāli izkūpināt zivi. citādi tā jau sanāk sutināšana.
1.jūnijs 2011, 23:04 | links
 
Pareizi Toni :DD
31.maijs 2011, 23:01 | links
 
To cik ilgi jākūpina nevar noteikt vispārināti,tas katrai kūpinātavai ir savādāk.
31.maijs 2011, 22:58 | links
 
Nu nesaprotu ,kāpēc cilvēkiem patīk visu sarežģīt ? Kūpinu zivis jau gandrīz 30 gadus. Man vislabāk patīk mūra kūpinātava ,dūmvads vismaz 3-4m garš ,kurtuvei nav lielas nozīmes.Ja māk var izkūpināt bez nekādas vilkmes regulēšanas ,tikai ar malkas daudzumu. Man kūpinātavas iekšējais "tīrais" izmērs ir 1,45mx1,45m.Esmu kūpinājis gan vienu 5kg samu gan 27kg veselu un nedalītu, to pašu kas bildē .Malkai izmantoju tikai zaļu alksni ,pieejams turpat gandrīz blakus ,uz beigām var piešaut kadiķi {ja ir pieejams} vai zaļas kļavu lapas.Uzskatu ,ka pat nelielas zivis ir jākūpina vismaz 2.5h ,sami no10 un lielāki 5-6h.Vēlu veiksmi !!!!
31.maijs 2011, 22:33 | links
 
nu jaaa...esmu pie bildes nepareizus izmeerus pielicis..80x80 ir pamatu izmers, murejamai dalai....
31.maijs 2011, 21:31 | links
 
nu nav man vinaa neko lielaa, triis keigeli katrai sienai sanaak, ja pashas kastes izmers iekšējais sanaak 65cm +/-, tas taschu nav nekas liels...Sarezgiti taisu jo tas buus visiem redzamaa vietaa un negribu rakt zemee iekšā kaut ko un likt kaut kaadas apruseejusghas bleka kastees vai mucas...butu man kada gravja mala, lauka nosturi sen butu citu metodi izmantojis...
31.maijs 2011, 21:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager