Tev dēls sen jau ir pieaudzis, ko tu atsaucies uz vlcitiem, palielies pats ar saviem sasniegumiem Babes strīpaiņus medījot :P Un lielu asari jebkurš var kādreiz noķert, grūti ir to paveikt regulāri :) Biežāk tie pieķeras, ķerot līdakas, nevis ejot apzināti uz lieliem asariem. Un visi lielie asari man noķerti ar titāna pavadu :P Tā kā mēs apspriežam pavadas Babītē, tad nenovirzies no tēmas, dalies ar savu pieredzi :P
MT9, 29.augusts 2025, 00:55
Par puiku, tiesa aug griezdamies un jau 16. gadi, nesen vēl bērnu man nebija :/ deviņos gados viņu noliku spotā un vienā dienā izvilka 113 un 101cm līdakas, dotajā mirklī spiež uz papēžiem un PB ir 118cm. Aso āķu sacensību rezultāts, pilnvērtīgi atkarīgs arī no dēla, kā pārinieka, sorry ja būtu ar tevi pāriniekos, tad medaļās visdrīzākais mēs netiktu!
Atbildot uz tavu jautājumu, tad mana pieredze ir ne tikai mana, bet arī jebkura cita copmaņu pieredze, kas tiek izmantota un pielietota praksē.
Bet uz pamata jautājumu jau es tev atbildēju labu laiku atpakaļ: "jā ir bijis kad asaris Babē ar titāna pavadiņu baksta vai pat neņem, bet kad uzliek FC tad viss aiziet"!
Ieteiktu, pierakstīt tev šīs tēzes un pacelt pieņemsim pēc pāris gadiem un salīdzināt viedokli.
29.augusts 2025, 01:39 | links