Makšķerēšana jūrā

Nav jau visi bušotaji ar pilnu "spaini", tā ka neķeram kreņķi:)
18.novembris 2013, 21:42 | links

gribas susurim piekrist,pagājušais un šis gads nekāds izcilais nav.Šogad 1,max 2vas reizes vel aizbraukšu,ja būs jēdzīgs laiks.Maukt 300km zinot ka būs aplauziens kautkā negribas

gatins38, 18.novembris 2013, 20:47

Baravikas mežā ar nav katru gadu lērumā...dabā kā jau dabā.Jānogaida,kad šogadējie sīči izaugs un tad jau vilksim spaiņiem un katrureiz!:)))
18.novembris 2013, 21:38 | links

Piekritīšu pēdējiem komentāriem - cope uz to but, šogad diktam švaka. No pēdējiem četriem braucieniem viņu lūkoties, labākais - 6gb 300-400gr. Pārējās nekurliekamas. Esmu dzimis žurkas gadā, kaķa mājās nav, suns viņas ņammā, bet labāk laižu dabas apritē, kā jebkuru mazizmēra zivi. Varbūt tai kundzītei speišel pieeja, bet mums , pirms nedēļas, piebrauca Ventspils inspektori un teica, ka visi, kuri šogad stāsta par super lomiem ir di...i. Viņi vēl šoruden nav sastapuši lomu lielāku par normu(veco). Man kolēģis arī savilka 50gb, ja spaiņos, tad pusspainis, bet es tādas neņemu. Jēdziens ''smukas butes'' ir diktam stiepjams. Man jau tās maziņās arī liekas dikti smukas, pat smukākas par lielajām un es viņas ar baudu metu pirmajā vilnī.Kaļiningradieši arī velk mencas ne tikai no laivām jūrā, bet arī no moliem.
18.novembris 2013, 21:38 | links

gribas susurim piekrist,pagājušais un šis gads nekāds izcilais nav.Šogad 1,max 2vas reizes vel aizbraukšu,ja būs jēdzīgs laiks.Maukt 300km zinot ka būs aplauziens kautkā negribas
18.novembris 2013, 20:47 | links

Ēd jau jā,bet uz pannas uzlikt nav ko,un ko nu,kā iziet no situācijas. Atbraucu mājā, "lepni" izberu lomu no maišeļa un par mani sāk ņirgāties,nu kāda rutka pēc man to vajag?
18.novembris 2013, 20:37 | links

Nevienam nekaa dizha nav tikai Vitai kjeras. Kas taa liekas interesant-ka vilnis nav starp Ventspili un Lielirbi,bet Jaunciema rajonaa vilnis jau ir!!! Kaut kas nepasee kopaa!!!!
18.novembris 2013, 20:28 | links

Laizjam maajaas,ar tumsu izmers uzlabojaas.Uz diviem kaadi 7kg salasijaam,cik vareejaam atlaidaam.Poda vaaki un bonusi netrapijaas.Eda gan rengji gan garneli.Ozons pillas plausjas!
18.novembris 2013, 20:17 | links

Var jau būt , ka tikai man tā šķiet,bet cope jūrā paliek ar katru gadu knapāka,lai gan tāds iesāļš liels ezers vien ir,ne tur īsti jūras zivij dzīvot ne saldūdens zivij vieta,sāls promiles nu nekādas skābekļa dziļumā nav,variants - izrakt Dānijas salas,paplšināt savienojumu Ziemeļjūru -Baltijas jūra,kurš par ? ČPOKŠŠŠ Priecīgus Jums svētkus!
18.novembris 2013, 20:11 | links

Šodien bijām Užavā četri kāti ,cilvēki daudz bija zāles un butītes švaki vispār gaidām laiku
18.novembris 2013, 19:38 | links

Šodien pabiju posmā Ventspils-Kolka...divos ,,sektoros":).Ar Vitas lomu nevaru mērīties,bet ar bildēm pēc brīža gan!:)Mans loms knapi nosedz spaiņa dibenu.:)Viena no plekstēm tik tāda ,,dastoijnaja",pārējās plauksteles un lapeles,kuras atceļoja kaķiem kā svētku mielasts,jo tāpat viņām būtu kirdik,jo bij ierijušas.Vispār dēļ plekstu izmēriem šodien nācās iejusties Cēerušņiku...ups...sorry...Cēerešņiku lomā:)...mazās laidu atpakaļ.Bučas nedevu,bet laižot atpakaļ mēģināju viņas iemācīt lidot:)...nesanāca...Zemes pievilkšanas spēks ņēma virsroku:),lai arī pleksteles pa vējam panesa kādu gabaliņu...pļakts un ūdenī iekšā.:)Laiciņs pa pirmo...no rīta pie Kandavas pagrieziena zemākā temperatūra visa ceļa garumā -5 grādi!VVunea!!!
18.novembris 2013, 18:57 | links

Biju starp Ventspili un Lielirbi, šodien ņēma vienādi gan brētliņu, gan garneli.
18.novembris 2013, 16:25 | links

Vita, uzraksti kura puse biji, un uz ko keri?
18.novembris 2013, 14:59 | links

Šodien jūra pavisam mierīga ,zāles arī nebija. No 8-12. 23 smukas butītes.
18.novembris 2013, 14:16 | links

Tagad,Jaunciema rajons-seezjam no desmitiem,vilnis ir,straume/zaales nav.Butes ir,tikai tas izmeers:(.Tauta arii drusku ir.Kautko liidz vakaram gan jau salasiis:)
18.novembris 2013, 13:26 | links

Vakar trijatā bijām Mazirbē.5 kāti.No7,30-14,00.Ap 9,00 sāka spīdēt saulīte,vējš ap 12m viļņi ohoho bet 200g svini turejās labi.Izmeijģinājām gan uz garneli gan renģi gan mīdiju rezultātā 1 kompaktdisks.Pa visu pludmali bijām vienīgie.Ap 11.00 atbrauca vel divi,pasēdēja 40 min iemeta 1 kātu,paskatījās uzpīpēja un aiabrauca.14,00 arī mēs savācāmies un braucām uz mājām.
18.novembris 2013, 10:37 | links

Atskaite par pagājušajām brīvajāmdarbdienām ir tāda:0,0štrunts.Nu nekur,ne jūrā,ne tajos neizbraucamajos ceļos,kur krasti aizauguši,koki sagāzušies.
18.novembris 2013, 09:38 | links

biju Ovīšos,tāpat vien ,,izlūkos,, :) nu copmaņu diezgan,parunāju,i no Rīgas,i no Jēkabpils,,, pa aptuveni 20min ko pavadiju runādamies ar vīriem maniju vienu dupletu,un vienu minī butīti ko izvilka ..uz garneli neņēma,vīri kam bij kas noķerts ķēra uz karūsu. veiksmi palicējiem pa nakti...
17.novembris 2013, 20:23 | links

kredo
"Patiesa līdzjūtība 15 sektora zēniem..."
Kas tad nu? Atkal kādu vikingu kuģi skalo ārā? :)))

Dainis7, 17.novembris 2013, 17:08

Man jau liekas ka tur ir priedes pie vainas,kuras tur mētājās krastā,kad augustā biju tur piebraucis...iespējams kādas ģorgas laikā tās ieskalotas atpakaļ.
17.novembris 2013, 19:47 | links

Bijām šodien no 8.30 līdz 12 uz Liepājas mola, mēģinājām filmēt Krievijai būšu copi, pasākums diezgan slapjš sanāca, vilnis iegriezās un šļakatas gāja pāri pat plašajai mola daļai, tālāk šaurajā bija pavisam jautri :):)

Zivis ... Uz 7 kātiem 6 butes 1 bullis un 1 menciņa, veči tikai sāka nākt uz copi :):), vilnim metri 2+ bija noteikti :):)
17.novembris 2013, 18:17 | links

kredo
"Patiesa līdzjūtība 15 sektora zēniem..."
Kas tad nu? Atkal kādu vikingu kuģi skalo ārā? :)))
17.novembris 2013, 17:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager