to snipiens:
Nu es jau zinu, saprotu... Bet nu man tāda pirmā nopietnā spininga sezona, tādēļ arī pēdējā laikā esmu aktīvi pildījis savu 3-stāvīgo vizuļu kasti, ko man uzdāvināja pirms dažiem gadiem un kur līdz šim pūta vējš. Pilnīgi "uz melno" nepērku - palasu, painteresējos. Bet nu kā ieeju veikalā, tā kā žagata... Šoreiz zem segvārdiem slēpās smuks zaļganīgs "mūdzis", ko it kā taisījis onka-Babītes eksperts, un Jackall Deka Hamakuru (
http://i.ebayimg.com/t/Jackall-Deka-Hamakuru-Jointed-Suspend-Lure-Bloody-Gold-649-/00/s/NTU4WDEwMjM=/$(KGrHqF,!k8E+r!LNh!NBQCohV1F3w~~60_57.JPG), uz kuru 3 copes un 1 asaris arī trāpījās. Bet nu pēdējā laikā jau cenšos audzināt raksturu - brīvu vietu kastē vairs nav :). Bet vispār sāku apjaust, ka Babītē primāri ir viņas vispār atrast, un tad jau uz puslīdz pārbaudītiem vizuļiem kaut ko dabūt var gandrīz vienmēr. No kādām 10 reizēm uz pilnīgas nulles esmu palicis tikai vienreiz, lai gan nekad neviens mani tur pa "zivīgām vietām" nav vedis. Tiesa, neko daudz lielāku par kilo arī vēl neesmu galā dabūjis.