Kūpinātavas

Vēl pirms karantīnas paspēju pabūt Taizemē. Ieraugu Argentīnas steiku restorānu, nodomāju, ok, gribu. Ieraudzīju cenu - 150-200€ standarta porcija... Neparakstījos...
30.jūlijs 2020, 23:42 | links
 
pieļauju, ka raiham Rīgā nav īsti, kur nobaudīt puslīdz īstu stdiku....
30.jūlijs 2020, 23:39 | links
 
Kura vairs piena nedod :))
30.jūlijs 2020, 23:39 | links
 
Maxima LV tirgo parastu govs gaļu...
30.jūlijs 2020, 23:37 | links
 
Japānas liellops marmora gaļa 300€/kg. Speciāli selekcionēts, plus kā viņi paši saka vēl speciāli jābaro ar vīniem, aliņiem, klasiskā mūzika utt. :))
30.jūlijs 2020, 23:36 | links
 
kaputaarps [6m]: maximā steiks...usi..Pox, Sky un specveikals ja nav pa ceļam

usis, 30.jūlijs 2020, 23:13

Tak paveries apkārt..... visi, kas ar lopiem,... Sharole.....turki pie robezas ar vaļā mutēm gaida...

kaputaarps, 30.jūlijs 2020, 23:18

LV maximā nepaliek nekā... burtiski nekaāā...
30.jūlijs 2020, 23:23 | links
 
kaputaarps [6m]: maximā steiks...usi..Pox, Sky un specveikals ja nav pa ceļam

usis, 30.jūlijs 2020, 23:13


Tak paveries apkārt..... visi, kas ar lopiem,... Sharole.....turki pie robezas ar vaļā mutēm gaida...
30.jūlijs 2020, 23:18 | links
 
kaputaarps [30.07.20]: maximā steiks...usi..
Starp citu, nav nemaz tik traki. Normāla gaļa, ja trāpa uz pievedumu. Es "Skārnī" A7 pērku, bet arī jātrāpa uz pievedumu.
30.jūlijs 2020, 23:16 | links
 
kaputaarps [30.07.20]: maximā steiks...usi..
Pox, Sky un specveikals ja nav pa ceļam
30.jūlijs 2020, 23:13 | links
 
maximā steiks...usi..
30.jūlijs 2020, 23:09 | links
 
Es ņem to lop, tagad neticēsi-50% gadījumu Maximā xxx, gemosa steika garšviela, bik eļļa, 2 stundas, tad uz grila karsta 4 min no katras puses,ja biezs gabals virs 3 cm, tad no 4 pusēm, cepene 15 min 70 grādi, beigās paceļu kād minūti uz 200, pirms lieku cepenē uzliek pirkuši sviet.
30.jūlijs 2020, 23:00 | links
 
usis [30.07.20]: Japāna liela, pieļauju ka streikus cep 10000 vietās,trāpi nu uz pasaulē labāko.
:)
Es nav izlepis, paņēm mūsu pašu lopiņ, bik iemarinē, uzcep un griež vidēji ceptu iekšā ka šņakst vien.
Mūsējais sīksts, protams. Labākais variants, ko esmu atradis par labu esam, ir iemarinēt uz 24h krievu sinepēs. Tad uz pārkarsētas pannas aprauj poras no visām pusēm, tad atdzesē(vai nomaina) pannu, vāku virsū un uz elektriskās plīts 4. -5. režīmu 10-12 minūtes. Bet nedrīkst marinēt ilgāk par vienu diennakti.
30.jūlijs 2020, 22:54 | links
 
Japāna liela, pieļauju ka streikus cep 10000 vietās,trāpi nu uz pasaulē labāko.
:)
Es nav izlepis, paņēm mūsu pašu lopiņ, bik iemarinē, uzcep un griež vidēji ceptu iekšā ka šņakst vien.
30.jūlijs 2020, 22:44 | links
 
Es neveidoju savu viedokli tikai no sava personiskā- tajā restorānā pabijuši vismaz 10 mūsu tautieši. Visi ir teikuši vienu un to pašu- labākais steiks , kas ir ēsts. Taisnības labad jāpiebilst, ka pieļauju, ka neviens no viņiem nav bijis Japānā
30.jūlijs 2020, 22:23 | links
 
... Un Japānā nav lašu...

raihs, 30.jūlijs 2020, 21:55

Bet ir Fugu...

kaputaarps, 30.jūlijs 2020, 21:59


Da laab...., es ar’ māk apieties ar ar labu steika materiālu(tāds kā profesionāls hobijs)... te nav ko uztraukties.....skaidrs, ka kādam nekas nebūs labāks par cūkas klucīšiem etiķī..... arī man uz nostaļģiju....
30.jūlijs 2020, 22:16 | links
 
... Un Japānā nav lašu...

raihs, 30.jūlijs 2020, 21:55


Bet ir Fugu...
30.jūlijs 2020, 21:59 | links
 
cenas skandināviskas..
30.jūlijs 2020, 21:58 | links
 
... Un Japānā nav lašu...
30.jūlijs 2020, 21:55 | links
 
kaputaarps [30.07.20]: laikam jau nē.... ja nu gadījumā Tur nokļūsi, tad pats pasmiesies par tiem ArgenČīles steikiem...
Var jau būt, bet varbūt arī nē.... Bet uz Japānu nebraukšu noteikti, nevilina mani tā kultūra, un cenas arī ne...
30.jūlijs 2020, 21:54 | links
 
laikam jau nē.... ja nu gadījumā Tur nokļūsi, tad pats pasmiesies par tiem ArgenČīles steikiem...
30.jūlijs 2020, 21:37 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager