Kūpinātavas

Gari jāstāsta, bet lai nu būtu- pie vīna glāzes tāpat nav kur steigties... Steiks.
It kā brends ir Argentīna. Bet nē- salīdzināju 4 Argentīnas restorānu steikus ar 4 Čīles restorānu steikiem- Čīle ieņēma visu pirmo četrinieku. Viens no restorāniem- La Marca- ir vienkārši unikāls! Nav saprotams, kā viņi dabon gatavu TĀDU steika kvalitāti! Cenas normālas, pat ļoti. Kādas dezmit reizes esmu tur bijis, un katru reizi šķiet, ka brauciens jau ir izdevies tikai dēļ šī restorāna apmeklējuma! Sliktā lieta ir tā, ka pēc viņu steika viss cits šķiet nožēlojams steika izstrādājums... Tik vien atliek tāds sīkums, kā tikt uz Čīli, Puerto Varas pilsētu... :)

raihs, 30.jūlijs 2020, 20:43


Kàrdinoši....Japānā esi bijis?
30.jūlijs 2020, 20:48 | links
 
Gari jāstāsta, bet lai nu būtu- pie vīna glāzes tāpat nav kur steigties... Steiks.
It kā brends ir Argentīna. Bet nē- salīdzināju 4 Argentīnas restorānu steikus ar 4 Čīles restorānu steikiem- Čīle ieņēma visu pirmo četrinieku. Viens no restorāniem- La Marca- ir vienkārši unikāls! Nav saprotams, kā viņi dabon gatavu TĀDU steika kvalitāti! Cenas normālas, pat ļoti. Kādas dezmit reizes esmu tur bijis, un katru reizi šķiet, ka brauciens jau ir izdevies tikai dēļ šī restorāna apmeklējuma! Sliktā lieta ir tā, ka pēc viņu steika viss cits šķiet nožēlojams steika izstrādājums... Tik vien atliek tāds sīkums, kā tikt uz Čīli, Puerto Varas pilsētu... :)
30.jūlijs 2020, 20:43 | links
 
Lai cik dīvaini neliktos, tad labākais liellopa steiks ir Japānā...un kamēr to bulli vai tā sēklu, kāds nenospers, tikmēr mēs ēdīsim, nu tādu, ļoti labu, bet otršķirīgu govs gaļu...

kaputaarps, 30.jūlijs 2020, 19:57


Tur, laikam, nav tik vienkārši.. vajag jau apstāķļus lopam kā Japānā..
30.jūlijs 2020, 20:30 | links
 
Lai cik dīvaini neliktos, tad labākais liellopa steiks ir Japānā...un kamēr to bulli vai tā sēklu, kāds nenospers, tikmēr mēs ēdīsim, nu tādu, ļoti labu, bet otršķirīgu govs gaļu...
30.jūlijs 2020, 19:57 | links
 
Latvijā ir laba gaļa. Piemēram Hereford vai Cash&Carry bodēs (leišu liellopa fileja). Tikai cena, nu, khm... 16-36 eiriki par kilo. Es gan uzlauzu savu dzīvi - ēdu retāk, toties mega krutāku miesu.

Provējam nesačakarēt šo sadaļu, labi Ķengur? Ja Tev ir viena alga par kūpiņu receptēm, varbūt tad nevajag baigi te rakstīt? Ir taču vēl simtiem sadaļu, kur izpausties.

geos, 30.jūlijs 2020, 19:38


Piemēram Norvēģijā T-bone steiks kilogramā ap 30 eur
30.jūlijs 2020, 19:46 | links
 
Latvijā ir laba gaļa. Piemēram Hereford vai Cash&Carry bodēs (leišu liellopa fileja). Tikai cena, nu, khm... 16-36 eiriki par kilo. Es gan uzlauzu savu dzīvi - ēdu retāk, toties mega krutāku miesu.

