Kūpinātavas

Gudrais mācās no citiem, muļķis no savām kļūdām. Vakar izdomāju vistas - tulīt un tagad. Iebraucu tirgū nopirku no zemnieka 2 gabalas . Pa ceļam paņēmu sausās garšvielas un Pūres adžiku. Sasmērēju , kādu stundu pastavēja un Kokara kūpinatavā iekšā. Grādi tā ap 70. Sanāca "polnijs p...s". Sieva ilgi smējās. Melnas , negaršīgas, asas. Sapratu , ka ātri var tikai zivis. Ar gaļu vajag pa nopietno

camus, 30.augusts 2013, 13:03


hmmmmmmmmmmmmmmmm
padomaaju.mjaa.naakamreiz, kad izdomaa ko gatavot, uraksti PM.;)
30.augusts 2013, 14:15 | links
 
Jā vistas pār ātro nevar, šitā pat izgāzos ar vistu kājām :)
30.augusts 2013, 14:09 | links
 
Gudrais mācās no citiem, muļķis no savām kļūdām. Vakar izdomāju vistas - tulīt un tagad. Iebraucu tirgū nopirku no zemnieka 2 gabalas . Pa ceļam paņēmu sausās garšvielas un Pūres adžiku. Sasmērēju , kādu stundu pastavēja un Kokara kūpinatavā iekšā. Grādi tā ap 70. Sanāca "polnijs p...s". Sieva ilgi smējās. Melnas , negaršīgas, asas. Sapratu , ka ātri var tikai zivis. Ar gaļu vajag pa nopietno
30.augusts 2013, 13:03 | links
 
Var sašpricēt marinādi ar šprici.
Es tā daru ar cepešiem, kad vajag "ātri".

Par marinatoru - 2-3 litru burka, vāks ar caurumu + vīna pumpis (tas, ar ko izsūknē gaisu no pudeles) var viņu veiksmīgi aizstāt :)

-d.
29.augusts 2013, 23:38 | links
 
Atliek variants ar vakuuma marinētāju.


Wiking, 29.augusts 2013, 12:41

Kvalitāte tam aparātam briesmīga(jau sačakarējās),bet funkciju veica labi-parullē padsmit minūtes un gaļa gatava.
29.augusts 2013, 19:45 | links
 
Atliek variants ar vakuuma marinētāju.
29.augusts 2013, 12:41 | links
 
Vai ir kāda vistu kūpināšanas recepte "pa ātro". Šeit visas aprakstītās ir diezgan ilgas sakarā ar ilgo marinēšanas procesu. Saprotiet dažreiz uznāk vēlme tulīt un tagad.
Attiecībā par "īstām " vistām - tirgū, bet dārgi. Viena ap 9 Ls. Bet vai ir vērts , nēsmu vēl mēģinājis. Ja cep - ir (esmu mēģinajis)
29.augusts 2013, 11:33 | links
 
Skaidrs Bums,tad labāk pašās beigās uz pēdejām 15 min. var piemest ķirsi ja? Jo kūpināšu ar ābeli.

jenots13, 28.augusts 2013, 19:33

Tieši tā Krāsa būs koši sarkana
28.augusts 2013, 19:52 | links
 
Skaidrs Bums,tad labāk pašās beigās uz pēdejām 15 min. var piemest ķirsi ja? Jo kūpināšu ar ābeli.
28.augusts 2013, 19:33 | links
 
Nevajag pārcensties ar augļu kokiem kuri veido sveķus-ķirsis plūme Tie vairāk domāti sarkanās krāsas iegūšanai kūpiņam -produktam
28.augusts 2013, 19:29 | links
 
Vēl viens jautājums speciem :)
Es te tiku pie ķirša koka.Un uz 5d vakaru paredzets kupinat vistas.Jautājums,vai visas 3 st var dūmam mest tikai zaļu ķirsi nebūs kāda riebīga piegarša.Vai ķirsi pielikt tik pēdējā stundā,pusstundā?
Pagājušo reizi kūpināju ar ābeli sanāca ļoti labi,gan krāsas,gan garšas ziņa :)

jenots13, 28.augusts 2013, 17:47


Mums jaunībā bija teiciens:,,mēs kā strazdi vienmēr ķirsī!"(šmigā)...tā kā skaties!!!:)))
28.augusts 2013, 18:43 | links
 
tr222 cāļi ir mazi (līdz 1.5 kg parasti veikalos) un neizauguši jeb precīzāk pēc kūpināšanas neturās kopā.
28.augusts 2013, 18:20 | links
 
Vēl viens jautājums speciem :)
Es te tiku pie ķirša koka.Un uz 5d vakaru paredzets kupinat vistas.Jautājums,vai visas 3 st var dūmam mest tikai zaļu ķirsi nebūs kāda riebīga piegarša.Vai ķirsi pielikt tik pēdējā stundā,pusstundā?
Pagājušo reizi kūpināju ar ābeli sanāca ļoti labi,gan krāsas,gan garšas ziņa :)
28.augusts 2013, 17:47 | links
 
Nu es te pedejas reizes esmu pircis Rimi.Bauskas broilerus tādus ap 1,7kg un iznāca ļoti labi.
28.augusts 2013, 17:44 | links
 
paskaidrojiet, kur ir atšķirība kūpināšanai cālim no vistas ???
28.augusts 2013, 14:05 | links
 
Padalieties ar informāciju kur pašlaik var dabūt "lielās" vistas kūpināšanai nevis cāļus, kuri ir visos veikalos?
28.augusts 2013, 10:58 | links
 
Skaista jau ir tā kokara kūpinātava, nu bet cena
:( :( ja kādam interesē varu piedāvāt tādu kā man profilā, cena 99 Ls :)
28.augusts 2013, 09:09 | links
 
Kaut kad pasen atpakaļ solīju, ka ziņošu par mūsu ideju, kā ar Kokara kūpinātavu var kūpināt arī auksti. Tad lūk neliels ieskats :) atvainojiet par video kvalitāti - aparatūra un prasmes nav tās labākās :)
27.augusts 2013, 20:30 | links
 
27.augusts 2013, 20:29 | links
 
Kāds var apgaismot mani :) ieliku tagad marineties vistas,un 6d pa dienu kūpināšu.Uzsildot kūpinātavu vistas ar vajag apžāvēt kā zivis,vai ver vāku uzreiz ciet un neko tur nežavē :)
Ar ko labāk slapju ābeli,vai slapju alksni?Un vai vajag kūpinātavai ik pa laikam piepacelt vāku nelielā šķirbiņā, lai neveidojas kondensāts?Vai var mierīgi atstāt vāku ciet lai dūmojas un aci uzmest pēc kādas 1,5st tik.
Vistas kūpināšu pirmo reiz tapēc tādi jaut.
Būšu pateicīgs,ja ko ieteiksiet.Paldies.

jenots13, 15.augusts 2013, 21:42


Es citreiz meklētājā ,,tupi" ierakstu kaut kādu tekstu un tur izmet info!Pamēģini ierakstīt (vistu žāvēšana bums)!

P.s.Pirms rakstīju šo,biju to tekstu ierakstījis...izmeta entos tekstus par tēmu!Lai veicas!!!
15.augusts 2013, 21:58 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager