Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Davis-Di [0:34]: Reabilitejos.
Dublis nr2, pēc vakardienas vakara fiasko ar vienu ~60, šodien likās būs tas pats arī ar vienu ~60cm, bet pirms tumsiņas 21:50 sanāca piemānīt vienu 113cm un viena 1m+ vēl nodila. Neatlaidība tomēr dažreiz atmaksājas.
Apsveicu. Super !
6.jūlijs 2025, 12:04 | links

05.07.*
6.jūlijs 2025, 11:54 | links

05.06.07. 99cm, 64cm un 54cm. Ik pa laikam pa copei bija visu dienu, baigā aktivitāte nebija, bet garlaicīgi arī nebija.
6.jūlijs 2025, 11:51 | links

Reabilitejos.
Dublis nr2, pēc vakardienas vakara fiasko ar vienu ~60, šodien likās būs tas pats arī ar vienu ~60cm, bet pirms tumsiņas 21:50 sanāca piemānīt vienu 113cm un viena 1m+ vēl nodila. Neatlaidība tomēr dažreiz atmaksājas.

6.jūlijs 2025, 00:34 | links

Test
6.jūlijs 2025, 00:31 | links

Es varbūt slikti pārzinu to tematiku, bet man tas jūras asaris asociējas ar salīdzinoši mazu izmēru (ap 300 g). Cepšanai, kūpināšanai ok, bet man kā copmanim gribās ķert ar domu, ka iespējams tikt arī pie trofejas eksemplāra :)

MT9, 5.jūlijs 2025, 12:42

Tā jau arī +/- ir ar retiem izņēmumiem.
FB kautkas bija jau ielicis bildi ar 1kg+ jūrinieku.

Babītē noteikti ir trofejas izmēra, bet viņu ir maz un sasodīti gudri.
Vieglāk pie viņiem tikt man šķiet ir citos ezeros, kur var džigā maukt.
5.jūlijs 2025, 12:53 | links

Ja asarus grib, tad jābrauc uz Daugavu, tur jūrinieks ir ienācis, ta vismaz tauta stāsta.

Davis-Di, 5.jūlijs 2025, 12:27

Es varbūt slikti pārzinu to tematiku, bet man tas jūras asaris asociējas ar salīdzinoši mazu izmēru (ap 300 g). Cepšanai, kūpināšanai ok, bet man kā copmanim gribās ķert ar domu, ka iespējams tikt arī pie trofejas eksemplāra :)
5.jūlijs 2025, 12:42 | links

Ar to vēju tev taisnība, tāpec man patīk ķert pa dienu, bet diemžēl copēs brauc kad tiek, nevis kad vajag.
Vakarā maile spēlēja, bet neviens viņu nedzenāja, nedomāju ka uz topwater būtu baigi labi, bet Vecupeniekos kad braucu ārā, tad džeki asarīšus bija ielasījuši drusku.
Ja asarus grib, tad jābrauc uz Daugavu, tur jūrinieks ir ienācis, ta vismaz tauta stāsta.
5.jūlijs 2025, 12:27 | links

@MT9 Apsveicu.

Stāsti, kur svecīti janoliek?

Vakarā iebraucu no četrām copēm viena laivā ap 60.
Davis-Di, 4.jūlijs 2025, 23:51

Nu, tā copes veiksme, laikam, arī cikliska, jo, ja nemaldos, pērn man daudz grūtu un neveiksmīgu makšķerēšanas reižu bija. Izskatās, ka ezers sajuta manu sāpi un par uzcītību, neatlaidību, šogad, sezonas sākumā nolēma mani nedaudz iepriecināt :) Bet nu dikti jau pasīvas tās zivis. Ja iepriekš likās aktīvākas dzidrākā ūdenī, tad vakar izmēģināju dažādas lokācijas, pat stundu mazos mānekļus pie paša krasta mētāju, rezultātu tas nedeva. Tomēr jāatzīst, ka abas zaļsvārces, kuras, tomēr, izdomāja pabrokastot, kārtējo reizi ierija mānekli dikti dziļi - pēc noķertajām zivīm abas eizes pārsēju pavadu. Tavā gadījumā izskaidrojums vienkāršāks - ja rīta pusē un pēcpusdienā vismaz vējš pūta, tad vakarā tas nomierinājās un, kā zināms, babes līdakām tāds laiks reti kad uzdzen ēstgribu. Vajadzēja uz poperi vai wolkeri mēģināt lielos asarus pakacināt :)
5.jūlijs 2025, 10:42 | links

@MT9 Apsveicu.

Stāsti, kur svecīti janoliek?

Vakarā iebraucu no četrām copēm viena laivā ap 60.

4.jūlijs 2025, 23:51 | links

MT9 [4.jūl]: Pusmēnesi nebiju makšķerēt un kaislīgie aroda brāļi zina, ka tas jau nu gan ir nopietns termiņš :D Vakar parādījās pirmā brīvdiena, bet termometra stabiņš, beidzot, pakāpās virs 30 grādu atzīmes, tādēļ copes vietā tika apmeklēta Vecāķu pludmale :)) Kā izrādījās, tik karsta diena šovasar, laikam, būs tikai viena un jau šodien sinoptiķi solīja nieka 20 grādus, tādēļ sapratu, ka nav variantu - jālaiž uz mīļoto ezeru :) Paķēru līdzi asaru kātiņu, jo ko gan vēl jūlijā ķert, ja ne strīpaiņus. Jau pirmajā metienā kāds manu kātu tirināja, bet, kā izrādījās vēlāk, asaru izmērs tik nenopietns, ka man žēl bija tos ņemt uz mājām, tādēļ visi tika nekavējoties atbrīvoti. Sapratu, ka gardie asari pie alus šovakar izpaliek, pārslēdzos pie vieglā līdaku kātiņa, bet arī šis variants nebija diez ko labāks. Zivis klusēja. Oskars šajā gadījumā, parasti, iet vienu ceļu - ņem smago stibu un cer uz to vienīgo, bet īsto vecmāmuļas copi :D Šoreiz atkal nospīdēja, jo laivā paviesojās tikai 2 zivis (75 cm un 111 cm, 9,2 kg) un viena no tām tiešām pienācīga vecuma madāma. Gribējās aktīvāku zivteli, bet labi vēl, ka tā, jo vidējais izmērs ir ok :) Visiem foršas brīvdienas! Tā kā es šodien pārbraucu mājās bez zivtiņas, nācās iesriet bodē pēc riekstiņiem un žāvētām aprikozēm. Nav tā smeķīgākā uzkoda pie alus, bet, ja nemāk noķert asarus, nav citu variantu... :D Novēlu visiem brīvdienās pilnvērtīgi atpūsties, kas bauda atvaļinājumu, vairāk atrasties pie dabas, bet ar copmaņiem tiekamies uz ūdens! ;)
Vo’ vellos, tā tik mamzele, apsveicami! :D es tieši dēļ karstuma sabijos uzreiz braukt, bet acīmredzot apstiprinājās tik vēlu zivs vēl atrādās.
4.jūlijs 2025, 20:22 | links

MT9 [34m]: priekš jūlija ir ok :)Ir ok.
Tas ir super!
Oskar, Tu esi vienkārši akujevšijs. :D
Baltiņā par tādu lomu gadiem runātu.:DDD

RaimisD, 4.jūlijs 2025, 19:56

Tak Babē līdakas pašas laivā lec, izlutinājušas mūs... :))
4.jūlijs 2025, 19:59 | links

MT9 [4.jūl]: priekš jūlija ir ok :)
Ir ok.
Tas ir super!
Oskar, Tu esi vienkārši akujevšijs. :D
Baltiņā par tādu lomu gadiem runātu.:DDD
4.jūlijs 2025, 19:56 | links

Apsveicu, lieliska zivs. Bildē izskatās uz visiem 15 kg kā minimums. :)
Bišķi pacieties, īstā asaru cope vēl ir priekšā.
P.S.
Tas, ka no ezera paņēmi tik vien kā prieku, par to visu cieņu.

RaimisD, 4.jūlijs 2025, 18:38

Jā, šoreiz tas platleņķis tiešām godam atšancēja :))) Kaut gan galva šai zaļsvārcei tiešām bija liela. Kad cīnījos ar to, jau ūdenī redzēju, ka baigā žauna... :) Ziemā vai pavasarī tā izskatītos smukāk, bet priekš jūlija ir ok :)
4.jūlijs 2025, 19:23 | links

Apsveicu, lieliska zivs. Bildē izskatās uz visiem 15 kg kā minimums. :)
Bišķi pacieties, īstā asaru cope vēl ir priekšā.
P.S.
Tas, ka no ezera paņēmi tik vien kā prieku, par to visu cieņu.
4.jūlijs 2025, 18:38 | links

