Rīt sola Z, ZR nekad neesmu trāpijis uz Z vēju , domāju braukt vai nebraukt. Kautkā pašam labāk patīk D, DR
7.jūlijs 2019, 14:58 | links
sosalele [07.07.19]: Kāds vēja virziens jums liekas piemērotākais Babītei? un kāds pēc jūsu domām ir sliktākais?Man netīk A (ZA; DA) virziens, bet copes dienas neizvēlas - kad ir brīva diena, jālaiž :)
riino [07.07.19]: Jautājums m-džigitiem; cik jums pa sezonu aiziet spicītes?Ne karkaj!
skubrags [06.07.19]: Brauc no Ezerkrastiem ,vai Dušeļiem.Tur uzreiz ir atklatais ezers,nav jāmaldās pa niedrēm.Ne asakas!Man Dušeļu apkārtne ar zivīgām vietām neasociējas. Dalderu apkartne gan, tur zivīgās vietas (vismaz man) sākas praktiski izbraucot no bāzes. No Ezerkrastiem nav mēģināts.
Marciks [06.07.19]: Sveiki! Sodien doma braukt uz copi. Pirmo reizi uz šo ezeru. Varbut kads var ieteikt kadas copes vietas? PmPie sarkanā jumta
Jurik [05.07.19]: Nujā. Šoreiz MT pārsitis ne tikai asaru rekordu, bet nu pavisam exelentas bildas sataisījis.Tencinu, tencinu :)
Karlis_K [05.07.19]: MT9 smukas bildes, īpaši ar asari, liec galerijā ar.Paldies! Būs vien tev jāpaklausa :) Tagad gan esmu ciemos, atpūšos pēc fiziski grūtās dienas, baudu sarkanvīnu ;)
MT9 [05.07.19]: -MT9Nja, būs tomēr jaunedēļ jālien tais viļņos un vējā pēc lielajām. :)
Ļoti labi. Cik lielākajai svars, ja svēri?
sosalele, 5.jūlijs 2019, 19:19
3,3kg
-MT9
Ļoti labi. Cik lielākajai svars, ja svēri?
sosalele, 5.jūlijs 2019, 19:19
Jāteic, ka Babīte ir ļoti mainījusies. Aizaugusi.
cope71, 4.jūlijs 2019, 22:07