Kūpinātavas


Te nu ir tā sās ūdens injekcijas parikte
9.augusts 2010, 19:27 | links
 
maymay2

9.augusts 2010, 19:16 | links
 
Bums , vēlreiz -paldies .
9.augusts 2010, 18:59 | links
 
Bums, es arī ļoti priecātos par grāmatu.
mayfly@e-apollo.lv
9.augusts 2010, 18:46 | links
 
Pūce tavā gadījumā zivis paliek baltas /no sāls/Mērcē tāpēc lai būtu garša un skats .Sāli pagrauzt es varu tāpat neiesaistot procesā zivis.:DDDD
9.augusts 2010, 17:12 | links
 
Sory kam nepaspēju vai arī izlaidu Lidz trešdienai būšau pie kompi dabonams Tad arī visiem kuriem netika aizsūtīšu :))
9.augusts 2010, 17:09 | links
 
DsKs
Pārbaudīta recepte-traukā(tikai ne dzelzs)nober kārtu ar sāli,tad liec zivis vienu pie otras- atkal sāli ,tad dēlīti
un virsū kādu slogu.Notur trīs dienas(nedrīkst'ar ūdeni,ne mazgāt,ne pēc tam mērcēt)
Ņem zivis,kar uz aukliņas un gaidi kamēr izžūst-liekais sāls izspiežās ārā.
9.augusts 2010, 17:09 | links
 
Pēc sālišanas es zivis iemēcu spainī ar aukstu ūdeni un turu tik ilgi līdz tās uzpeld augšā.parasti tas ir 3-5 stundas Bet sālijumu ar zivīm turu ledusskapī.Pašlaik turēt zivis bez pagraba vai ledusskapja ir zivju bendēšana
9.augusts 2010, 17:03 | links
 
vienigais nekur neredzu ( nu pagaidam ) info,ko darit ar zivim pirms pasas kaltesanas,kad nu 3 sutkas notur salijuma,cits iesaka tikai noskalot ar udeni,cits atkal,ka janotur tira udeni dienu,lai nav parak salitas ... varbut kadam ir pieredze,ka labak?
9.augusts 2010, 14:47 | links
 
Thx ... ir sanemts
9.augusts 2010, 14:45 | links
 
es ar labprāt palasītos.....aigarsa2@inbox.lv
9.augusts 2010, 14:16 | links
 
DsKs
Aizgāja.
9.augusts 2010, 14:13 | links
 
to tinis ... parmet uz manu mail ludzu,no bums nekas nav atnacis ... dsks@inbox.lv
9.augusts 2010, 14:00 | links
 
bums
Liels paldies par grāmatu,atliek tik visu realizēt dzīvē.
9.augusts 2010, 13:58 | links
 
bums ... gaidam uz litaraturu vel :) dsks@inbox.lv
9.augusts 2010, 11:43 | links
 
Bums , neērti jau uzbāzties , jo zinu , ka esi aizņemts ar Usmas asariem , bet varbūt , kad kādā dienā , kad neesi copē un ir brīvāks laiks , varbūt varētu arī man to gudrības grāmatu atstellēt uz retejs2@inbox.lv Liels , liels paldies jau iepriekš .
7.augusts 2010, 13:31 | links
 
pateicība bums!

Ok tad pastāstīšu kā veicās :)

Doma ir apsālīt biki dilles un ķiplociņu tad kūpinātavā iekšā augšējos plauktos uz 65-70C...nu tad jau redzēs.
7.augusts 2010, 11:21 | links
 

Šādi arī var kūpināt vispirms ķidā tad izsāla vēderus un sasien ar diegu./lai neizkalst/ Vispirms drusku apkaltēju un kad astītes paliek sausas speru dūmu un karstumu Iznāk labi.
7.augusts 2010, 11:02 | links
 
manas domas kūpini kā līņus jo samu nav nācies kūpināt.
7.augusts 2010, 10:56 | links
 
tinis
7.augusts 2010, 10:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager