Aizliegt copēt ar nevar , tad raudas mednieki uzmetīs lūpu. Kādu kameru uzstādīt būtu prātīgs variants, bet tādi ieguldījumi valstij nav velkami, atliek samierināties...
3.decembris 2019, 20:49 | links
VilnisL [03.12.19]: Pēc likuma ir skaidrs, ka tā nedrīkst. Es vairāk pēc būtības-nedomāju, ka no rīkles zivij izplēst 3 trīsžuburus, to nobučot un asiņojošu atlaist ir pareizāk kā aizķert aiz muguras, izvilkt un aiznest mājās un apēst.Vilni no aizcemmerētajām izvelk apmēram 30 un varbut pat mazāk procentu,pārējās izplēstiem gabaliem pūst
Pēc likuma ir skaidrs, ka tā nedrīkst. Es vairāk pēc būtības-nedomāju, ka no rīkles zivij izplēst 3 trīsžuburus, to nobučot un asiņojošu atlaist ir pareizāk kā aizķert aiz muguras, izvilkt un aiznest mājās un apēst.
VilnisL, 3.decembris 2019, 19:58
Es cik varu aizrādu, bet es varu aizrādīt vienam, diviem, varbūt trim, bet, ja man ir jāizrāda katram otrajam, trešajam, tad nevaru būt drošs par savu drošību un auto riepu stāvokli, jo tajā pašā laikā gribās kādu zivtiņu noķert legālā veidā.
Muudzis, 3.decembris 2019, 17:20
Stāsts jau tas pats vecais, Varkaļa cemmeris, tagad tikai daudz rafinētākā veidā, velniņa viens no žuburiem aprīkots ar mini tvisteri(mikrogumiju), ja nu gadījumā kas, es taču džigoju. Par lomiem man pat bail teikt, protams, lielākoties visi ar aizķeršanu. Lielākā izvilktā uz 12,5kg, tās kas līdz 10kg neviens pat neskaitīja. Viens esot aizķēris kaut ko mega lielu, kustonis iztinis visu kaseti tukšu, džeks esot stāvējis ūdenī līdz ceļiem, kamēr zivs aizgāusi ar visu auklu. Ja vēl cilvēkiem būtu mēra sajūta, vienu šitādu kompāniju paņēma ciet, lomā esot bijis —10,7,5,3kg, visas aizcemmerētas. Tie, kas tagad domā, ka rītā tagad brauks un vilks, varu apbēdināt, tas viss bija pagājušonedēļ, tagad praktiski viss ir cauri, visdrīzāk neko nenoķersiet. Bet daži nekauņas vēl palikuši, kurus vajadzētu patrenkāt.
Muudzis, 3.decembris 2019, 16:58
Tā kā es zinu, ka mūsu zivju resursu sargi —inspektori, arī lasa šo forumu, tad būtu ļoti pateicīgs jūs atkal redzēt Varkaļu kanālā, gluži kā ceturtdien un piektdien. Savādāk dažs labs atkal ir pilnībā zaudējis kauna sajūtu un aizmirsis kas ir MN.
Muudzis, 3.decembris 2019, 16:18
jozis2 tad jau tu esi tāds pats gaļenieks tikai skandināvu ne katrs var atļauties pēc gaļas uz skandināviju airēt.
einardins, 1.decembris 2019, 15:44