Provējam nesačakarēt šo sadaļu, labi Ķengur? Ja Tev ir viena alga par kūpiņu receptēm, varbūt tad nevajag baigi te rakstīt? Ir taču vēl simtiem sadaļu, kur izpausties.
30.jūlijs 2020, 19:38 | links
 
Par tām vistas filejām....pamēģiniet, būsiet patīkami pārsteigti.... Tikko nodūmoju....marinādē saliku ĻOTI salds, skābs, ass(pamatprinicips).... pa āzisko....sieva ēd murrādama....
30.jūlijs 2020, 19:36 | links
 
mjuniors [30.07.20]: Sīpolu zupā arī met veselu. Un?

urmaas, 30.jūlijs 2020, 19:09
Plovā visu ķiploka galvu ar visām mizām pa pirmo. Kad ēd plovu ņēm pa vienam ķiplociņam un sūc! ;)
Ir ir smeķīgs! :)
30.jūlijs 2020, 19:33 | links
 
Sīpolu zupā arī met veselu. Un?

urmaas, 30.jūlijs 2020, 19:09

Plovā visu ķiploka galvu ar visām mizām pa pirmo. Kad ēd plovu ņēm pa vienam ķiplociņam un sūc! ;)
30.jūlijs 2020, 19:31 | links
 
urmaas [39m]: Pajem iet platāku nazi un uzspiež iet uz ķiploka daiviņas tā lai nogurst. Miziņu ar rokām var nojemt.Juvelierim viss uz gramiem!ar nazi spiežot putru saēdies,izspiedīs vēl sulu! Pazudīs grami!ko tad??pipec!
:DDD

Kengurs24, 30.jūlijs 2020, 19:22



es speciāli katru reizi pamarinēju savādāk, lai neapriebtos...
30.jūlijs 2020, 19:24 | links
 
Pajem iet platāku nazi un uzspiež iet uz ķiploka daiviņas tā lai nogurst. Miziņu ar rokām var nojemt.

urmaas, 30.jūlijs 2020, 18:44

+++
30.jūlijs 2020, 19:11 | links
 
Sīpolu zupā arī met veselu. Un?
30.jūlijs 2020, 19:09 | links
 
Moins, bet ko tā miziņa marinādē izsaka? Kāda šķirba, ir viņa tur vai nav. Čurbāni jūtubā vāra plovu, tur visu ķiploka galvu iemet iekšā nemizotu. Jo tā vajagot.
30.jūlijs 2020, 18:58 | links
 
urmaas [30.07.20]: Pajem iet platāku nazi un uzspiež iet uz ķiploka daiviņas tā lai nogurst. Miziņu ar rokām var nojemt.
Nogursk
30.jūlijs 2020, 18:45 | links
 
Pajem iet platāku nazi un uzspiež iet uz ķiploka daiviņas tā lai nogurst. Miziņu ar rokām var nojemt.
30.jūlijs 2020, 18:44 | links
 
ass [30.07.20]: Veči jūs no katra sūda uztaisiet kašči,varbūt kopā piedzerties un izkauties.Ķiploku daiviņās aplej ar karstu krāna ūdeni pēc 15 min.viegli nomizo.Pārbauīts.
Redz ,, kārklu Džons,, pat nesaprot, ko raksti. Nez vai no krāna tek verdošs ūdens! Klauns. :DDDD
30.jūlijs 2020, 18:36 | links
 
ass [30.07.20]: Veči jūs no katra sūda uztaisiet kašči,varbūt kopā piedzerties un izkauties.Ķiploku daiviņās aplej ar karstu krāna ūdeni pēc 15 min.viegli nomizo.Pārbauīts.
Tikai karstu, vai vārošu?
30.jūlijs 2020, 17:08 | links
 
Veči jūs no katra sūda uztaisiet kašči,varbūt kopā piedzerties un izkauties.Ķiploku daiviņās aplej ar karstu krāna ūdeni pēc 15 min.viegli nomizo.Pārbauīts.
30.jūlijs 2020, 16:41 | links
 
Jurik [30.07.20]: Raih! Tavas receptes optimizācijai - marinādei ķiploka daiviņas var nemizot. Ja ļoti gripās mizot, tad paņem fragmentu no velokameras, iebāz daiviņu un pārs reiz starp plaukstām uzrīvē. Ietaupīju Tev 7minūtes mūža.
Hmm... Tiešām, var laikam nemaz nemizot....tā arī darīšu nākamreiz. Paldies par ģeniālu savā vienkāršībā padomu! Sīpolus gan mizošu :)
30.jūlijs 2020, 14:46 | links
 
Vai nu raksti latviski vai angliski, bet nepiecūko tekstu ar mēsliem.
KurmisZ, 30.jūlijs 2020, 14:20


Speciāli tev varu atklāt zinātību?! Tas jau toč ir fašisms.
30.jūlijs 2020, 14:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager