Un tirgus (Rīgā) taču līdz 18iem katru dienu strādā, reņģes u.c. fišiņi tik cik vajag, pie kam reņģes tiešām svaigas.
3.novembris 2014, 15:07 | links
Nu blin, stāsts vecs kā pasaule.
Nu Kur Tu strādājošs cilvēks dabūsi Raudu vai reņģi.
Piektdien vakarā ja ir ieplānots brauciens uz jūru tad, galvā tik viens ātri paķert kātus, zābakus, kaut kādu piķi un siltās zeķes
Ātri buču sievai, bērniem, kaķim vai kaut kādam kāmītim :)
un prom.
Nu kurā vietā dabūt Reņģi vai raudu? plkst. 6, 7 vai vēl vēlāk vakarā?
Varbūt kāds var izstāstīt tās točkas pa ceļam, lielajiem punktiem jau visi brauc cauri (Liepājas / Venspils šoseja).
Veikalos tak ir tik garneles.
un nevienu zivi vēl uz reņģi neesmu noķēris.
Ne asakas.
ruukiitis, 3.novembris 2014, 14:47
Jautājums jūras copes znatokiem :)
Jūsu top3 ēsma bušu copē!
Gribās pievērsties tai lietai, bet cik palasu, tad klasiskā garnele bieži vien ļoti negatīvi ietekmē rezultātu! Ko lai sprauž āka glā???
Forelpuikas, 3.novembris 2014, 14:49
Mūsu kompānija aiz sevis nekad neatstāj drazas. Visu aiz sevis savācam un satīram apkārtni. Jo kad nakamreiz atbraucam ir patīkami, ka piekraste ir tīra.
Tas jau drīzāk ir cilvēku audzināšanas līmenis.
Par ēsmu runājot. Jau trīs gadus kā ņemam līdz raudas un esam pārliecinājušies,ka tā ir labākā ēsma. Garneles pēc pieredzes ir pēdējā kategorija.
30.10.2014. ķērām tikai uz raudu un rezultāti labi.
faze, 3.novembris 2014, 13:32
120m...hmm...Vajadzētu Jūras mačos vienu disciplīnu-"Tālmešana".Viena svara svins,trīs āķu sistēma ar ēsmu virsū-kāts un aukla paša ziņā,un ta redzētu ,kuram cik ;)
Brikets, 1.novembris 2014, 07:19
Atbalstu!!!
Parastie copmaņi piemet zivij izmēru, butenieki mērās metros. Nekad neesmu īpaši atpalicis distancē no kaimiņiem, bet tie attālumi, kas figurē forumā, ir apbrīnojami.
tisrims, 1.novembris 2014, 10:29
Mani šī diskusija ieintriģēja. Man jau šķiet, ka esmu tālmetējs... Paņēmu 4,5 metru kātu, lielo spoli ar 0,35 auklu, 125 gr ūsaini un aizgāju līdz skolas sporta laukumam pamētāt. Bezvējš. Visi rezultāti no 60 līdz 70 metriem. A uz aci ta likās ka ir pie simta...
wimba, 1.novembris 2014, 18:10