kapec nevins neraksta par jurkani
auermne, 27.decembris 2013, 16:3
Kas tāds ar Jurkāni noticis?
auermne, 27.decembris 2013, 16:3
Kas tāds ar Jurkāni noticis?
27.decembris 2013, 20:19 | links
kapec nevins neraksta par jurkani
auermne, 27.decembris 2013, 16:31
Nezinu cik bieži tusējat pie jūras rudenī un ziemā, bet katru gadu, rudens beigās tas ir kā bankā, copes ir pie krasta nevis tālumā, pat zvejnieki lamājas par likumu ka tīkli jāliek cik tur tie metri no krasta kur zuvis neesot :)
sasodic, 27.decembris 2013, 13:11
Vakar izvēdināju galvu netālu no Lūžņas, biju pa gaismu ,ilgi nevarēju atrast buti. Kaimiņos kompānija brida līdz krūtīm un tad pidžināja cik spēka bet man tikai īsie ziemas zābaciņi, tāpēc maucu no krasta cik jaudāju bet rezultāta nebija ne viņiem ne man.Vienu brīdi pusdienlaikā sanāca kāzuss jo metiena brīdī aukla noleca no pirksta un visa tā borģele iekrita gandrīz pie kājam tad vēl zvans no mājām ,kamēr izstāstīju kur atrodos un ka zivju pusdienām nav un laikam būs jāmet miers tai plekstu epopejai šogad ,sāku lēnām tīt auklu atpakaļ lai normāli iepižinātu cik tālu var.Liels bija pārsteigums ka divu soļu attālumā bija uzķērusies pirmā plakanā, izrādijās ka viņas ganās starp krastu un pirmo sēkli ,tādas nejaušības rezultātā man šodien pusdienās būs atkal svaigas butes ko uzcept.
kutis, 27.decembris 2013, 10:37
Man ar tāds prikols bija Jūrkalnē, tālajā distancē tikai plaukstiņas, iemetu prikolam kādus 10- 15 metrus, a tur lielākas tusē, beigās bija kāti jāstutē pret trubu un varēja likt zvaniņu. pa kādām 4 stundām 17 butes salasīju.
dailis22, 27.decembris 2013, 11:41
Vakar izvēdināju galvu netālu no Lūžņas, biju pa gaismu ,ilgi nevarēju atrast buti. Kaimiņos kompānija brida līdz krūtīm un tad pidžināja cik spēka bet man tikai īsie ziemas zābaciņi, tāpēc maucu no krasta cik jaudāju bet rezultāta nebija ne viņiem ne man.Vienu brīdi pusdienlaikā sanāca kāzuss jo metiena brīdī aukla noleca no pirksta un visa tā borģele iekrita gandrīz pie kājam tad vēl zvans no mājām ,kamēr izstāstīju kur atrodos un ka zivju pusdienām nav un laikam būs jāmet miers tai plekstu epopejai šogad ,sāku lēnām tīt auklu atpakaļ lai normāli iepižinātu cik tālu var.Liels bija pārsteigums ka divu soļu attālumā bija uzķērusies pirmā plakanā, izrādijās ka viņas ganās starp krastu un pirmo sēkli ,tādas nejaušības rezultātā man šodien pusdienās būs atkal svaigas butes ko uzcept.
kutis, 27.decembris 2013, 10:37