Pirms ziemas Babē pārsvarā grūti iet ar to zivs piemānīšanu, tas ir normāli. Sezonas sākums vienmēr ir rožaināks kā sezonas beigas :)
15.novembris 2025, 20:31 | links
kikizozo [15.nov]: Krodzinieks [50m]: kikizozo [24m]: 20g džerkas - strādā. Realis 100SP - strādā. Man pat swimbaits 50g nostrādāja un bija 1 bakstiens uz whirlwinda. Ja esi no Pļavniekiem varu aizdotTad tiešām daru kko nepareizi :D baby buster 2 arī mēģināju, bet ne pa kam, varbūt mana kļūda ir, ka vandos aptuveni tajās vietās, kur siltajā laikā vandijos. Esmu dzirdējis citi gar krastiem mauc, ir nozīme?Man čoms parasti stūrē, bet bijām visur. Baby buster ir 26g un ir nedaudz tups savā ziņāKur tādus čomus dala? :D
Krodzinieks [15.nov]: kikizozo [24m]: 20g džerkas - strādā. Realis 100SP - strādā. Man pat swimbaits 50g nostrādāja un bija 1 bakstiens uz whirlwinda. Ja esi no Pļavniekiem varu aizdotTad tiešām daru kko nepareizi :D baby buster 2 arī mēģināju, bet ne pa kam, varbūt mana kļūda ir, ka vandos aptuveni tajās vietās, kur siltajā laikā vandijos. Esmu dzirdējis citi gar krastiem mauc, ir nozīme?Man čoms parasti stūrē, bet bijām visur. Baby buster ir 26g un ir nedaudz tups savā ziņā
kikizozo [15.nov]: 20g džerkas - strādā. Realis 100SP - strādā. Man pat swimbaits 50g nostrādāja un bija 1 bakstiens uz whirlwinda. Ja esi no Pļavniekiem varu aizdotTad tiešām daru kko nepareizi :D baby buster 2 arī mēģināju, bet ne pa kam, varbūt mana kļūda ir, ka vandos aptuveni tajās vietās, kur siltajā laikā vandijos. Esmu dzirdējis citi gar krastiem mauc, ir nozīme?
Šodien bija misija, beidzot, tikt pie pirmās mūžā līdakas, ņemot talkā tieši copes klasiku - šūpiņu. Ar ko tik zaļsvārces nav ķertas, bet uz šūpiņu apaļa nulle. No rīta bija pārliecība, ka zivis pašas laivā lēks, tādēļ kur nu vēl labāku dienu šūpiņa iesvētīšanai, bet rezultātā ne tikai uz šūpiņa nenoķēru, bet vispār knapi no nulles pamuku :D Gari neizplūstot, man un Dairim katram bija pa vienai copei, bet labi, ka vismaz tās realizējām - Oskaram 83, Dairim 89 cm gara novembra tusnīgā līdaciņa ;)
MT9, 13.novembris 2025, 19:32

9. novebra sacensību atskats Dūšeļu bāzē Babītes ezerā.
[youtube]https://youtu.be/dIDP90VBYB4?si=1iJv_-CyipDaKHkr[youtube]
Sprukstins, 11.novembris 2025, 13:24
kikizozo [7.nov]: Kas tagad notiek ezerā un vai ir jēga ņemt asaru kātu?Vai biji? Labprāt dzirdētu atsauksmi vai duļķis paliek mazāks. Prātoju ar ko rēķināties 1dien.
kikizozo [7.nov]: Kas tagad notiek ezerā un vai ir jēga ņemt asaru kātu?Kam paveicās, tas atrod. Aizvakar biju, duļķis baiss, tai dienā ~4 m+ pierunāti, viens no tiem 120cm, bāzē aprunājoties, citiem laivā 5 labi mēri un pa virsu vēl metrs. Itka līdzīgās vietās biju, līdzīgus maneklus mētāju, bet pierunāt nevienu neizdevās. Visi kā viens - gar puduriem, klajumi klusējuši. Vienu neizteiksmīgu copi arī sajutu, puduru izveidotā tunelī.
Par duļķi, vai ir cerība, ka tas izsīks šīs nedēļas laikā vai to tā nevar paredzēt?
Krodzinieks, 3.novembris 2025, 12:06
Apsveicu ar zivi! Atskaiti arī prieks bija lasīt.
Krodzinieks, 3.novembris 2025, 11:50