Veči - šodien diez ir vērts ezerā braukt - nav īsti saprašanam, vai ar vēju varēs sadzīvot? Līdz cik m/s ir saprātīgi braukt iekšā?
11.septembris 2019, 13:45 | links
riino [11.09.19]: Varbūt kāds var ieteikt laika ziņu aplikāciju, kura pašam patīk?Yr
Bonuss! Pirmo reizi sanāca meženi Babītē noķert, 66 cm svaru nepateikšu, bet adrenalīna deva bija milzīga , jo paņēma uz vieglo kātu ar 0.16 auklu
cupix, 11.septembris 2019, 10:09
0.16mm aukla tas jau tāds nopietns diegs ;)
MT9, 11.septembris 2019, 10:15
Bonuss! Pirmo reizi sanāca meženi Babītē noķert, 66 cm svaru nepateikšu, bet adrenalīna deva bija milzīga , jo paņēma uz vieglo kātu ar 0.16 auklu
cupix, 11.septembris 2019, 10:09
Vienreiz arī bija intresanti ar asariem, ka tētis vilka katrā enkurā pa vairākiem asariem ar savu 4 izmēra mepu, kamēr es ar savu asaru kātiņu un 2 , 3 izmēra rotiņiem (saviem asaru verņakiem) nejutu pat piesitienu.
Tavs sencis viltnieks, viņš ieraudzīja asaru katlu, bet tev par to "aizmirsa" pateikt :P :D
MT9, 10.septembris 2019, 22:04
Vienreiz arī bija intresanti ar asariem, ka tētis vilka katrā enkurā pa vairākiem asariem ar savu 4 izmēra mepu, kamēr es ar savu asaru kātiņu un 2 , 3 izmēra rotiņiem (saviem asaru verņakiem) nejutu pat piesitienu.
Un kā vēl mēdz notikt, ka vienam laivā ņem, otram nē. Gan uz vienādiem mānekļiem, vienādām pavadām utt
Abavnieks, 10.septembris 2019, 20:04
Abavnieks [10.09.19]: MT9 [5m]: Uz ko pārinieks ķēra?Jā Babītē, abi ķērām uz rotiņiem nr2.,3.Ietīšanas ātrums, mikropauzītes utt. Pat rotiņam ir gana daudz variācijas vadīšanas veidā, kas arī var noteikt atšķirību rezultātā.
Neasakietis3, 10.septembris 2019, 19:51
Rotiņu izmērs cimperlīgam asarim atbilstošs. Aukla nevarētu būt pie vainas. Es biju Babītē piektdien un sestdien. Kardināli atšķirīga zivs aktivitāte - piektdien aktīva zivtele, sestdien pasīva. Mulsina tikai tevis pieminētais apstāklis, ka pāriniekam bija super cope. Tā nemēdz notikt :)Un kā vēl mēdz notikt, ka vienam laivā ņem, otram nē. Gan uz vienādiem mānekļiem, vienādām pavadām utt
MT9 [10.09.19]: Uz ko pārinieks ķēra?Jā Babītē, abi ķērām uz rotiņiem nr2.,3.Un kā vēl mēdz notikt, ka vienam laivā ņem, otram nē. Gan uz vienādiem mānekļiem, vienādām pavadām utt
Rotiņu izmērs cimperlīgam asarim atbilstošs. Aukla nevarētu būt pie vainas. Es biju Babītē piektdien un sestdien. Kardināli atšķirīga zivs aktivitāte - piektdien aktīva zivtele, sestdien pasīva. Mulsina tikai tevis pieminētais apstāklis, ka pāriniekam bija super cope. Tā nemēdz notikt :)
Uz ko pārinieks ķēra?Jā Babītē, abi ķērām uz rotiņiem nr2.,3.