30.jūnijs 2025, 19:25 | links
peldošs ir peldošs, stacionārs ir stacionārs.
IMHO laivā vajag abus - laidies pa vējam ar peldošo, kur perspektīva vieta - iemet kārtīgu zaru enkuru.
īzī :D
daddy_j, 30.jūnijs 2025, 18:35
Iebraucu 5:00 no Dūšeļiem. Neesmu viens. Ir vēl dažas laivas- katra aizbrauc uz savu pusi. +12 bezvējš un baigi silts. Nometu jaku. Sāku lēnām kapāt. 6:00 nekā nav. 7:00 nekā nav. 8:00 nekā nav. Apkārt laivas ir, bet neviens nevelk. Parādās vējš. Jaku uzvelku. Ap 9:00 laivu gandrīz nav. Pa ceļam piesakās 40cm. Iemetu atpakaļ. 10:01 ir cope. Jūtu kkas grabina. Sakoncentrējos. Pievelku, paceļu, māneklis mutē. Zivs normāla. Joprojām domāju ka ir OK līdaka 90+. Dodu viņai padusmoties. Cīņa nebija grūta. Pēc 3min iesmeļu. Iesmelt nav viegli. It sevišķi ja tai nepilni 9-10kg. Izmēru. Esmu patīkami pārsteigts- 105cm. Vēl kādu stundu mētāju, bet joprojām tukšums un 11:30 braucu uz bāzi. Visi jau sen mājās. Esmu pēdējais.
kikizozo, 27.jūnijs 2025, 12:35
kikizozo [27.jūn]: Iebraucu 5:00 no Dūšeļiem. Neesmu viens. Ir vēl dažas laivas- katra aizbrauc uz savu pusi. +12 bezvējš un baigi silts. Nometu jaku. Sāku lēnām kapāt. 6:00 nekā nav. 7:00 nekā nav. 8:00 nekā nav. Apkārt laivas ir, bet neviens nevelk. Parādās vējš. Jaku uzvelku. Ap 9:00 laivu gandrīz nav. Pa ceļam piesakās 40cm. Iemetu atpakaļ. 10:01 ir cope. Jūtu kkas grabina. Sakoncentrējos. Pievelku, paceļu, māneklis mutē. Zivs normāla. Joprojām domāju ka ir OK līdaka 90+. Dodu viņai padusmoties. Cīņa nebija grūta. Pēc 3min iesmeļu. Iesmelt nav viegli. It sevišķi ja tai nepilni 9-10kg. Izmēru. Esmu patīkami pārsteigts- 105cm. Vēl kādu stundu mētāju, bet joprojām tukšums un 11:30 braucu uz bāzi. Visi jau sen mājās. Esmu pēdējais.Vau! Pilnīgi caur bildi sajutu Tavu sāpi uztaisit, foto kopā ar zivi. :D Pa skaisto!