Kūpinātavas

Principā man jau "galvā" ir tā kupinātava. Tik vajag kādu bildi no augšas dūmu telpai, lai saprastu kā stiprināt un kādas restes likt
28.aprīlis 2016, 21:43 | links
 
to zobrats
Iesaki lūdzu kā tu metāla mucu nosiltināsi, un vēl tā lai pagalmā kaut cik jēdzīgi izskatās

Tad jau labāk jāmūrē tā augša, vai no lapu koka dēļiem jāuzsit, lai ir kantaina
28.aprīlis 2016, 21:41 | links
 
Okots
Man bočkā naf gradusņika, zem vāka neliela skaida, lai pats karstums aizskrien, temp. pārbaudu ar roku, tā man ir tādā karstumā (cik tur grādu, nav ne jausmas), lai varētu roku noturēt, lēnām kūpinu, temp. regulēju arī ar vāku kurtuves priekšā, tobiš gaisa padevi. vidēji 4cm speķi kūpinu 2,5-3 st. ar svaigu bezmizas alksni plus sauss ķirsis, āda brūngana, speķis pats mutē kūst, atkarīgs arī no gaļas kvalitātes. Zivis kūpinu apmēram 45-60 min.
28.aprīlis 2016, 21:40 | links
 
Ieteiktu to mucu no ārpuses nosiltināt, uzreiz būs pilnīgi cits rezultāts (uz labo pusi) :)
28.aprīlis 2016, 10:31 | links
 
Nav no ļauna prāta,joks ! Bet ja nopietni,tad kurināt vajag ar sausu,mērcētu malku. Iepriekšējā dienā iemērc,iekurina ar sausu,tad mērcēto virsū....Vēlams bez mizas.Metode pārbaudīta.
28.aprīlis 2016, 09:35 | links
 
Aktuāls jautājums. A jums tajā bočkā kaut kāds termometrs ir uzstādīts, jebšu viss notiek uz čuju?

okots, 27.aprīlis 2016, 22:44

28.aprīlis 2016, 00:04 | links
 
Ka tik aptirst. Bik par maz kūpinātava izsildīta un iespējams par daudz zaļās malkas. Bet ar otru aliņu aiziet lejā ka nočūkst.
27.aprīlis 2016, 23:34 | links
 
Tās vienkārši ir nēģerzivtiņas...
27.aprīlis 2016, 22:46 | links
 
Aktuāls jautājums. A jums tajā bočkā kaut kāds termometrs ir uzstādīts, jebšu viss notiek uz čuju?
27.aprīlis 2016, 22:44 | links
 
2 apgalds
Nē tas laikam ar ruberoīdu.... :-)
27.aprīlis 2016, 22:14 | links
 
Šogad lēnāk ceļas t°, max. t° +75° ar sausu malku.

Tu ar eļļain fufaik laikam kūpināj vai ar papi?
27.aprīlis 2016, 22:12 | links
 


Šogad lēnāk ceļas t°, max. t° +75° ar sausu malku.
27.aprīlis 2016, 20:57 | links
 
Danyla ! Atšķirība ir būvēšanas prasmēs,kā arī apkalpošanā,lauku variantā iemet malku un pusstundu var nenākt klāt,no apakšas kurināmo vajag uzpasēt...
21.aprīlis 2016, 19:25 | links
 
Jautājums specukiem. Kaapeec visi taisa klasisko variantu ar garu trubu no kurinaatavas lidz kuupinaatavai ?Vai variantaa pec ABAS kupinaatavu principa ir kaut kaadi zemuudens akmeni?Iznemot malkas ekoniomiju(abas variantaa) nekaadu atskiribu neredzu.

danyyla, 21.aprīlis 2016, 11:36
21.aprīlis 2016, 12:30 | links
 
Jautājums specukiem. Kaapeec visi taisa klasisko variantu ar garu trubu no kurinaatavas lidz kuupinaatavai ?Vai variantaa pec ABAS kupinaatavu principa ir kaut kaadi zemuudens akmeni?Iznemot malkas ekoniomiju(abas variantaa) nekaadu atskiribu neredzu.
21.aprīlis 2016, 11:36 | links
 
Jāmeklē būs pārsedze veikalā. Trubas garums 3.3m.

Alex, 19.aprīlis 2016, 11:44

Hmm, izskatās pēc ventilācijas sistēmas kapbedrē:)
20.aprīlis 2016, 21:50 | links
 
Trubas garums 3.3m.

Saīsini trubu -max. 2m.garu un uztaisi mazliet slīpumu uz augšu , uz kurtuvi. Ja tā truba ir kād 25 cm diametrā , tad 40x40 cm kurtuve trubas diametrā būs normāli.
20.aprīlis 2016, 21:42 | links
 
Kurtuves iekšējais platums drīkst būt 25 cm platums? Kūpinātuves izmērs 80x40 cm.

Alex, 20.aprīlis 2016, 20:20


Ko, Tu tur taisies ar vienu pagali kurināt? Ja būs pārāk maza kurtuve tad vilkmes nebūs.
20.aprīlis 2016, 20:48 | links
 
Kurtuves iekšējais platums drīkst būt 25 cm platums? Kūpinātuves izmērs 80x40 cm.
20.aprīlis 2016, 20:20 | links
 
Šamota plāksne 60x30 cm 18 eiro maksā...
19.aprīlis 2016, 11:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager