Kūpinātavas

Haoro

Ja kurina zem zivīm, kā Buma variantā, tad paplāte piedeg.
Ja dūmi nāk no sāniem pa cauruli kūpinot ar malku, tad paplāti novietojot virs caurules sanāk labs dūmu kliedētājs.

Lai atrisinātu vienmērīgu dūmu sadali kūpinātavā, kūpinot ar malkas dūmiem, palīdz risinājums, kad dūmu izplūde ir vienmērīga, pa visu jumta laukumu. Piem. apses dēlīši salikti blakus. T regulē ar skābekļa pieplūdi nevis ar izplūdi un viss veiksies.

PS. Laukakmeņi tev priekš kam? T stabilizēšanai?
3.marts 2012, 09:25 | links
 
Smiltis nav slikta ideja jo bija mēģināts likt apakšā cepjamās paplātes kur satek tauki bet viņas uzkarsa un tauki piedega beigās ne nokasīt ne nomazgāt!!!
Un tad vēl viens jautājums ja truba beidzas līdzās ar ieksējo sienu tad ir novērots nevienmērīgs siltuma sadalījums jo dabonu grozīt restes kā būtu pareizāk cīnīties ar tādu parādību, piebildē kad ielikšana notiek caur durvīm sānu malā?
2.marts 2012, 23:20 | links
 
Lai tiktu pie ēšanas-lasi!
2.marts 2012, 23:11 | links
 

Tauku vannīti jāiekombinē virs akmeņiem Parasti tajā ieberu jūras smilti -tauku absorbācijai
2.marts 2012, 23:06 | links
 
Man tāds jautājums spečokiem,kūpinātava koka ar ķieģeļu apakšu un ienākošo trubu(truba pienāk horezontāli no sāna) virs trubas atrodas siets uz kura salikti laukakmeņi tad atstarpe un pirmais plaukts kā būtu pareizāk taisīt tauku uztvērēju lai tie netek lejā uz akmeņiem un neaizdegas???
Varbūt kādam ir kāda grāmata kā to parezi visu sakārtot???
2.marts 2012, 22:50 | links
 
Ko Tu klausu tos vecos muļķus Klapē tik augšā un mēģini :DD
29.decembris 2011, 21:04 | links
 
Pāris vakaros mēģināšu izrakties cauri visai informācijai, bet jau tagad liekas ka mana izvēle nav diez ko pareiza. Vairumā tiek minēts metāls.
29.decembris 2011, 21:00 | links
 
Smird pēc cimenta -fui :DDD
29.decembris 2011, 20:56 | links
 
Vai tad betons tiešām var iespaidot smaržu vai garšu?
29.decembris 2011, 20:50 | links
 
P.p.s.- jonss. Pašķirsti vecos ierakstus šajā tēmā- tur būs atbilde uz Tavu jautājumu daudz izsmeļošāka!...
29.decembris 2011, 20:48 | links
 
:DDDDDDDDDD
29.decembris 2011, 20:47 | links
 
Bums- kas tie tādi???
29.decembris 2011, 20:46 | links
 
sagittario ņebzdi ir pārtikas grodi :DDD
29.decembris 2011, 20:42 | links
 
Tie cimenta garaiņi napatik ,ko ??
29.decembris 2011, 20:41 | links
 
P.s. Pats grodā nekūpinu un nekūpināšu, bet zinu, ka vīri to dara (viens netāls kaimiņš un Bebrs arī, ja atmiņa neviļ).
29.decembris 2011, 20:40 | links
 
Bums- prieks dzirdēt gardēža viedokli!
:)))
29.decembris 2011, 20:36 | links
 
Jebkura kūpinātava ir labāka par nekādu!!!:DDD
Jā -kladē pierakstāma aksioma :DDD galvenais ,ka teikts ir sulīgi un ar dziļu domu....;DD
29.decembris 2011, 20:33 | links
 
Nesaprotu, kāpēc grods būtu jārok zemē??? Varbūt jāsiltina no ārpuses, tas gan. Vispār jau tā- katrs ar ar to arklu, kas viņam ir un pēc tam skatās, kas no tā sanāk...
P.s. Jebkura kūpinātava ir labāka par nekādu!!!
29.decembris 2011, 20:29 | links
 
Sveiki! Gribu uzbūvēt kūpinātavu. Man ir viens akas grods un 3.5m. metāla caurule. Vai ir vērts taisīt no šiem materiāliem? Ja ir tad grods jārok zemē vai nē? Iepriekš pateicos par varbūtējām atbildēm..
29.decembris 2011, 20:23 | links
 
Es kūpinu primitīvi, bet ar principu! :D
Iesākuma karstumam un oglei der pat kokogle, uz kuras seko ābeles koksne naturālā. Pārējais- djelo tehņiki. Rezultāts? Tīros ābeles dūmos pagatavots produkts. Garšīgs un ar labu krāsu, protams!!! Mmmm...
29.decembris 2011, 19:22 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager