Paldies! Vai ar multu biji jau darbojies agrāk un kā vispār ir ar viņu? Par mānekļiem runājot - lielie jau parasti ir tikai no gumijas? Nesanāk dārgi? - man parastās gumija vairāk par pāris līdakām neiztur - parasti tiek sakostas gabalos. Vai ir kādi citi lielie mānekļi, kas izturīgāki? Kāpēc tieši FC pavada? Te jau ir bijuši briesmu stāsti, ka FC līdakas tomēr kožot nost.
aaaa9, 18.jūnijs 2018, 10:12
Ar multu darbojies nebiju, bet arī biju dzirdējis, ka neesot viegli pāriet no bezinercenes. Vai nu man laba spole, vai es esmu unikāls, bet apradu uzreiz, īpašu problēmu nebija, kaut gan dažreiz, kad pēc pieraduma izdaru asu metienu, kasete aprauj auklu ripā un nobremzējas ar asu cirtienu. Pie tā jāpiedomā, bet tas ir sīkums, jo aukla resna, mānekli šādā veidā noraut nevar un atpiņķerēt arī viegli. Silikona mānekļi kalpo labi, cūkai gan nesen gandrīz asti nokoda, bet, parasti līdaka ņem normāli, līdz ar ko sakosta tā zivtale ir, bet strādās vēl ilgi. Ja ļoti lieli griezumi, vienmēr var izlīdzēties ar gumijas līmi ;) Ar šo pašu salīdzinoši garo kātu, šansēju arī ar džerkiem - viss notiek, nav nekādu problēmu, tikai roka nadaudz vairāk nogurst, bet tad var atkal gumiju uzlikt, atpūtināt. FC pavada, jo šeit pat forumā džeki ieteica, 0.9mm nevajadzētu pārgriezt, bet laiks rādīs. Trīniece man ierija visu cūku un ar zobiem trinās pa pavadu, rezultātā nelieli skrāpējumi, pat nemainīju uz jaunu. Ar jaudīgu kātu zivs izvadīšana notiek krietni ātrāk kā ar mazāk jaudīgajiem, līdz ar ko pavada no zobiem dabū ciest īsaku laika sprīdi.
18.jūnijs 2018, 10:51 | links