Vēdzele ir plēsoņa un kustīgāgu ēsmu ņem drošāk, tāpēc zivs gabaliņu liek kopā ar sliekām ! Ja ir naktenieki, vai vēl labāk lielās , cietās zamessliekas - vēdzelei nervi neizturēs :)
Urmaas tās kuras viņš pats noķer vai nosper man - tās viņš man vairs nedod.Vēdzeli ar bij pakampis aiz astes un stiepa prom kamēr kātu stutēju - jūtu salocās.... :) to viņš nedabūja . . .
čau Braaliit:)
tavs suns jau ir ĪPAŠS!!!ta karūsas noēd,ta nēģi noķer,kāpēc tad makšķeres uz copp jem līdzi???pajem tik labradoru līdzi un maisiņu kur zivis krāmēt!!!:DDD
Šodien Gaujā 1,5 kg skaistule pieteicās :) Tagad tvaicēju aknas.Paņēma tieši 15.00Pirmo reizi vēdzeļnieka mūžā paņēma dienas laikā.Mērķa zivs bij vimba.Tā arī nevienu vimbu nedabūju.Un vēl - Laross -mans peldošais labradors aizpeldēja uz salu Gaujas vidū un atpeldēja atpakaļ ar nēģi mutē...:) Kur viņš viņu dabūja - nezinu bet apēda ka šņarkst....tāds man suns :)))
Sveiki!
Biju līdz vieniem pēdējās divas naktis uz vēdzelēm. Cope nebija baigi labā,bet nu savācās kopā 17. Ņemamas bija 12.
Izņemot nakstārpu neko citu neņēma. Copes vieta Abava.