džerki, peles, gumijas, met ko gribi, ņēma kā trakas. 68 iemauca peli līdz pavadai tā ka nevar redzēt.
6.augusts 2023, 13:40 | links
RaimisD [05.08.23]: snipiens [15:41]: Vai nu blakus stāvējis :) vai nu gaišreģis :).Vanga atpūšas.:):)))Ļoti nevietā komentārs-sievastēvs ar sievasmāti bija izbraukuši pacopēt-pats pie stūres tā kā ar pāli te nekāda sakara-vienkārši cilvēcīgi kāpjot ārā neapskatījās vēlreiz laivā!
Tupa loģika un dzīves pieredze.
Parasti pat pa smagu pāli paskatās vai laivā nav nekas aizmirsts.
snipiens [05.08.23]: Ja Depo ir fī,fū,pē...kur jāpērk laivas !?:)Piekritīšu, par depo laivu pirkšanu es tā baigi skarbi izteicos
snipiens [05.08.23]: Vai nu blakus stāvējis :) vai nu gaišreģis :).Vanga atpūšas.:):)))
jusis [11:57]: Dūšeļu saimnieks sacīja,ka neviens neesot atnesis,bet ceru ka kāds tomēr atrada.Ja būtu kāts laivā, tad būtu pamanīts, jau citiem iekšā ejot, copmaņi atdotu. Visi zin par karmas melno humoru.
Cilvēki ar plāno vēl kādu reizi ezerā atgriesties.
Kas ņem laivas nav tādi cilvji, lai tādu herņu darītu.
Tādi pidari, kas to varētu izdarīt ir aizņemti ar šepti. Depo pirktās laivās tīklus krāmē pa ezeriem un pa upītēm ar akumulātoriem bradā.
Tā ka paskatieties kātu tajā vietā kur krāvāties, kur mašīna stāvēja.
RaimisD, 5.augusts 2023, 13:22
jusis [05.08.23]: Dūšeļu saimnieks sacīja,ka neviens neesot atnesis,bet ceru ka kāds tomēr atrada.Ja būtu kāts laivā, tad būtu pamanīts, jau citiem iekšā ejot, copmaņi atdotu. Visi zin par karmas melno humoru.
jusis [05.08.23]: Sveiki Babītes copmaņi!Esi pārliecināts, ka laivā atstāja, ne mašīnai uz jumta vai zālē pret krūmu pieslietu?
Pagājušo Sestdien mans sievastēvs bija copēt no Dūšeļu bāzes-ārā braucot ap 14:30 laikam atstāja laivā spiningu….
Ja nu kādam izdevās atrast,ļoti novērtētu ja sazinātos ar mani.
Spinings: divdaļīgs Mikado Ultraviolet
Spole: Okuma Ceimar (melns ar sarkanu)ar koši oranžu pīto auklu.
Dūšeļu saimnieks sacīja,ka neviens neesot atnesis,bet ceru ka kāds tomēr atrada.
Paldies jau iepriekš!
Pirmdien 9.00-14.00 viena 51cm līdaka uz ekipāžu (2 cilvēki)
Os555, 3.augusts 2023, 19:41
daddy_j [02.08.23]: no matrožiem ir jēga zupu vārīt? iesakiet kādu receptiTā gan. Man Tēva brālis agrāk teica,jo mazāks asaris,jo garšīgāks. Iesmēju par to,bet ziemā ķertos,mazos un ļoti mazos notīrīju un safriteeju,nu ļoooti garšīgi. Pirms divām nedēļām saķēru smukus asarus no 200-600,lielākos atvērtus kūpināju ar ķiplociņu un mazākos par punci paargrieztus bez galvas un iekšām tāpat,bija kolosāli.
raimondsL, 2.augusts 2023, 14:02
Matrožus (līdz 200gr) viegli notīrīt, un fritēti eļlā - ŅAMMA... lielākus gan - tikai kūpiņā, baigā ņemšanās... lielmeistari māk nofilēt...
Ja negribas ņemties, tad izlaid zarnas un bujabēze (zivju krēmzupa) https://www.delfi.lv/tasty/receptes/bujabeze-karaliska-juras-velsu-zupa-francu-gaume.d?id=45556426 ...jūras veltes, vai labu zivi nāksies piepirkt, bet pamata buljons no sīkzivīm labu labais...
no matrožiem ir jēga zupu vārīt? iesakiet kādu recepti
raimondsL, 2.augusts 2023, 14:02