Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Man šovakar beidzot abloms beidzās.1mega sapals un 1 mega vēdzele:) Tad iestājās gaišums .Vaļā nelaidu,sagriezu filejās(pareizāk mikrofilejiņās) un Čelsija ar Larosu jau norija.Tie mani - kaķene un suns:)) Viņi man dod svētību nākamām copēm :)
18.oktobris 2010, 23:32 | links

vakar pus nakti pavadiiju ogres upes krasta,bet kartejais abloms,jau otro rudeni meginu nokert vedzeli bet neka,vai kads negrib padalities ar pieredzi,kopa aizlaist uz copi,iepreksh paldies
18.oktobris 2010, 21:50 | links

Protams ka būs, man lauku mājas spļāviena attālumā līdz vietiņām:) , bet saka ka tur ļurbu nav :)) Bet var ganīt tepat Līvas ciemā, bet tagad čigāns ar savu lākturi stāv :))
18.oktobris 2010, 21:24 | links

Vajag vēl nogaidīt :)..., puiši ko cepjās :) ? Būs īstais laiks un būs arī ļurbenieki, un lieli...un būs :), zinu...un gaidu :)
18.oktobris 2010, 21:21 | links

Tā ir katra paša izvēle :), vai laist tvaiku vai megināt ko izvilkt :)..., bet pašā augstecē tie vietējie žurkulēni, vēdzelēni dažreiz trāpās šijā laikā...
18.oktobris 2010, 20:33 | links

Liepājā man liekas tagad ir "raudu trakums"kanālā un '" bušu trakums" jūrā:)))es prom no bara uz Nīcas pusi:)
18.oktobris 2010, 20:30 | links

Tad jau lielāka iespēja bija Liepājā to tvaiku nolaist, tur viņas tagad sāk apošņāties :)
18.oktobris 2010, 20:23 | links

bet tik smuki raksti pa Daugavas ļurbām, ka gribējās aizlaist un "nolaist tvaiku" :))) ūdeņu temperatūras gan samērā vienādas...ap +5C
18.oktobris 2010, 20:18 | links

Man viena tante teica, ka ātrāk par novembra otru pusi uz kaut kādu jēdzīgu ļurbu tur nav ko darīt :)
18.oktobris 2010, 20:12 | links

biju Bārtā 6-dienas vakaru līdz pusnaktij. Uz gruntenes, kaut kas grabināja samērā regulāri:) Gaišajā vakara stundās piecopējās mazs sapliņš, kurš palika Bārtas ūdeņos, pēcāk viens mazs plicīts, bet tumsā kas raustīja, to zin tik Bārtas tumšie ūdeņi:)Bet dzīvība bija un rudens romantika pie ugunskura arī:)
18.oktobris 2010, 20:06 | links

Paldies Kola.Nevar visu bildi rādīt jo pārsitu degunu mainot autiņam riepu .Atslēga noslīdēja -asins jūra ,pus deguns un zem vienas acs zilums :))))) Ieliktu tādu bildi -domātu ka es no ceļa nogājis:) Joka pēc jau to miglu varētu noņemt :))
18.oktobris 2010, 14:33 | links

Boroda ko tu pīpē :))))
18.oktobris 2010, 14:29 | links

Krievijā lotu tēviņus baro ar putru, pēctam laiž okeānā. Tos sauc par kašalotiem.:DDD
18.oktobris 2010, 13:43 | links

Brālīt, man tā jaunā bilde patīk! Īsts Gaujas mafiozo:))))
18.oktobris 2010, 12:41 | links

sveiki...kaa ar vedzelem Bārtā?varbut kads jau bijis...kada tagad upe vai vispar verts braukt
18.oktobris 2010, 11:50 | links

Vakar, foršs laiks, baudāmas dabas krāsas, 3 cilvēku kompanī devāmies izlūkbraucienā uz Daugavu zem Daugavpils.iemesti 2 kāti,galā slieku čiemuri.braukts, lai pārbaudītu vai vēdzeles pa vasaru pilnībā neizsprāga,jo beigtu zivju augustā bija daudz.iekožam cepumā,pāris reizes pārmetam pēc grabināšnas un ap 8 kompanjonam cope-27 cm, kas saudzīgi nokabināts un palaists.prieks un laime par pirmo vēdzeli šosezon un pirmo mūžā priekš kompanjona.sākam domāt, ka būs-a bet ņifiga.laiciņš palika rāms un cope pieklusa pavisam.11.bija 20 cm mazule, ko ar atlaidām.1 izsēdējām cepumu sakārtojāmies un uz mājām.
Rezumē-ķera ir, daba skaista,laiks pavadīts godam...;)))ne asakas
17.oktobris 2010, 11:55 | links

Man kaut kā vēl šogad nav pavēries - vieni aplauzieni :) Laikam jau jāsāk intensīvāk aizstaigāt līdz Gaujai. Bet jūtu ...būs.
Profesor tev tāds mūlis pažizņi vai tas dēļ tā ka neesi uz copi bijis ?:)))
17.oktobris 2010, 11:31 | links

Kā šogad ar vēdzelēm ap Līvāniem,varbūt kāds ir bijis ļurbu copē?
14.oktobris 2010, 19:55 | links

ainvit jā Ainār varēsit malkot savu šņabīti :D es tikmēr seu ugunskuru taisīšu :D jūs sildīsies ar šņabi es ar ugunskuru :D ;)
13.oktobris 2010, 15:01 | links

ehh man vel bik japacieshas, lai nobriest DDDDD tad es ar pec glumaas ripowu
13.oktobris 2010, 12:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager