Velos izmeģinat copi uz samiem ar gruntsmakšķeri no krasta.Tikai ludzu iesakiet kadu posmu kur ir iespeja kadu dabut?
Janis89, 1.augusts 2019, 00:13
un NO Voleriem :)
1.augusts 2019, 10:30 | links
Velos izmeģinat copi uz samiem ar gruntsmakšķeri no krasta.Tikai ludzu iesakiet kadu posmu kur ir iespeja kadu dabut?
Pilnā nopietnībā - no Dienvidu tilta Rīgā => Daugavpilij
cupix, 1.augusts 2019, 09:53
daddy_j [23.07.19]: Ar kvoku ir noķerti gan no rīta, gan pa dienu, gan vakarā. Naktī gan neesmu nevienu dabūjis.Pilnīgi pareizi. Pēc saullēkta un līdz saulrietam. Augšteces dziļajās bedrēs samus uz to pašu grunteni pa dienu var noķert. Līdz ko noriet saule,cope pazūd kā ar nazi. Un otrādi, no rīta parādās saule un atkal aiziet. Naktī nekur tālu nav jāmeklē,turpat tuvāk krastam,bet konkrētu vietu gan vairs neatradīsi. Es gan atvainojos,tas nav par kvokošanu. :)
Kvoka princips ir pacelt no grunts samu un atvilināt līdz ēsmai, kad viņš pats iet medībās, tad kvoku nevajag :)
Tai ūdenskrātuvē vasaras vidū no lielajiem dziļumiem (+20m) ceļas baigie burbuļi, eholotā ekrāns melns, neko saprast nevar... tādās 12-15m ir OK
Viri ,ko liekat pavada uz samu-mana pita netur 012 mm sedeju uz breksi sadomaju uz naktenieku uz samu-protams ,vins panema un mana pita iztureja tik 5m !
Varbut stulbs jautajums,bet vinus copejis neesmu,bet kas par kaifu ,kad cinies
tokito, 23.jūlijs 2019, 09:52
tokito [23.07.19]: Viri ,ko liekat pavada uz samu-mana pita netur 012 mm sedeju uz breksi sadomaju uz naktenieku uz samu-protams ,vins panema un mana pita iztureja tik 5m !Parasti, ja netur, liek biezāku. Ja negribas tā, bremzi vaļā un kaifo velkot
Varbut stulbs jautajums,bet vinus copejis neesmu,bet kas par kaifu ,kad cinies
doks1959 [22.07.19]: Deinich23 [18.jūl]: Sveiki!! Sodien portaala FB uzgaaju bildes!! Par aafrikas samu kas tika nokerts ezerzaa!! Jautaajums cik liela varbuutiiba ka sis radijums nokluus muusu upees? Pienemsism, Daugava!!! Cik liela iespeeja ka sis muusu sugas braalis var adopteeties?Adoptēties un adaptēties ir divas dažādas lietasArvarbūt
svens76, 22.jūlijs 2019, 18:03
"Adoptēsies" pie mūsu samiem un mēģinās "adaptēties".
Deinich23 [18.jūl]: Sveiki!! Sodien portaala FB uzgaaju bildes!! Par aafrikas samu kas tika nokerts ezerzaa!! Jautaajums cik liela varbuutiiba ka sis radijums nokluus muusu upees? Pienemsism, Daugava!!! Cik liela iespeeja ka sis muusu sugas braalis var adopteeties?Adoptēties un adaptēties ir divas dažādas lietas
svens76, 22.jūlijs 2019, 18:03
Deinich23 [18.07.19]: Sveiki!! Sodien portaala FB uzgaaju bildes!! Par aafrikas samu kas tika nokerts ezerzaa!! Jautaajums cik liela varbuutiiba ka sis radijums nokluus muusu upees? Pienemsism, Daugava!!! Cik liela iespeeja ka sis muusu sugas braalis var adopteeties?Adoptēties un adaptēties ir divas dažādas lietas
Deinich23 [18.07.19]: Sveiki!! Sodien portaala FB uzgaaju bildes!! Par aafrikas samu kas tika nokerts ezerzaa!! Jautaajums cik liela varbuutiiba ka sis radijums nokluus muusu upees? Pienemsism, Daugava!!! Cik liela iespeeja ka sis muusu sugas braalis var adopteeties?Lasīju ka LV ir uzņēmums, kurš audzē Āfrikas samus. Tā zivs ir spējīga adoptēties jebkurā vidē. Tā ka tā adaptācija ir ļoti iespējama. Tā saka arī ihtiologi
Deinich23 [18.07.19]: Sveiki!! Sodien portaala FB uzgaaju bildes!! Par aafrikas samu kas tika nokerts ezerzaa!! Jautaajums cik liela varbuutiiba ka sis radijums nokluus muusu upees? Pienemsism, Daugava!!! Cik liela iespeeja ka sis muusu sugas braalis var adopteeties?Neļaus neviens te viņam adoptēties