"Copes lietās" ir video,kur džerks "ieliek"cūkai.
15.septembris 2018, 09:41 | links
copmans22 [15.09.18]: Kā vispār babē ar liimeni? Zāles vairs nepeld??Varkalī, ezera pusē, diezgan drazu nes
galinieks73 [15.09.18]: es pats uz cūkām necopeeju, bet reklāmu no veikalniekiem esmu dzirdējis, ka super maaneklis, zinu, kas tik ar viņiem copee.Nu māneklis super, bet nav tā, ka 100punkti vinjš babē nostrādā. Bet ir dabūtas pieklājīgas līdakas uz pigu. :)
galinieks73 [14.09.18]: nu labi pateikšu super slepenu manekli - Cūka, to zin tik sportisti un es....Esmu jau 8us gadus lielo māneklju piekritējs un par tām cūkām tā nemaz nav ka lopā karās, ir dienas kad njem un ir dienas kad tu vari likt savu slepeno pigu 23cm un nekas nav tå pat ir ar dźerkiem. No manad šī gada pieredzes džerks ir bijis rezultativāks, bet uz pigu mazās uzburtas. ;)
nu labi pateikšu super slepenu manekli - Cūka, to zin tik sportisti un es....
galinieks73, 14.septembris 2018, 21:55
Abavnieks [14.09.18]: Lasīt un pasmaidīt. Neko vairāk :)))Ir jāsmaida:) kā te mēdz teikt- ar slepeno mānekli slepenajā vietā:) Ne asakas!
nav vienas atbildes, kur viņas meklēt, bet vienu pateikšu priekšā- aizvēja pusē pie niedrēm, klajumā pie kaktusiem, ......
galinieks73, 14.septembris 2018, 18:16
nav vienas atbildes, kur viņas meklēt, bet vienu pateikšu priekšā- aizvēja pusē pie niedrēm, klajumā pie kaktusiem, ......
galinieks73, 14.septembris 2018, 18:16
lai Babiitee būtu veiksmīga cope, peec manas pieredzes vajag normaalu ūdens līmeni, apmaakušos laiku, čuikai un ponjai, kur ir zivis, kā arī pareiziem mānekļiem......:), mazliet saprast, kur viņa slēpjas....
galinieks73, 14.septembris 2018, 17:45