Šie plāni ir radījuši lielāku postījumu, nekā ieguvumu. Vēl nesen, aizsargājot putnus, tie iznīcināja nozīmīgus mežus - tieši pieminētie kormorāni. Viens no piemēriem, Baltezera salas. Vakar vienu tieši māniju sēžot uz lēpēm.
Suga makšķernieks - briesmonis, kas ķer ligzdas zivju vietā. Izklausās smieklīgi, bet pēc tā tas patreiz izklausās.
Jā, liegums uz lieguma, sadzīvojam taču. Uzliks vēl liegumu, tiksim pie ziemeļu daļas 1. Jūlijā. Taču, kāda tam ir jēga? Vai tik tā nav pašu nolaidības sekas.
Ja tik tiešām, šī suga ir tik kaitnieciska, kapec netiek uzraudzīta, bet tikai rupji ierobežota.
Jā, zināma ir prakse liegumu zonu neievērošana. Cits zin teikt, ka mūžīgos liegumos maļiki uz urrā dzīvo. Ierobežos vēl, būs vēl vairāk piekritēji gandēt ezeru, jo to neviens neuzrauga.
Tāds slāvisks gājiens - es varu, Dievs man piedos un par pārējiem man nospļauties. ES fonds saņemts, bet labums tieši nekāds.
Krodzinieks, 4.septembris 2025, 23:39
Ja kas tieši tā pati komanda kūrē Engurē jaunos noteikumus, cik sapratu pirmā apspriešanās bija jau Jūlijā no kuras nav ne protokola, ne komentāru, nevienas atraugas - nākamā ir plānota 23. septembrī plkst. 18.00 Engures Kultūras namā (Jūras iela 85, Engurē, Tukuma novadā).
5.septembris 2025, 09:46 | links