To Ginch
Biju pag.ned.vidū Sīverā.Vakars/rīts izmocītas kopā 7 ņemamas. Vēderi tukši, zivju blīvums ezerā joprojām mazss. Paņemtas no vietām, kur sezonas atklāšanā bija mazāks presings. Lielākā 4,5kg. Priecē, ka bija arī zemmēri, kas iepriekš bij reti manā pusē. Nirēju liegums dot savu rezultātu. 1.maijā šogad pirmo reiz piecos gados atklājos uz Sīvera, uz 2viem 5 neņamas, visas netradicionāliem tā brīža mānekļiem un krāsām. Tāds skaits un sastāvs copētgribētāju vēl nebij redzēts uz šī ezera.
Šo un iepriekšējo brīvdienu kaimiņš bija uz neliela pieKrāslavas ezera.... Šķiroja izmēru uz lielāko, norma lasījās pirmajās stundās... Šo sestdien esot bijis megažoriks, neskatoties uz laikaapstākļiem. Tā ka Sīvers ir interesants ar plašumiem un skatiem, ja mērķis līdaks, tad noteikti ne labākā izvēle. Tas mani vērojumi pēdējos 5 gados.
spiningists, 13.maijs 2024, 09:03
Man liekas, esam diskutējuši par šo te :)) , domas mums atšķirās, es joprojām uzskatu, ka līdaku tur ir daudz (nu vismaz es tā spriežu pēc saviem rezultātiem un novērojumiem).
14.maijs 2024, 14:09 | links