vakar luznaa man 43gb izmers vareja buut lielaaks,bet normas robezzaas,tas no 16-22 daudzas atlaistas,
19.novembris 2013, 10:53 | links
urmaas. Sorry, ne šajā sadaļā, kā grīvā, esi bijis?
skiperis, 18.novembris 2013, 22:27
Sorry,ir arī šoreiz,tā kā...cepuri nost,zemais paklons ;)
Brikets, 18.novembris 2013, 21:48
Piekritīšu pēdējiem komentāriem - cope uz to but, šogad diktam švaka. No pēdējiem četriem braucieniem viņu lūkoties, labākais - 6gb 300-400gr. Pārējās nekurliekamas. Esmu dzimis žurkas gadā, kaķa mājās nav, suns viņas ņammā, bet labāk laižu dabas apritē, kā jebkuru mazizmēra zivi. Varbūt tai kundzītei speišel pieeja, bet mums , pirms nedēļas, piebrauca Ventspils inspektori un teica, ka visi, kuri šogad stāsta par super lomiem ir di...i. Viņi vēl šoruden nav sastapuši lomu lielāku par normu(veco). Man kolēģis arī savilka 50gb, ja spaiņos, tad pusspainis, bet es tādas neņemu. Jēdziens ''smukas butes'' ir diktam stiepjams. Man jau tās maziņās arī liekas dikti smukas, pat smukākas par lielajām un es viņas ar baudu metu pirmajā vilnī.Kaļiningradieši arī velk mencas ne tikai no laivām jūrā, bet arī no moliem.
skiperis, 18.novembris 2013, 21:38
gribas susurim piekrist,pagājušais un šis gads nekāds izcilais nav.Šogad 1,max 2vas reizes vel aizbraukšu,ja būs jēdzīgs laiks.Maukt 300km zinot ka būs aplauziens kautkā negribas
gatins38, 18.novembris 2013, 20:47