Ja jau gribas tikai zemmēru, aizbrauc pie Daugavas ap Aizkraukli uz nakti. Uz gruntenēm saliec naktstārpus un valkā zemmērus visu nakti, miera nebūs :)
21.augusts 2013, 12:40 | links
Būtu interesanti ,ja kaut kā samu copi var apvienot ar zanderu un zushu...
Gaujinieks, 18.augusts 2013, 14:36
kraft, nav žēl, mazliet apskaidrošu:)
Sadali filejās, sagaršvielo, aprasini ar citrona sulu, oļīveļļu un cep cepeškrāsnī.
Pašu astes daļu (tur sams ir trekns), asakas, galvu, spuras var izmantot garšīgai zupai.
usis, 13.augusts 2013, 18:21
kraft, nav žēl, mazliet apskaidrošu:)
Sadali filejās, sagaršvielo, aprasini ar citrona sulu, oļīveļļu un cep cepeškrāsnī.
Pašu astes daļu (tur sams ir trekns), asakas, galvu, spuras var izmantot garšīgai zupai.
usis, 13.augusts 2013, 18:21
sami ir pilnīgs "atstojs", nesportiska zivs ar pliekanu garšu :))
man tagad pilla māja ar norvēģijas jūras zivīm - mencām, saidām, langēm, bromsēm...i pavilkt bija kaifs no 100+ m, i garša pavisam cita :))
daddy_j, 13.augusts 2013, 09:08
sami ir pilnīgs "atstojs", nesportiska zivs ar pliekanu garšu :))
man tagad pilla māja ar norvēģijas jūras zivīm - mencām, saidām, langēm, bromsēm...i pavilkt bija kaifs no 100+ m, i garša pavisam cita :))
daddy_j, 13.augusts 2013, 09:08