Labulabais!
9.janvāris 2026, 15:00 | links

Sveiciens Jaunajā sezonā! Jautājums- šogad pirmo reizi vēlos pamēģināt Babītē uz ziemas copi. Neesmu nekad bijusi. Kā tur ziemā, arī kādi liegumi? Kur nedrīkst atrasties, makšķerēt? No kuras puses vispār labāk piebraukt? Ar ko sākt? Priecāšos,ja pieredzējuši matadori jaut nedaudz padalīsies ar info! Var arī privāti uzrakstīt! Paldies! Un lai veiksmīgs, zivīgs un jauniem rekordiem bagāts Jaunais copes gads! Ne asakas! :)
copeetaaja, 1.janvāris 2026, 19:38
Krodzinieks [31.dec]: Os555 [Vakar]: Krodzinieks [23.dec]: Paldies OS555 par burvīgo video! Gluži kā Ziemassvētku dāvana, gaidot nākamo sezonu. :DHeh, kas par video?03.06, tas taču esi Tu, yt - Latvian pikemaster? :D vai nu baigi padodas tevi arī kādu sajaukt, sezonas sākuma pilnā pārliecībā bija whirlwindu tēmā vēl :DAa, jā Latvian pike master kanāls ir mana bràļa. Bet tajā video es esmu pelēkà hoodijā. Mēs parasti kopā copējam.
whoops [31.dec]: Jā būtu infa, ka ledus staigājams, varētu arī riskēt.Nebūtu sniegs uzkritis, viss būtu štokos ātri vien, bet tagad tas ledus veidošanās process nedaudz ievilksies.
Os555 [31.dec]: Krodzinieks [23.dec]: Paldies OS555 par burvīgo video! Gluži kā Ziemassvētku dāvana, gaidot nākamo sezonu. :DHeh, kas par video?03.06, tas taču esi Tu, yt - Latvian pikemaster? :D vai nu baigi padodas tevi arī kādu sajaukt, sezonas sākuma pilnā pārliecībā bija whirlwindu tēmā vēl :D
Krodzinieks [23.dec]: Paldies OS555 par burvīgo video! Gluži kā Ziemassvētku dāvana, gaidot nākamo sezonu. :DHeh, kas par video?

kikizozo [16.dec]: Sveiks! Vai kāds ir bijis pēdējā laikā Babītē? Doma ir pirms ZS vēl kādu reizi iebraukt ezerā…Jauns info: esot bildes ar zivīm un pakaļ ejošas zaļsvārces
Stichling, 15.decembris 2025, 19:08
Sakot ka neņem
Sveiks! Vai kāds ir bijis pēdējā laikā Babītē? Doma ir pirms ZS vēl kādu reizi iebraukt ezerā…
Stichling, 15.decembris 2025, 19:08
MT9 [15.dec]: Tas jau pats par sevi. Jau kādus 2 mēnešus nebiju copē… beidzot nedēļa brīva un gribās pamēģināt kaut kur līdaku tomēr piemānīt. Un asarus pannai dabūt)Paldies!
Stichling, 15.decembris 2025, 19:55
Man ar nagi niez, gribās vēl aizlaist uz ezeru, bet ta laika nav, ta kāds vīruss pārsteidz nesagatavotu, ta vēl kāda liksta... ;) Ar asariem decembrī ezerā vēl čābīgāk kā ar zaļsvārcēm, bet nu, ne asakas! :)