Šodien 57 un 70. Baigi švaki.
4.jūlijs 2025, 18:38 | links

Pusmēnesi nebiju makšķerēt un kaislīgie aroda brāļi zina, ka tas jau nu gan ir nopietns termiņš :D Vakar parādījās pirmā brīvdiena, bet termometra stabiņš, beidzot, pakāpās virs 30 grādu atzīmes, tādēļ copes vietā tika apmeklēta Vecāķu pludmale :)) Kā izrādījās, tik karsta diena šovasar, laikam, būs tikai viena un jau šodien sinoptiķi solīja nieka 20 grādus, tādēļ sapratu, ka nav variantu - jālaiž uz mīļoto ezeru :) Paķēru līdzi asaru kātiņu, jo ko gan vēl jūlijā ķert, ja ne strīpaiņus. Jau pirmajā metienā kāds manu kātu tirināja, bet, kā izrādījās vēlāk, asaru izmērs tik nenopietns, ka man žēl bija tos ņemt uz mājām, tādēļ visi tika nekavējoties atbrīvoti. Sapratu, ka gardie asari pie alus šovakar izpaliek, pārslēdzos pie vieglā līdaku kātiņa, bet arī šis variants nebija diez ko labāks. Zivis klusēja. Oskars šajā gadījumā, parasti, iet vienu ceļu - ņem smago stibu un cer uz to vienīgo, bet īsto vecmāmuļas copi :D Šoreiz atkal nospīdēja, jo laivā paviesojās tikai 2 zivis (75 cm un 111 cm, 9,2 kg) un viena no tām tiešām pienācīga vecuma madāma. Gribējās aktīvāku zivteli, bet labi vēl, ka tā, jo vidējais izmērs ir ok :) Visiem foršas brīvdienas! Tā kā es šodien pārbraucu mājās bez zivtiņas, nācās iesriet bodē pēc riekstiņiem un žāvētām aprikozēm. Nav tā smeķīgākā uzkoda pie alus, bet, ja nemāk noķert asarus, nav citu variantu... :D Novēlu visiem brīvdienās pilnvērtīgi atpūsties, kas bauda atvaļinājumu, vairāk atrasties pie dabas, bet ar copmaņiem tiekamies uz ūdens! ;)
4.jūlijs 2025, 17:15 | links

Izmantoju Dāvja ieteikto savage gear 120x120cm. Esmu ļoti apmierināts, par ko liels viņam paldies!
Krodzinieks, 30.jūnijs 2025, 23:17

Es neieteicu, bet teicu ko pats lietoju.
Ja neseko līdz un pirms copes neatpin, tad viņš pinās un tie atsvari ar laiku krīt ārā.
Bet ir kompakts un kad nomet laivā, tad vējš nepūtīs ārā, atšķirībā no brezenta/gumijotiem, tos gan kad iemet ūdenī tie ir atvērti un uzreiz, kā zāļu puduros uzvedās nezinu, jo pats nelietoju.
1.jūlijs 2025, 00:33 | links

RaimondsS [30.jūn]: Sveiki , visiem.
Gribēju pajautāt par peldošiem enkuriem , kāda izmēra jūs ieteiktu 80x80 , vai 100x100 uzreiz? Pa lielam braukāju tik uz babīti.
Saprotu , ka tāda vējā ka vakar , un šodien tur pat ar diviem ies traki.
Peldošais enkurs vel nav pašam bijis , tāpēc griežos pēc ieteikuma.
Izmantoju Dāvja ieteikto savage gear 120x120cm. Esmu ļoti apmierināts, par ko liels viņam paldies! Prātoju gan par vēlvienu vējiem pie ~15m/s, bet brāzmās 7m/s ļoti apmierina, tā kā esmu pasācis nesēdēt vienā punktā, bet vairāk pārvietoties.
30.jūnijs 2025, 23:17 | links

Klīst baumas ka foršās bildes taisa ar spoguļkameru un speciālu tālvadības pulti, ko saspiež ar dibena vaigiem

kikizozo, 30.jūnijs 2025, 21:36

Pamēģini un gaidam reportāžu.

Īstenībā ir funkcijas novēlota fotografija, pēc pogas nospiešanas, tas ir bilde uzņemta vairakas sek. vēlāk pēc bildēt pogas nospiešanas, kā arī fotografiju sērija ar sek. x starpību, vēl ir teleffonu turetāji, ja nevar izmantot mānekļu kastes atbalstam.
MT9 ir spoguļkamera jā un pults ja nemaldos, bet kas ir rokā!
30.jūnijs 2025, 22:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager