Man bija uz tarpiem 30 kg,bes tas bija halava.protams ka uz dzivas ir lielaka iespeja dabut normalu,bet bez laivas bus pagruti
3.jūlijs 2020, 21:48 | links
Fretka [03.07.20]: Semtex [30.jūn]: Kur iegādāties labu, parbaudītu kvoku Latvijas samam?jap, raksti Imim
Varbūt ir kas izgatavo ar labām atsauksmēm?Es uzrakstītu Imantam Tiltiņam. Bieži dzirdēts par viņu kā pieredzējušu kvokotāju un viņa tēvs, ja nemaldos, taisa kvokus.
Semtex [30.06.20]: Kur iegādāties labu, parbaudītu kvoku Latvijas samam?Es uzrakstītu Imantam Tiltiņam. Bieži dzirdēts par viņu kā pieredzējušu kvokotāju un viņa tēvs, ja nemaldos, taisa kvokus.
Varbūt ir kas izgatavo ar labām atsauksmēm?
Sveiciens samu copmaņiem! Griežos pēc padoma. Varbūt kādam ir kādi knifiņi ar ko padalīties. Pagājušogad izkodu, ka manā copes vietā samam dikti garšo svaigas cāļu aknas. Copju ir ļoti daudz, bet problēma sekojoša, ka akna ļoti slikti turas uz āķa, gan iemetienā, gan pie copes. Aizvakar biju un no 10 copēm izdevās izvilkt tik vienu, pārējās reizes vienkārši smuki aptīrīja āķus. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu... mainīt sistēmu? Izmantot šķīstošos maisiņus? Cik sanācis ir eksperimentēt, tad dažādām firmām aknas atšķīrās (citas ir cīpslainākas utt). Ir kādi padomi?
Muudzis, 21.jūnijs 2020, 14:02
Muudzis [21.06.20]: jevgenij [15:45]: Norepc aptieka ta saucamo(tiklinu)vina izskatas ka zekubiskes.aizsien vienu galu,sagriez aknas nelielos gabalos,aizsien otru galu un viss turesies perfektiDomā šādu? Un āķi ar visu paiku likt iekšā? Bet viņš jau ūdenī nešķīst, samu tas nebaida?Doma nav slikta, kumosu var uzkabinat diegā kā boilu karpām, uz samu vajadzetu nostradat, ja viņš tik atri neatšķirs tikliņa garšu no aknam.
jevgenij [21.06.20]: Ja sadu,aki var paslept ieksa.youtuba ir info par sito lietu vari apskatities,Krievija visi ta daraPaldies! Mēģināšu. Ne asakas.
jevgenij [21.06.20]: Norepc aptieka ta saucamo(tiklinu)vina izskatas ka zekubiskes.aizsien vienu galu,sagriez aknas nelielos gabalos,aizsien otru galu un viss turesies perfekti