90.gados es Varkaļa krastos redzēju kādas 3 lupatās sagrieztas gumijas laivas.Droši,ka tas bija inspektoru darbs,jo ir kategorija makšķernieku ar kuriem tikai tā var cīnīties.
21.augusts 2019, 13:42 | links
Krievu laikos nedrīkstēja laizt iekšā laivu savu, ja ar viņu braukājis par citām upēm, jo pārnēsāja mikrobus. Man mājai blakus uz šķūņa bija pat uzraksts.
krievsss, 21.augusts 2019, 12:21
MT9 [21.08.19]: Es gan esmu,un nereizi nav nekas teikts par laivu!Kad tev būs sava laiva domāsi savādāk...un neko izsecināt man pat prātā nenāk
Kengurs24, 21.augusts 2019, 09:51
Un tādēļ tu izsecināji, ka tas ir atļauts?
skubrags [21.08.19]: Babītē drīkst ar savu laivu,tikai viņai ir jābūt pierakstītai kādā no bāzēm.Cik zinu tad Dūšeļi un Dālderi pieņem savā ;paspārnē; arī privātās laivas.Pats Dālderos turu jau kādu 8 gadu."Pieņemt paspārnē" ir jauns juridisks termins? :)
Piemēram Dālderos ir daudz privāto laivu,kā tad ar tām?
skubrags, 21.augusts 2019, 10:12
MT9 [21.08.19]: Kengurs24 [6:23]: Kādas muļķības!ir vairākas vietas kur jau gadiem visi mauc ar savām laivām aiz Varkaļa līdz SpuņciemamTas apstāklis, ka gadiem visi mauc, nenozīmē, ka tas ir atļauts. Iespējams, ka šis punkts netiek kontrolēts, jo to grūti realizēt - ej nu pārbaudi vai laiva iepeldējusi no piestātnes/laivu bāzes, vai no citas vietas:) Es savā copmaņa dzīvē Babītes ezerā inspektoru vēl neesmu manījis.Iespējams tāpēc ka inspektoram vairs nav spēka. Visu laiku dusmojas. Bet dusmas esot vājuma pazīme...