Smieklīgākais ir tas, ka abi copē pāravarā uz FC un vēl baigi diskutē=D
Ir vēl viena svarīga nianse: cik dārgs un cik mīļš ir māneklis. Man patīk vasarā seklos ezeros meklēt aktīvo asari ar poperiem, volkeriem un maziem voblerīšiem. Repliku nav, daudz retu, daudzi sūtīti no japāņu izsolēm. Vai es izmantošu tievo FC? Loģiski, ka nē… Paštaisītā 0.2 titāna pavadiņa un pilnīgi po, ja būs pat par 50% mazāk copju.
Stichling, 29.augusts 2025, 15:07
FC es izmantoju tikai uz lielajiem mānekļiem, to vispār apspriest sākotnēji negribēju, jo līdakas un FC no copju skaita viedokļa pat apspriest negribas. Es biju domājis atbildēt jautātājam par vieglo līdaku kātu, uz kura ķer gan asarus, gan līdakas un tīro asaru kātiņu. Kā jau minēju, vairākus gadus asarus ķēru ar FC pavadu un vairākus ar smalku titāna pavadu. Es tak nemelošu un neteikšu, ka ar FC pavadu man bija krietni rezultatīvāka cope, ja to es nenovēroju. Varbūt kādam cita pieredze, droši var dalīties, bet galvenais, lai tā pieredze būtu tieši Babītes ezerā, jo es taču ļoti labi zinu, ka citos apstākļos un copējot citā tehnikā, es arī izmantotu FC.