Vēdzeles

Ar ko un kā tās labāk ķert
Palasi noteikumu labojumus , Ogres upē un tās pietekās aizliegta jebkāda veida makšķerēšana līdz 1 decembrim , ka nesanāk nepatikšanas ,es viss maz tā sapratu . Bet vispār vēdzeles ķer uz parastu grunteni , uz pamatauklas slīdošais svins , smagums pēc vajadzības , pavadiņa 0,25 - 0,3 , 30 - 50 cm , pirmā numura āķis , uz āķa zivs gabals un klāt slieka . Es lieku palielu zivs gabalu , vīķei galvu nost un tad uz pusēm vai ņēģi sagriežu tā kā desu , pa 3 - 4 cm , var likt arī mazākus gabaliņus , bet man patīk lielāki - zemmēri liek mieru . Kad redzi copi , nesteidzies piecirst , vēdzele jā ņem , ta ņem , viņa vaļā nelaidīs , dod kārtīgi ierīt , pagaidi viss maz 5 min .
7.oktobris 2010, 20:44 | links

Ogres rajons, copēt plānots ogres upē. Ir zināma, noskatīta vieta, samērā klusa un mierīga. Protams, rekord eksemplāri šaubos vai dzīvo, bet nu tā saucamais process vajadzīgs...
7.oktobris 2010, 20:20 | links

No kurienes esi un kur domā copēt ? Varbūt varu ko ieteikt .
7.oktobris 2010, 19:56 | links

Vīri! Ir doma šīs brīvdienas pasēdēt uz vēdzeli, tā kā šajā procesā vēl ne reizi neesmu piedalījies un reāla kompanjona kas pamācītu arī nav...
Tāpēc lūgšu vērtīgus padomus nu pašus primārākos(kāda ēsma ejošākā, aptuvenā vietas izvēle)?
Varbūt speciāla sistēma, jeb der tā pati klasiskās gruntenes?
7.oktobris 2010, 19:36 | links

Vēdzeles mīt visās Kurzemes upēs , tikai vietu jāatrod .
7.oktobris 2010, 15:45 | links

Aiviekste keras tikkai zemmeri....pagaidaam...
7.oktobris 2010, 14:01 | links

Kads zin kadas upes Kurzeme Tuvai Saldum vai varbut kkur citur kur mit vedzeles! tuvaka laika domaju aizlaist! ko varat ieteikt??
7.oktobris 2010, 12:46 | links

Bralit mans jau ar liek 0.35 gan pamata gan pavada. sienu ka juras sisteem uz buteem ar 2 aakj :) un nekada naida. un tiesam celmus var vilkt un dupletinus sagaidiit tik sak jau tas mazas apnikt. butu beidzot meeraa kodusaas.
Un piparins ir sveeta lieta ;)
5.oktobris 2010, 14:22 | links

Neuzdzeniet nostalģiju, ja! :)))
Savādāk ar sāk skumjas pārņemt pēc foršas, romantiskas pasēdēšanas pie naksnīgās upes, draugu un piparkūku (lasīt piparotie cepumi) kompānijā, izbaudīt ar visām maņām (redze, dzirde) spīdulīša raustīšanos un zvaniņa šķindināšanu :) ...
5.oktobris 2010, 10:47 | links

tā ir, es arī lieku 0,35mm pavadiņai, vēdzeles ir 2 un 3 un 5kg arī ....un gadās ka pat pa divi nāk arā :)
4.oktobris 2010, 22:57 | links

Magistr - uz vēdzelēm es lieku 0,45 pamatauklu,0,35 pavadiņu :) Tad vismaz var izraut lielo ar visu celmu ārā :))) Tur ar diegiem točnav aršana :))
Bijām sestdien - tepat pie Siguldas. Zero. Silta nakts,garšīgs pipariņš...jauki pavadīts laiks. :))
4.oktobris 2010, 22:52 | links

atkal mani aprunājat :( kas jums visiem ir pret aktīviem portāla lietotājiem? :)))
4.oktobris 2010, 15:56 | links

Vakar aiz strenciem smuka bedrite. 16 gb. No kuram tikai 2 meeraa. 33 un 38.
bet nu kolegim piepildiijas teiktais ka nau ko ar diegiem copeet. pamata ta 0,3 ok bet pavada 0,18 un pirms taisiijaamies majas bij ideaal cope uz raudas asti. pievilk pie krast bet nu chaus un prom. bet bij tiesam smuk. copes vel dau bij. gan jau mazas driz lielas nomainiis!
4.oktobris 2010, 13:50 | links

Esmu Vadakstē vēdzeļojis, bet vairāk atceros kā bridām uz leišmali pēc šņabja :))) kaut neliela ļurba bija.
3.oktobris 2010, 12:37 | links

Paldies, kola. Tu esi apgāzis visas manas teorijas. :D
Vadakstē neēsi uz vēdzelēm gājis?
3.oktobris 2010, 10:39 | links

Vispār jau tālāk no krācēm. Nav jau nekāds peldētājs :)
3.oktobris 2010, 10:33 | links

Vīri, vēdzele būtu jāmeklē pirms vai pēc krācēm?
Neēsmu vēdzeļnieks, bet čujs saka, ka pēc.
3.oktobris 2010, 10:21 | links

:DDD
3.oktobris 2010, 09:57 | links

Cingiju bratella suspendēja!
2.oktobris 2010, 22:47 | links

cik ilgs laiks cingijam vajadzīgs?????
2.oktobris 2010, 22:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager