Katrs var siet ko vēlas un kost ko vēlas :)
Rudenī sacensībās ļoti labi var redzēt kā "ķeras", ja 1.vieta ir 2 līdakas...
Rudenī sacensībās ļoti labi var redzēt kā "ķeras", ja 1.vieta ir 2 līdakas...
7.augusts 2025, 14:03 | links
Ja jums laivā ir zivis, tad tā ir laba diena. Ja 5 un vairāk, tad tā ir razdāča. Atceroties iepriekšējos gadus, tā "ēšana" beigsies un rudenī būs atkal nekas labs. Es jau laicīgi plānoju rudenī nolekt un ķert Lielupē, vai jāpāriet uz asari, kad nekas neķeras
kikizozo, 7.augusts 2025, 09:28
Mazajam BB pats sienu fļuriku 0.7
Lielajam BB man ir LJ 50cm 1x7 pavada
kikizozo, 7.augusts 2025, 12:10
Davis-Di [7.aug]: Apsveicu MT9 ar ne vieglu, bet produktīvu copi, cik saprotu tiksimies 16.08 un tu jau laicīgi sāc noklopēt perspektīvākās vietas. :DNez, šķiti pavisam normāls, īpaši, kad kāds nepazīstams nāk un taujā. :D visā visumā, prieks satikt!
Negaisu dabūjāt vai pagāja garām Jums?
Es šodien aizkūlos gandrīz līdz Dūšeļiem, meklējot perspektīvas vietas, jo šogad ezers ir tāds kā nekad un kā Bricis saka šāda lietaina vasara nav bijusi cik ... 87 gadi....
Copes Rezumē, mums ļoti daudz kontaktu un vēl vairāk nospruka, bet laivā 5x smuki mēri no kuriem lielākā 102cm, kas uztveramajā tīkliņā pati atbrīvojās no āķiem.
@Krodzinieks atvaino par pasīvo komunikāciju no mums abiem, dēlam vēders sāpēja + negulētas gaming sacensību naktis :D un man pēc negaisa sāka galva sāpēt ... un ups izrādās pēc ceļojuma maintenance kastē neesmu atlicis ne tikai zāles, bet arī plāksterus!!! Labošos :D
No otras puses redzēji, kāds es esmu īgns un dusmīgs :D
Apsveicu MT9 ar ne vieglu, bet produktīvu copi, cik saprotu tiksimies 16.08 un tu jau laicīgi sāc noklopēt perspektīvākās vietas. :D
Davis-Di, 7.augusts 2025, 00:14
Nē, negaisu neizbaudījām.
MT9, 7.augusts 2025, 00:21
Apsveicu MT9 ar ne vieglu, bet produktīvu copi, cik saprotu tiksimies 16.08 un tu jau laicīgi sāc noklopēt perspektīvākās vietas. :D
Davis-Di, 7.augusts 2025, 00:14
Jāmaina mānekļi. Daži vasaras verņaki ir aizvērušies!
kikizozo, 6.augusts 2025, 19:55
Kas jaunāks Ezerā, kāda situācija ar copi ?
Gatisfisher, 1.augusts 2025, 12:20
kaķim zem astes, mums līdz tikai bargs sods, jo savādāk nesaprotam!
JK7, 29.jūlijs 2025, 11:31