Krodzinieks [4.sep]: Kungi, redzot cik karstasinīgi un labprāt palīdzat ar auklas jautājumu. Babīti vēl mācos, iepazinis esmu labi ja 5% no potenciāla. Atklāju (vismaz man tā šķita), vietu, kur dzīvo mammas. Saskāros ar problēmu, man mānekļi tai vietai nekam neder, katrs metiens un pēc novilktiem ~5m galā ir zāles. Mēģināju ar offsetu tai skaitā, tur labi, ar āķi nesaķer, bet viss purns noaug. Varbūt ir kāds ieteikums, ko man izmantot? Varu atļauties līdz max 40g. Ar cūku mēģināju, ari offsets, bet bez svara, uz to atsaucība nulle, tapēc zuda cerība pret mānekli. Chatteri tur mest ir neiespējami, vismaz man, jerku, kurš iegrimst uz max 20cm arī. Varbūt es tomēr daru visu pareizi, varbūt tā ir visiem, ka spēj tik ņemt zāles nost un spēli vari izvadīt tikai sākumā. Piebildei, makšķerēšanā esmu zaļāks par tiem puņķiem, kas tagad peld pa virsu, 2 sezona kopš vispār kātu turu rokās.Babītē visi ar zālēm mocās. Ņem tās pašas gumijas 12-15 cm bez papildus atsvara un pēc iemetiena kāts gaisā un gumija iet faktiski pa virsu. Vēl man pēdējās reizes neslikti strādāja Salmo.pl 7cm peldošais slaiders un straikpro 12cm jerks, tas ar labi turās virspusē, bet jāpietvičo tikai uz augšu. Arī meps3 rotiņu var ļoti labi pa pašu virsmu izvadīt, tikai jāpiešaujas pie ietīšanas ātruma un spininga stāvokļa, jāsāk ietīt liekā cilpa kamēr rotiņš vēl gaisā. Virsmas vobleri, poperi un vardes man nestrādā, laikam trūkst ticības tiem.
5.septembris 2024, 10:01 | links