Es savās pirmajās 68 reizēs Babītē pat copi nesajutu :)))) Tev vēl dikti labi gājis... :)))
4.jūlijs 2019, 21:51 | links
cope71 [04.07.19]: Šī izrādījās mana vienīgā šīsdienas līdaka, kurai līdz metram pietrūka kadi nieka 70 cm.!:)Vajag kādu ,, pavadoni,, kurš parāda dzīvē Babītes īpatnības un burvību. :)
Bija vēl pāris copes, bet bez realizācijas. Par cik Babīti nepārzinu, tad uz ne ko dižu ar necerēju. Biju no Spuņciema puses. Laivu bazē zināja stāstīt, ka uz šo brīdi ( kad izbraucu) es biju vienīgais bez zivs krastā!
Laiks, manuprāt Babītei bij laps. Apmācies ar vidēju vēju, bet nu gan man citreiz paveiksies vairāk. Katrā ziņā nelielas pārmaiņas copē, kā arī labi pavadīts laiks uz ūdens.
cope71 [04.07.19]: Urā! Mana pirmā šīs sezonas Babītes līdaka!!! :)Gandrīz metrs! :)
Kads varbut var ieteikt kur var piebraukt no krasta paspiningot?
Marciks, 3.jūlijs 2019, 13:57
Marciks [03.07.19]: Kads varbut var ieteikt kur var piebraukt no krasta paspiningot?Vienīgi Spuņciema pusē tiek normāli klāt, cik zinu.
Marciks [03.07.19]: Kads varbut var ieteikt kur var piebraukt no krasta paspiningot?Nav tādas vietas.
MT9 [01.07.19]: Brencis21 [13:00]: riino [12:38]: Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!:) uzmetu aci, izskatijās ka uz kukana šie ne viena voblera!
:)))))Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!
:)))))Kur tu kukanu saskatīji?
Brencis21 [01.07.19]: riino [12:38]: Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!Kur tu kukanu saskatīji?
:)))))Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!
:)))))
riino [01.07.19]: Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!Uz kukana! Tu ko dari, tūlīt vaimanātāji un rējēji tevi nez sāls noēdīt! Šitā mocīt zivtiņas!!!!!
:)))))